|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 11, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Achjo zase jsem tu nechal v shopu přes litra. : ( Nedávno 800,- za puls meter, ta dieta se vyplácí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
:D já bych do toho článku hodil pěkně velkým písmem - tučně - šikmo přes celou stránku
"a hlavně pohyb, dámy" =) pak už bych si vůbec nedokázal představit, co si o tom kdo pomyslí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Tam na té stránce je plno podobných hovadin. To už je lepší číst na seznamu proženy.cz protože mají větší pravdu.
Nejlepší jso články typu "zhubněte domácími pracemi!" nebo "seznam aktivit pro lenochy!" ...nebo rady typu "o reklamě ve vašem televizním seriálu udělejte pět dřepů a pět kliků a budete mít krásný zadeček!"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červen 13, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/sexy-krivky-za-20-minut.html
Dobrý články na pobavení. Už vidím, jak ženská minutu klikuje. Ale hlavně, klikuje tak, že posílí především biceps... Za tohle by se mělo chodit do vězení, hlavně za tu hrušku před jídlem, co tu poslala Merrao. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
eSko: Tak ono to jde, minutu klikovat, ale já to rozhodně nedokážu stálou frekvencí a dost zpomaluji, a když to vydržím tak mi ty ruce hoří. To s tím bicepsem jsem se taky divila, ale všimla jsme si toho, až jsi na to upozornil :D
Nejhorší je, že si potom taková paní sestaví jídelníček podle těch jejich extra rad a třeba těch 5500kj na ní nemusí být ideální. V něčem mají pravdu ale takový hovadiny jako "jezte ananasy, grapefruity a fakt zhubnete" mě zaráží.
Mimochodem, zajímalo by mě, kde vzali to, že bílý čaj sníží nějak procento vstřebaných tuků o 70%...
Já tedy vím pouze to, že zelený čaj obsahuje antioxidanty a podporuje látkovou výměnu.
Jak si to mám představit tu redukci tuků jako?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po červen 13, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Joo, to chce alespoň 2 semestry biochemie. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Takymto clankom zvycajne nevenujem pozornost, ale teraz som si dal zalezat a precital som si cely. Je tam niekolko doslova ukazkovych blbosti, kedy clovek nevie, ci ma plakat, alebo sa smiat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 16, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Takymto clankom zvycajne nevenujem pozornost, ale teraz som si dal zalezat a precital som si cely. Je tam niekolko doslova ukazkovych blbosti, kedy clovek nevie, ci ma plakat, alebo sa smiat... |
asi smiat,ked si niekto zobere taketo rady k srdcu zasluzi si nasledky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
brečet... tihle lidi by měli dostat padáka!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt červen 16, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
co mě sere jsou diskuze na blesk.cz.. jak si do prdele může někdo otvírat hubu o někom, koho vůbec neznal a jenom si něco přečetl v nějakým posraným bulváru a hned ví všechno nejlíp a odsuzuje? co to je za piče zasraný (s velkým prominutím), to mi hlava nebere...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so červen 18, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
lol, tak do te posilovny uz nikdy nepudu :)) Sou to dementi, uz tak je ta posilovna mala a jeste tam daj tolik zelene, ze to tam pak je jak v pralese a clovek aby si vzal macetu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Stojím dneska na zastávce. Osloví mě nějaká Japonka, jestli jí na mapě můžu ukázat jak se dostat do Hellichovy. Tak jí to ukazuji a najednou nějakej rusák začne křičet něco ve smyslu co tam překážím ať uhnu že nevidí na jízdní řády a začne do mě strkat. Tak jsem mu řekl, že stačilo slušně říct, že jsem koukal do mapy a nevšiml si ho. A on zase začal nadávat. Pochopíte tohle jednání? Až jednou narazí na někoho podobného jako on, asi se bude divit když mu jedna přistane na bradě. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|