Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja uz zensky davno neresim...uz se to ve me vsechno zabilo..ted myslim jen na jidlo a je mi fajn
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ja uz zensky davno neresim...uz se to ve me vsechno zabilo..ted myslim jen na jidlo a je mi fajn

Mluvíš mi z duše Třeba dneska jsem měl grilovaný kotlety s hranolkama a místama jsem měl fakt pocit, že mě to žrádlo vzrušuje
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Iron.Pumping napsal:

Mluvíš mi z duše Třeba dneska jsem měl grilovaný kotlety s hranolkama a místama jsem měl fakt pocit, že mě to žrádlo vzrušuje

me vzrusuje cim dal vic...nemuze to byt treba nejaka nemoc???
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U me je to neco podobnyho, akorat ona spis nevi co dal, protoze nam to neklape...ze mi nechce ublizit a tak ... tedka cekam v podstate na verdikt...
Je to docela nahovno, z toho duvodu, ze sem navyklej na ten styl zivota s ni...nekolikrat tydne sem za ni vzdycky jezdil do Mikulova a proste sem to mel jako kdyby druhy zivot...ona, jeji rodina, zviratka ... proste neprijdu jenom o ni...

Tak to je 100% presny ..
citace:
Nejhorsi kdyz clovek pro tu zenu zije, dava ji vsecko, cely srdce a ona to pak rozslape behem chvile. Opravdu pocit citit se jako totalni debil a nula to da chlapovi jen zenska.

Je to skvela holka ... zacali sme to vsechno strasne rychle, kdyz uz po trech tydnech co sme byli spolu sme chteli spolu bydlet..ale bohuzel by nebyly penize.. tedka je to 9 mesicu a je to v hajzlu..
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Azmodan napsal:
Iron.Pumping napsal:

me vzrusuje cim dal vic...nemuze to byt treba nejaka nemoc???

Já nevim, doufám, že ne, ale jestli jo, tak bych měl další diagnózu do sbírky
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm..ja od vcerejsiho vecera nic nejedl ...
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
To už bych byl mrtvej...
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
co je , nemas ani cas se najist , jak furt buzerujete slusny lidi co
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Black Dragon napsal:
co je , nemas ani cas se najist , jak furt buzerujete slusny lidi co

Ted bych te vzal minimalne tonfou pres hlavu ty pico
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Black Dragon napsal:
To už bych byl mrtvej...

uz ti taky moc nezbyva... 5..4..3..2...
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nekdo z toho ma prdel hosi, ale nekdo se nestydi priznat ze milovana zenska ho dokaze slozit a dostat do stavu kdy je ti nabliti, nemuzes jist, mas hlad, ale nemas chut, nekoukas se kdyz prechazis pres silnic, posilovna te nezajima, slzy mas nakrajicku kdyz ti ji vsecko pripomina, mas pocit ze ji ses uplne u prdele a citis se jak nula. A pritom ti furt srdce bije jen pro ni.

A nejhorsi je prave ta bezmoc to zmenit kdyz ona uz treba nechce...nebo nevi co chce.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon: Před třemi lety jsem měl vážnou srdeční nehodu a pak jsem ležel v komatu na ARU. Když jsem otevřel oči tak, ze všeho nejvíc jsem chtěl vidět svojí mámu a svou holku. Při vší smůle mi ta moje řekla do telefonu „opouštím Tě!“ Nemohl jsem se hýbat a vůbec nic dělat, ale stejně jsem to všechno musel vydržet a postavit se na nohy. Myslel jsem si, že mě to zabije a začal se ze mě z toho stávat opravdu podivný člověk, ale osud mi nadělil novou, úplně jinou ženu do nepohody. Nová žena mi od základu změnila život. Žiju s ní už rok a úplně mi to otočilo přístup k ženám a k životu. Můj život je zase úspěšný.

Black Dragone doporučuji Ti neztrácet iluze. Se ztrátou iluzí, člověk ztratí kus svého lepšího já. V tuto chvíli nepomůže vůbec nic. I ten nejlepší kamarád a rodina můžou jen přihlížet.

Ženy umějí ničit naše životy, ale také je umějí obohacovat. Na tohle moudro jsem po rozchodu úplně zapoměl.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale nema...kazdej si tim prosel byl z toho v hajzlu ale naucil sem se nesmutnit¨..nic jineho mne totiz nezbyva...ji to bylo fuk a ja budu brecet?na.rat
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jel jsem ke známé, nechal jsem si na parkovišti motorku a nějaký buzny mi ukradli značku přes noc, takže nová značka, známka od technické, předělat poviný ručení, mě jebne...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
A nejhorsi je prave ta bezmoc to zmenit kdyz ona nevi co chce.

Dala mi zabrat uz kdyz sem ji balil ... byla zadana ... asi dva, tri mesice mi to dalo... uz tehdy mi to dalo...jeden hodinovej telefonat, kdyz sem se nakonec vyjadril..a odmitnuti, nastesti po dvou dnech rekla, ze to proste citi jinak nez rekla a bylo dobre...toho usili bylo dost...byla to kolegyne, zaclo to prohozenim par slov, pak nejaky rypnuti, obcas par slov, pak nenapadne emaily, pak telefon- smsky - to mi dalo nejvic zabrat, pac mi nechtela dat cislo a nemohl sem ji pak psat o vikendech...pak konecne poprvy na kafco...atd.

A tedka si do toho proste nechce nechat kecat, ze nad tim musi popremyslet, aby to bylo co nejlepsi...nevi co chce, ale nechce mi ublizovat..
Meli sme zhruba pred tydnem podobny rozhovor..pobrecela si jak zelva, ale pak bylo dobre...

herza:
Tome ja vim... nebudu ztracet iluze, nemuzu ztracet iluze ... kdyby se mi to v 21 stalo, tak by to bylo hodne spatny...
Jenom konci jedna etapa meho zivota, ktera me hodne silne ovlivnila ... a proste jak sem psal, neprijdu jenom o ni..ale o styl zivota...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: