Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 382, 383, 384 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičíš je v kleče nebo ve stoje? Já se je naučil taky až nedávno... dělám to v kleče... a jedu to takovou pyramidou, abych to procejtil od malý váhy až po velkou.
Při negativní fázi jdu tak nahoru, že přímej břišní sval protáhnu fakt docela brutálně... naopak dolů mám zatlý břišní svaly a squeezuju to jak to jen jde. A úplně vydechnu vzduch....

Vidko Roba Richese

Já jsem trošku blíž kladce a díky tomu víc protáhnu to břicho a pak taky chodím lotkama ke kolenům - a tam ten squeeze a výdech během opakování směrem dolů
RAT

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Já u tohodle cviku také dokážu procítit všechny svaly. Krom jednoho

Je to vůbec cvik na břicho? Není to náhodou nějakej komplexní fullbody cvik na procvičení celýho těla tzv. "vše v jednom"? Třeba stačí každej trénink dát pár sérií tohohle a člověk vlastně ani nemusí dělat nic jinýho :D

guruhonza napsal:
Cvičíš je v kleče nebo ve stoje?

Guru díky, ale tyhle videa mi nepomáhaj. Už jich mám zkouknutých řadu a snažím se to dělat přesně podle nich, ale asi jsem na to fakt levá. Jinak je jedu v kleče...
Máča

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Štve mě, jak je ten svět nespravedlivej. Už několik let nekouřím, nechlastám, snažím se na sobě makat, a prozatím jsem se dopracoval k operaci ramene a problémům se zádama. A tlustej nýmand jehož největší pohyb je ohnutí se pod stůl pro dvoulitrovku Coly je úplně v pohodě, a ještě má blbý kecy na to co jím a co dělám. Teda takových je víc, např. exkolegové v expráci, co mi vytrvale kroužili okolo stolu a na krabice s kombem maso+rejže furt blbě kecali "co to žereš za sračky", "nežer ty sračky", "běž do mekáče". Tihle lidi žádný problémy nemají... Zmrdi.

Jj rozumím ti, taky si někdy říkám, že je trošku divné a nefér když já jím celkem zdravě, skoro nechlastám , nehulím atd. a kámoši žerou jak prasata, za víkend dají 20 piv, pohyb mají jenom když si jedenkrát do roka zahrajou fotbálek, ale po doktorech chodím narozdíl od nich jenom já a zdravotní kartu mám asi 5x tlustší než oni..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Manek49

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen dvacet, to jsou pěkný žabaři
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manek49 napsal:

já to nedám ani za měsíc..ani za dva a nemyslím si,že jsem žabař
kid

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RAT napsal:
A mě zas štve, že se mi furt nedaří pořádně procítit mohamedány! Tak zdánlivě jednoduše vypadající cvik a přitom tak těžkej na provedení (aspoň pro mě). Vždycky od tý kladky odcházim nas*, že se mi to zas nepovedlo, že jsem tím zas akorát ztratila čas, a že kdybych na to břicho dala radši něco jinýho, tak bych udělala 100x líp a odcházela spokojená. Dám tam klidně 50kg a buď u toho cítím tricepsy nebo záda, ale břicho ani omylem, a to už to zkouším takovou dobu. A asi už se na to fakt vyprdnu, protože se to asi nikdy nenaučim!

Špatný postup učení - nejdříve je potřeba naučit se to v sedu na patách

http://bicepsmania.com/index.php/Abdomen/CableKneelingCrunchesRopeCrunches

a až následně se učit předklony
http://bicepsmania.com/index.php/Abdomen/RopeForwardBend

i když lepší je stejně zůstat u první verze.
Manek49

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věřim, že nejseš žabař, ale v pití piva jo
Máča

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manek49 napsal:

V tom samozřejmě ještě nejsou započítaní panáci
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Štve mě, jak je ten svět nespravedlivej. Už několik let nekouřím, nechlastám, snažím se na sobě makat, a prozatím jsem se dopracoval k operaci ramene a problémům se zádama. A tlustej nýmand jehož největší pohyb je ohnutí se pod stůl pro dvoulitrovku Coly je úplně v pohodě, a ještě má blbý kecy na to co jím a co dělám. Teda takových je víc, např. exkolegové v expráci, co mi vytrvale kroužili okolo stolu a na krabice s kombem maso+rejže furt blbě kecali "co to žereš za sračky", "nežer ty sračky", "běž do mekáče". Tihle lidi žádný problémy nemají... Zmrdi.

Ono to přijde, ty lidské tělo vydrží hodně, ale počkej jak půjdou tyhle lidi do sraček po 50ce... Pěkně se jim to skládá do pytle a ten pytel jednou praskne.

Jinak kamarád je taky velkej "kulturista", ale protože je magor a dával váhy na který něměl (asi 40kg jednoručky na tlaky - měl podle mě max. na 25kg), tak si ošklivě vykloubil rameno a teď ho má nadosmrti v prdeli.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutecne me serou ty clanky v bulvaru tykajici se padu letadla s hokejisty. Ani to nectu, ale staci ty nadpisy Treba dneska: " Rakev s hokejistou Demitrou vezli pracovníci v montérkách na vozíku "
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě že nečtu noviny a nesleduju zprávy. Člověk si ušetří takovejch nervů ze vztekání se nad píčovinama.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ještě že nečtu noviny a nesleduju zprávy. Člověk si ušetří takovejch nervů ze vztekání se nad píčovinama.

Ja je taky nectu, ale na netu tem titulkum neuniknu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě sere, že tyhle bulvární titulky jsou už prakticky všude... důstojnost si udržuje už fakt jen málo médií
blazen

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zrovna od některých médií bych to fakt nečekal...

http://tomcupr.cz/post/9997446558/smutny-obraz-dnesni-novinariny-via-prizdacz
kubaz

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

silne nedoporucuji nutrisport.cz , po te , co jsem cekal tyden a neco na svoji objednavku tak jeste to zplantali , protoze toho bylo dost a misto 5x1kg promil 80% mi poslali jen 3 ( a ze ja do toho eshopu lezl jen kvuli tomu , ze maj platbu kartou )

edit : tak po tom co jsem se pripomnel pres email tak mi bylo receno ze na to jejich kolegyne dnes prisla pri inventure a poslala to v novem baliku .. nedostal jsem o teto situaci zadny email ani telefonat!!! ani bych se nedivil kdyby s tim bezela zitra na postu jen protoze jsem se pripomnel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 382, 383, 384 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: