Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 415, 416, 417 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
cipinek napsal:
MalajskyTygr napsal:
Guru:

Máš samozřejmě pravdu, viz

Bývalý předseda Fedu Alan Greenspan vyloučil, že by Spojené státy mohly ztratit schopnost splácet své dluhy. Pro NBC v neděli uvedl: „Spojené státy mohou splatit jakýkoliv svůj dluh, protože za tímto účelem můžeme vždy tisknout peníze. Pravděpodobnost defaultu je tedy nulová.“

Ovšem žádné bezbolestné zázračné řešení to není.

to sice můžou udělat, ale pak už se jim na ten jejich "super" dolar každý vysere a nebude ho při platbě akceptovat, dolar ztratí pozici rezervní měny a celé USA půjdou konečně do prdele, tam, kam patří..., už žádná ropa zadarmo, zase jenom tvrdá práce, snížení životní úrovně o 30-40%, to se budem americkým ovečkám líbit...

proč konečně doprdele? nechápu ten moderní a rádobydrsnej antiamerikanismus...

Protože Amerika má poslední dobou pocti, že jaksi dělá světu službu tím, že je největší spotřebitel. Což je samozřejmě nesmysl. Je to stejný jako kdyby někdo měsíčně utrácel 20tis., ale vydělával jen 15tis. Spotřeba je výsada - odměna za výrobu a za úspory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem si trochu zahřešil = totál volnej den v jídle a začínám zjišťovat, že to co jsem dřív jedl normálně bez problému mi už nějak moc nechutná, vše mi přijde strašně sladké.

I když ono to možná bude i + do budoucna, až budu mít na něco chuť, tak si vzpomenu jak to bylo hnusný a rád se k té rejžičce vrátim.
Darion

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
ShawnRay napsal:
cipinek napsal:
MalajskyTygr napsal:
Guru:

Bývalý předseda Fedu Alan Greenspan vyloučil, že by Spojené státy mohly ztratit schopnost splácet své dluhy. Pro NBC v neděli uvedl: „Spojené státy mohou splatit jakýkoliv svůj dluh, protože za tímto účelem můžeme vždy tisknout peníze. Pravděpodobnost defaultu je tedy nulová.“

to sice můžou udělat, ale pak už se jim na ten jejich "super" dolar každý vysere a nebude ho při platbě akceptovat, dolar ztratí pozici rezervní měny a celé USA půjdou konečně do prdele, tam, kam patří..., už žádná ropa zadarmo, zase jenom tvrdá práce, snížení životní úrovně o 30-40%, to se budem americkým ovečkám líbit...

Protože Amerika má poslední dobou pocti, že jaksi dělá světu službu tím, že je největší spotřebitel. Což je samozřejmě nesmysl. Je to stejný jako kdyby někdo měsíčně utrácel 20tis., ale vydělával jen 15tis. Spotřeba je výsada - odměna za výrobu a za úspory.

Nemam rad takovyhle vyroky, ktery sice nejsou uplne nepodlozeny, ale v konecnym slova smyslu jsou strasne zavadejici. Je pravda, ze zde existuje velka nerovnovaha mezi usporami a spotrebou v celosvetovem meritku, ale ta je dana dlouhodobym vyvojem a nikoliv tim, ze "amerika to dela naschval". Jsem zvedav, kdy si lidi konecne uvedomnej, ze krize neni vina "ameriky" nebo "evropy", ale je to prirozena soucast nedokonaleho hospodarskeho vyvoje. BTW kdyz uz chcete hatovat US, tak priberte i Evropu, protoze ta na tom neni o moc lepe.

Jeste k tomu bankrotu: Takhle, teoreticky se daji veskere dluhy zahladit inflaci (a to i ty zahranicni, staci hedge), ale ve skutecnosti by to melo tak dalekosahle mezinarodni dopady, ze je to pouze krajni moznost, ke ktere by se sahlo az ve chvili, kdy by skutecne uz neexistovala zadna jina cesta ven a po sirokem celosvetovem konsensu. A jen tak mimochodem se domnivam, ze tohle je velmi zajimave tema kuprikladu na diplomku:)

A ted ciste jedna osobni poznamka: jestli pujde amerika do prdele, tak my pujdem fofrem za ni...
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion napsal:
Spazik napsal:
ShawnRay napsal:
cipinek napsal:
MalajskyTygr napsal:
Guru:

Nemam rad takovyhle vyroky, ktery sice nejsou uplne nepodlozeny, ale v konecnym slova smyslu jsou strasne zavadejici. Je pravda, ze zde existuje velka nerovnovaha mezi usporami a spotrebou v celosvetovem meritku, ale ta je dana dlouhodobym vyvojem a nikoliv tim, ze "amerika to dela naschval". Jsem zvedav, kdy si lidi konecne uvedomnej, ze krize neni vina "ameriky" nebo "evropy", ale je to prirozena soucast nedokonaleho hospodarskeho vyvoje. BTW kdyz uz chcete hatovat US, tak priberte i Evropu, protoze ta na tom neni o moc lepe.

Jeste k tomu bankrotu: Takhle, teoreticky se daji veskere dluhy zahladit inflaci (a to i ty zahranicni, staci hedge), ale ve skutecnosti by to melo tak dalekosahle mezinarodni dopady, ze je to pouze krajni moznost, ke ktere by se sahlo az ve chvili, kdy by skutecne uz neexistovala zadna jina cesta ven a po sirokem celosvetovem konsensu. A jen tak mimochodem se domnivam, ze tohle je velmi zajimave tema kuprikladu na diplomku:)

A ted ciste jedna osobni poznamka: jestli pujde amerika do prdele, tak my pujdem fofrem za ni...

Co se obviňování Ameriky a Evropy týče, je to klasické White Man Burden. Když se chce někdo bičovat, nebudu tam nastavovat i svá záda ...

Co se hyperinflace týče, jsou státy které ji přežily celkem v pohodě. Třeba Brazílie.
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska stojím u bankomatu, vybírám prachy, chci vybrat 300, kliknu na to, vypadne mi 3000....sem tak kurvoval. Když mám prachy v ruce hned je profutruju

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtit si mohl z matu se da vybrat jen cislo delitelne dvemi bez zbytku na stovkach
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
chtit si mohl z matu se da vybrat jen cislo delitelne dvemi bez zbytku na stovkach

taky jsem ted premyslel, u ktere banky by slo vybrat 300.

Naposledy upravil Draper dne po listopad 21, 2011 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nene tak sem to nemyslel, ze by si vymyslel .. asi dal "zadat jinou částku" , napsal 300 s domněnkou , že to vybrat jde a jedna nula mu ulítla

edit : ses zmrd
marash

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já teda nevim jak ostatní, ale mě jde u čsob vybrat klidně jedna stovka.. tři kila v pohodě.. ale taky jsem se jednou omylem umáčknul a vybral 5 litrů místo 5 stovek, zrovna byl pátek večer, tak jsem se musel přes víkend kurva držet, abych to v pondělí hezky vrátil do banky zas
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(Zatim) Berdych
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
(Zatim) Berdych

=) pěkná smeč, co?
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Mám dojem že v KB je to jen číslo dělitelné 500 Kč. Nejsem si tou částkou jistý, ale jsem si 100 % jistý že tvé pravidlo neplatí u všech.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:
(Zatim) Berdych

=) pěkná smeč, co?

tj, nastesti tu hru dotahl do konce. Vsadil sem si na nej tak doufam ze me opet nezklame

btw: Berdych: ze by nejlepsi stehna v ATP? :)
Darion

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
kubaz napsal:

Mám dojem že v KB je to jen číslo dělitelné 500 Kč. Nejsem si tou částkou jistý, ale jsem si 100 % jistý že tvé pravidlo neplatí u všech.

Jak kde, někde je to dělitelné 500, někde 200. Ale u ČSOB jsem si na 100 % jistý, že je možnost vybírat po stovkách, akorát teď nevím, jestli to platí pro všechny bankomaty.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
kubaz napsal:

Jojo, v KB se nedá vybrat 200,300,400 ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 415, 416, 417 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: