|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Skola? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Škola asi nejvíc... ale jinak i ve všem ostatním
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Co muzes udelat dnes, odloz na zitrek, popripade na dobu, az se ti bude chtit a nebo se na to rovnou vy*er uplne - me nejoblibenejsi heslo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co muzes udelat dnes, odloz na zitrek, popripade na dobu, az se ti bude chtit a nebo se na to rovnou vy*er uplne - me nejoblibenejsi heslo |
Tímhle sem se spokojeně řídil loni s tím, že letos už buď studovat nebudu, nebo to udělám... no... teď je varianta taková, že to prostě buď udělám a nebo fakt studovat nebudu :D Do středy jedna seminarka, do patku druhá do soboty třetí... a mě do toho prostě nic nedokope. Asi pojedu s Frozzem do Kanady
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Vezmete mě do kufru? Zápočet z odborné angličtiny, odborné němčiny, z občana a z ústavka, aneb není nad příjemný víkend strávený s učením |
Nvm, Frozz o mě asi eště neví :D
.... co bych dal za to, kdybych dokázal obětovat jednou za rok víkend něčemu do školy...
ze všech mejt depek jsou ty kvůli škole (mojí lenosti) nejhorší....
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
 jako já znám pár lidí, co taky říkají, že prostě ta prokrastinace je u nich tak velká, že to prostě nejde.. Ale vždycky to je tím, jestli ten člověk chce, nebo ne :) Pokud ne, tak bude mít buď štěstí, nebo si kope hrob - jednoduché.. Já bych studentský život nevyměnil za nic, je to pohoda, tak se prostě musím, i když se mi kurevsky nechce, snažit, abych si ho ješě pár let užíval :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
Já ti poradím. Najdi si v té škole něco, co tě bude bavit:D něco to být musí:)
Mimochodem, zdá se mi, že to slovo vymyslel člověk, kterej si potřeboval nějak nadefinovat slovní spojení "liný jak veš" (řekla bych to vugárněji..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Tímhle sem se spokojeně řídil loni s tím, že letos už buď studovat nebudu, nebo to udělám... no... teď je varianta taková, že to prostě buď udělám a nebo fakt studovat nebudu :D Do středy jedna seminarka, do patku druhá do soboty třetí... a mě do toho prostě nic nedokope. Asi pojedu s Frozzem do Kanady |
Ted uz to neni jak loni touto dobou v prvaku co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
Prokrastinovat? Co to je za módu pořád nyní tohle slovo používat?
Nikdy jsem to neslyšel, nepoužíval a v současnosti to koluje webem všude, kam se podívám.
To je nějaká móda, stejně jako: "Si zabil"? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Prokrastinovat? Co to je za módu pořád nyní tohle slovo používat?
Nikdy jsem to neslyšel, nepoužíval a v současnosti to koluje webem všude, kam se podívám.
To je nějaká móda, stejně jako: "Si zabil"? |
Jo z angl. to slovo znam, ale ze by se pouzivalo v cestine, to take slysim dnes poprve, ale radeji jsem to uz nijak nekomentoval, asi je to proste dneska strasne coooooool, tyhle vyrazy pouzivat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Já ti poradím. Najdi si v té škole něco, co tě bude bavit:D něco to být musí:) |
To je teda rada za vsechny prachy..
papaya: pockej, jak rad budes vzpominat na obcana, ustavko atd., az se budes muset pripravovat na zkousky z verejnopravnich oboru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|