Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před chvílí jsem přijel z oslavy. Otec slavil narozky. Abych neurazil, tak jsem musel jíst guláš, dort, ochutnávat salát, co uvařil atd.. Tak špatně mi už dlouho nebylo. Je mi strašně těžko a podobný jídla už nechci nikdy vidět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to uz si tak zdegradovany tim cvicenim ze ti nechutna normalni jidlo ?
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proboha kam se ten svet riti?
Reiben

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prostě už jsem si na to mastný a sladký jídlo natolik odvyknul, že když se tím přejím, tak je mi akorát blbě a nic z toho, ani už mi to nechutná jak dřív
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://motorsport.erasport.cz/c-11911-sebastian-vettel-se-stal-nejmladsim-dvojnasobnym-svetovym-sampionem.html

absolutne jsem ztratil jakoukoliv chut F1 sledovat, ne jen kvuli Vettelovi, ale celkove me to uz ani jako sport neprijde, poslednich par let je to strasna nuda pro me. A to jsem driv sleedoval kazdy zavod ( cca 1999 - 2003). Vettel tomu uz jen nasadil korunu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

náhodou na začátku sezony bylo pár supr závodů.... ale už to taky nesleduju... doba Hakkinena a M. Schumachera - McLarenu a Ferrari - je pryč a mě tohle taky nebaví. Retardi typu Massa a Hamilton kazí závody sobě i těm dalším... závodnící jakoby bez osobností. V tomhle tam z těch mladých vyčnívá snad jen Alonso (nemám ho rád, ale je to aspoň někdo)... do toho ty nový pravidla, který jsou až tragický... když mi bylo 12 let, tak to prostě byla zábava, teď to ale nepobírám
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj Alonsa sem mel vzdy rad, nemuzu zapomenout na sezonu 2003 kdy zacal zarit, to byla doba kdy sem se na kazdy zavod tesil.
Manek49

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sledovat F1 mi přijde jako ztráta času odjakživa, ale co se ti nelíbí na Vettelovi?
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manek49 napsal:
Sledovat F1 mi přijde jako ztráta času odjakživa, ale co se ti nelíbí na Vettelovi?

Ja vzdy sledoval F1 tak, ze jsem se podival na strart + 1-2 kola, kdy je nejvetsi pravdepodobnost nejake bouracky a vic uz me nezajimalo
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Manek49 napsal:

Za dob Montoye,R. Schumachera, Hakkinena, Coulthard, Barichela, Shumiho to bylo dobrý, ale od té doby co tam jezdí opičák, kokot Alfonso, a Ferrari udělá něco, co teď Cirkus Eden s Franzem + nesmyslný pravidla, tak to jde doprdele. btw. Vettel je dobrej a jednou asi překoná Schumiho....
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě za bolševika jsem F1 sledoval a dvakrát jsem byl na VC Maďarska. Prost, Senna..dneska je to nuda.
Diana

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak toto je už k posr.... Chlap se zastane okradených, zloději ho za to zmlátí a ti, kterých se zastal na to čumí a nepomohou mu.....

http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz-v-prazskem-metru-zastavil-zlodejky-byl-zmlacen-a-nikdo-mu-nepomohl.html?ref=boxD

"Napadený utrpěl pohmožděniny hlavy a několik zlomenin.“
" Incident sledovalo několik lidí včetně těch, jichž se muž zastal, ale nikdo napadenému nepomohl."
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Tak toto je už k posr.... Chlap se zastane okradených, zloději ho za to zmlátí a ti, kterých se zastal na to čumí a nepomohou mu.....

http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz-v-prazskem-metru-zastavil-zlodejky-byl-zmlacen-a-nikdo-mu-nepomohl.html?ref=boxD

"Napadený utrpěl pohmožděniny hlavy a několik zlomenin.“
" Incident sledovalo několik lidí včetně těch, jichž se muž zastal, ale nikdo napadenému nepomohl."

urcite tam nebyl nikdo z fora, jestli te to uklidni
cipinek

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však se podívej, kdo tomu přihlížel, byl tam snad asi jeden dospělý chlap, ten nejblíže kameře, ten pořád popocházel a možná by do toho šel, kdyby někdo s ním, a pak nějaký prošedivělý chlap, pak možná nějací výrostci seděli na lavičce, zbytek samé ženy, pouštět se sám do takových akcí, když si neuvědomuješ rizika, je prostě zbytečné hazardérství, na tyto "holky" vždycky dává někdo pozor, takže pokud nejsem dost dobrej, vím, že mám na to sejmout 100 kg, chodím do boxu, juda, atd, mám ohromnou sílu v prackách, že bych aspoň podržel v kravatě, atd., tak se vždycky radši na to fakt vysrat, klidně cigoš mohl vytáhnout kudlu..., prostě ať si každý dává na svoje věci pozor..., je to srabské, ale takový je zákon silnějšího..., kdyby se na něj všichni, co tam byli sesypali, tak by ho udolali, ale toto se nikdy nestane...
BackyW

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš pravdu. Borec měl sice silnýho ducha ale moc si nevěřil, nemlátí s ním testosteron asi jako semnou. Já bych se bál taky ale pozdějších následků a vyšetřování na který vždycky člověk dojede ale zase je pravda že aspoň 2 granáty bych mu dal, jsem hajzl nervózní no

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: