Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní vážení.. (-0,6 kg) čekal jsem víc.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 12:16 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

Okej...
Notebook od Aceru za 20k nepovažuju za levnej smějd... ty šmejdy tam maj tak do 14k, ale 20k už je normal.

Poprvé selhal pevnej disk po 6 měsících... skvelej servis (to maj jediny dobry), snad za tři dny byl z5 vše vyměněno. Za další asi 4 měsíce zas pevnej disk v p*ci... a teď to je už potřetí. Včera "se mi to dokonce povedlo" při online testu do školy... takže pokud nebude náhradní termín, tak nejspíš letím takže už to ani neřeším... myslel jsem si, že by to mohlo bejt přehříváním, jenže když to spadne 3 minuty po spuštění Windowsů, tak to bude v něčem jinym.
cipinek

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 12:18 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Okej...
Notebook od Aceru za 20k nepovažuju za levnej smějd... ty šmejdy tam maj tak do 14k, ale 20k už je normal.

Poprvé selhal pevnej disk po 6 měsících... skvelej servis (to maj jediny dobry), snad za tři dny byl z5 vše vyměněno. Za další asi 4 měsíce zas pevnej disk v p*ci... a teď to je už potřetí. Včera "se mi to dokonce povedlo" při online testu do školy... takže pokud nebude náhradní termín, tak nejspíš letím takže už to ani neřeším... myslel jsem si, že by to mohlo bejt přehříváním, jenže když to spadne 3 minuty po spuštění Windowsů, tak to bude v něčem jinym.

možná by bylo dobré jim říct při reklamaci, že si nepřeješ tento typ disku, který ti tam dávají, že si klidně připlatíš rozdíl, jestli to nějak jde, že chceš disk od jiného výrobce, třeba od Samsungu:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 12:39 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

spíš to vidím tak, že si koupím lenovo....a bude pokoj navždycky
a budu to brát jako drahou zkušenost a budu věřit negativním referencím od známejch
cocman

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenovo sem mel a za mesic uz bylo v oprave (deska). Kdyz prislo z opravy, tak opet dalsi zavada a tentokrat grafika. Uz jedine Dell
Rachela

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a ja mam Lenovo 3 roky a nema ani skrabanec a to mi raz vypadlo z okna na prvom poschodi
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
elrubio

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v práci jedeme na Acerech a řada Travelmate jsou držáky.

doma mám Asus, a je to mrdka největší.. hřeje se, hučí, baterka v háji..

celkem se mi líbí ten novej ultrabook od Aceru, trošku kopčej MacBook

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 2:29 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Okej...

Do nějakých +-25k jsou notebooky všechno stejnej plast s mizernou konstrukcí, kvalitnější mechanické zpracovnání mají až "business" řady ntb od nějakých cca +-30tis.

Jedinej důvod proč se ti opakovaně sere disk a nemáš pekelnou smůlu na vadné kusy může být a)velké přehřívání b)chováš se k tomu jako prase a pohybuješ s notebookem (diskem) při zátěži.
Moderní disky a notebooky už mají sice nějakou "anti-shock" ochranu, ale pořád si je třeba uvědomit, že klasický HDD je mechanické zařízení, kde rotují magnetické disky 7200ot./min a čtecí hlavičky nad nimi jsou ve výšce někde pod úrovní šířky lidského vlasu a tudíž pohyb se zapnutým HDD může vést k poškození nebo rapidnímu zkrácení životnosti. Holt dneska má počítač nebo notebook každej "kdo má do prdele díru", zničí si to většinou sám a potom někde šíří bludy o tom, jak je ten kterej výrobek šmejd.
Sestra si taky takhle zničila disk u notebooku, prostě nemá páru jak to funguje a nosila sůverénně zapnutý notebook, v reklamaci ti ho vymění, protože tam nezjistí jak se to zničilo a je to prostě levnější rovnou měnit, než diagnostikovat závadu.

Pokud máš potřebu s notebookem pohybovat v zátěži, doporučuju vyměnit HDD za SSD, to je vlastně taková větší flashka a tam žádné pohyblivé součástky nejsou.

Hafec lidí taky má potřebu notebook mít někde v posteli, na klíně atd. a vůbec nemají páru o tom, že zespoda je nasávání chlazení, které musí být volné, při tomhle stylu použití se rychle zanese prachem a bordelem a musí se vyčistit, notebook se přehřívá a součástky se mohou takto ničit.
Snižovaní životnosti baterky je z principu technologie naprosto normální a dochází k němu zcela nezávisle na značce notebooku. Drtivá většina lidí taky nemá páru o tom, jak správně zacházet s baterií, aby vydržela déle...

Naposledy upravil Spazik dne st listopad 02, 2011 2:50 pm, celkově upraveno 2 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 2:45 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

Chovám se k tomu úplně stejně jako k Fujitsu Siemens, kterej mi bez jakýkoliv vady vydržel 5 let ... (pak už vydržela baterka asI 6 minut, takže byla řada na novym notebooku a FS nedisponují notebooky, které maj takovou baterku, jakou potřebuju na přednášky)

Takže myslím, že průser bude u nich.
idoktor

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Lenovo sem mel a za mesic uz bylo v oprave (deska). Kdyz prislo z opravy, tak opet dalsi zavada a tentokrat grafika. Uz jedine Dell

Jaký lenovo jsi měl? Thikpady se kupují s onsite NBD zárukou, stejně jako to maji Delly. Můj starý T61p onsite neměl a přece šla v pohodě domluvit oprava do 3 dnů (vlítl do něj nějaký bordel, zasekl se větrák a odešla deska). Jen snad nějaký pochybný Ideapady mají servisní místo v Polsku a tam se na to měsíc prý čeká...
cocman

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idoktor: Ideapad Y560. Coz o to. Reklamace probehla naprosto v pohode a rychle...asi 4 dni tusim. Jde spis o to, ze ten notebook prisel a behem 20ti minut se opet rozbil . A na to uz sem nervy nemel, kdyz jsem byl uprostred psani bakalarky. Akorat bych trnul, kdy se to zase vysype
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ThinkPadů jsem pár měl, dokonce i teď ho jako soukromý používám ale že by byly nějak zázračně kvalitní, to říct nemůžu - taky jsem si s nima užil - disk, paměti, desky, větráky - prostě standard. A ten první, to byl opravdu krumpl.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ženské...

Zeptám se na 3 věci a dostanu odpověď jen na jednu, a to ještě na tu nejméně důležitou.....A milion výmluv na všechno....
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
ženské...

Zeptám se na 3 věci a dostanu odpověď jen na jednu, a to ještě na tu nejméně důležitou.....A milion výmluv na všechno....

Ženská přece nikdy na nic neodpoví a když už, tak ne pravdu :-)

Musíš všechno přece vycítit, domyslet si nebo být telepat...
MAST3R

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to máš pravdu: lhaní některým jde pěkně od ruky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: