Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 372, 373, 374 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hlavicze

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh, dobře ti tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dzordn2

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem to rozdejchal kromě šrámu přes hrudník se to obešlo bez následků
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Deadlift napsal:
Pardon za ta ostrá slova, ale neznám jiný sport, kde napereš do dopingu řekněme půl mega ročně, abys byl vůbec konkurenceschopný na mezinárodní úrovni.

no doping je jen jedna kapitola - ono i bez nej se klidne dostanes na velky penize - staci jen jidlo + suplementy

ale tak kdo rika, ze clovek musi do vysoky vahovky ;)

Se 192 cm Ti ani nic jiného než heavyweight nezbývá:o)

No nic - když jsem to psal - tak jsem byl lehce rozhozen...každý sport má své, neměl by ale stát na citlivosti receptorů k AS a financích Jinak - kulturisté mají můj obdiv za předsoutěžní přípravu....to co vydrží je neskutečné !
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Pardon za ta ostrá slova, ale neznám jiný sport, kde napereš do dopingu řekněme půl mega ročně, abys byl vůbec konkurenceschopný na mezinárodní úrovni.

Strongmani, vzperaci, lifteri, atleti vesmes.....treba ne pul mega, ale koruny to rozhodne nejsou. Navíc si dovolím zaprorokovat, ze Jaro ten půlmega nesype jen a jen z vlastní kapsy
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale však jo - nedovolil bych si cokoliv říct proti němu. Je to sympaťák a podává velmi...velmi slušné výkony. Vím, že doping není jen záležitostí kulturistiky. Strongmani a ostatní, ale zase v takové míře nevyužívají věci jako IGF 1, inzulín, růstový hormon, DNP, druhy AS, které silový sportovci nepotřebují apod. Kulturistika je řehole, ale když vidím občas nějaké německé rozpisy kůr, tak si říkám, co vše to tělo vydrží. Dostat do sebe denně dávku testosteronu, kterou jinak vyprodukuje muž za dva měsíce - to je prostě síla.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zas verim ze toho rustaku tam bude docela dost, preci jen nejaky dobry ucinky to ma i pro ne Ale porad lepsi nez kultici, to jo, kulturistika to uz je zhovadilost...
Azmodan

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikrovlnka - Talíř žhavej, žrádlo studený.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně me štvou někteří lidé kolem mě. Jsem podrážděný - vývoj se nedaří jak by měl ( resp. chyba snad není na mé straně )...pochcípaly mi všechny vzorky z cystických fibroz...mrchy :o ( Nemám na čem testovat. Do toho ta hromada práce ( ale to jsem si dobrovolně zvolil - tj. dalo se to čekat ). Prostě teď nemám zrovna nejrůžovější období.
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:

pekne zohrejes polievku, pari sa z nej, tanier horuci, zasadnes do kresla k telke, prva lyzica a... polievka ladova tiez to neznasam
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
riker

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:

rekl bych ze je to chyba talire, ne mikrovlnky...
Merrao

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od té doby, co jsme se přestěhovali a já mám pokoj s balkonem v prvním patře vídám zajímavé věci.
Občas si tu hrají děcka, ječí, křičí..no jsou to děti...občas je to otravný, ale včas to utnou.
To, že slyším ožralé mladé kluky ve 4 ráno jak jdou z pařby, tak ok, to ještě v pohodě...to jsem tolerantní.

Teď v podvečer slyším, jak si na hřišti před panelákem hrajou děcka (převážně kluci, občas holčičí kluk) a najednou
"TY KU*VO JEDNA!"
No NESTÍHÁM ŽASNOUT nad slovníkem dětí ve věku 10-12 let...možná třináct, ať nežeru...
Jsem zaostalá? (Proboha, vždyť je mi skoro 17 a výchovu jsem měla naprosto jinou, a v životě bych si nedovolila zakřičet takový věci na sídlišti...to se za ty léta tolik ta výchova změnila?)
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nie, si v poriadku, našťastie, ono toto po seba v sučasnosti kričia šesťročné deti, takže toto do vekového priemeru ešte bez problémov pasovalo..., žiaľ.
grogy

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao- tohle je zrovna ještě dobrý. Podobnej a horší slovník dneska mají už pomalu v první třídě (asi 6-7let nebo tak nějak) a to si teď zrovna nedělám srandu.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Od té doby, co jsme se přestěhovali a já mám pokoj s balkonem v prvním patře vídám zajímavé věci.
Občas si tu hrají děcka, ječí, křičí..no jsou to děti...občas je to otravný, ale včas to utnou.
To, že slyším ožralé mladé kluky ve 4 ráno jak jdou z pařby, tak ok, to ještě v pohodě...to jsem tolerantní.

Teď v podvečer slyším, jak si na hřišti před panelákem hrajou děcka (převážně kluci, občas holčičí kluk) a najednou
"TY KU*VO JEDNA!"
No NESTÍHÁM ŽASNOUT nad slovníkem dětí ve věku 10-12 let...možná třináct, ať nežeru...
Jsem zaostalá? (Proboha, vždyť je mi skoro 17 a výchovu jsem měla naprosto jinou, a v životě bych si nedovolila zakřičet takový věci na sídlišti...to se za ty léta tolik ta výchova změnila?)

Nad deset let takto na sebe děti občas pokřikují - taky jsem byl v šoku....ale je to prý normální :o (
Frozz.

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo, nezodpovědní rodiče, snažme se nebýt tací, až budeme mít svoje prcky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 372, 373, 374 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: