aktuálně mě sere, že sem letos s prvním mrazem (cca 14 dni zpátky) uklouzl před domem na schodech a hodil po nich tygra až na příjezdovou cestu. Schytalo to rameno, které mě bolí vlastně od první návštěvy posilovny, ale teď tu ruku nemůžu třeba ani natáhnout nad sebe, aby mě to v rameni nebolelo. mazání alpou asi nepomůže co?
pri neopatrnym manipulovani s kotoucama v posilovne me jeden spadl na palec u ruky...
kdyz se s tim niceho neditykam tak to boli jenom trochu. pri tlaku vic. Zlomeny to predpokladam neni, to by asi bolelo mnohem vic.
Je to ale otekly jako krava a jak je to natlakovany tak cejtim jak to pulzuje (srdecni tep)
Zlomené prsty nemusí moc bolet a dá se s nimi klidně hrát volejbal, s menším sebezapřením (vlastní zkušenost).
myslim ze je to ok, otekly uz je to jenom trochu a boli to jenom trochu a jenom kdyz zatlacim na tu oteklou cast ve spravnym smeru... akorat me zcernala pulka nehtu...
ne. ucil som sa do noci az kym som nezaspal s knihou v ktovieakej polohe potom som sa zobudil a boli ma chrbat uz 2 dni. sice nic hrozne ale pri cviceni sa mi nikdy nic take nestane ale taketo hluposti mi nicia zdravie ovela viac. napriklad pred par rokmi sme boli v pitevni rozoberlai sme tam dajake mrtvoly a ucili sa a uprostred cvika som sa nahol nad mrtvolu a tak ma nenormalne seklo v chrbte ze som na nu skoro spadol. alebo raz som zohol na zem po nase morske prase a zase ma seklo. na prasa bolo dost velke lebo malo 1,5kg ale pri mrtvole alebo drepe alebo silovom premiestneni sa mi to este nestalo
Zajtra idem do roboty. To by sa dalo, ale musím cestovať 2 hodiny tam a 2 naspäť. Aj to by sa dalo ale idem len na 3 hodiny a výplata mi ledva pokryje náklady na cestu. A najhoršie je, že viem že tam aj tak nikto nedojde a akurát si to tam odsedim
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Po 4 dnech bezproblémového používání z toho jednoho reproduktoru kde je zesilovač začalo pískat. Jinak zvuk fakt parádní. Hlavně klasická hudba, houslové koncerty to bylo opravdu požitek poslouchat. Za ty peníze si myslím, že nic lepšího ani není. Doufám, že mi tu reklamaci uznají.
Jsou to tady tyto: Microlab Solo7c
Chytl jsem nějakýho střevního zmetka, včera se cítím ještě úplně v pohodě, dnes se probudím, konala se fontána pre Zuzanu, teplota a cítím se, jak kdybych se srazil s vlakem, to zas bude Silvestr ku*va
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Chytl jsem nějakýho střevního zmetka, včera se cítím ještě úplně v pohodě, dnes se probudím, konala se fontána pre Zuzanu, teplota a cítím se, jak kdybych se srazil s vlakem, to zas bude Silvestr ku*va
Ten zmetek z těla musíš jedině pořádně vylejt na silvestra
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mě se odešel uplně telefon z ničeho nic 22 a 23 odešel i počítač:) To jsem byl vzteklej
pocitac me sral uz par mesicu a byla jen otazka casu, kdy odejde, tak jsem si minuly tyden radeji koupil novej, protoze jsem to stejne uz planoval. A je to parada jak je rychlej, jeste jsem si na to ani nezvykl :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru