|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:02 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | To sice jo, ale mne to proste chutna, obcas si to taky dam. |
mě to nechutná, když si dám 1 :D aby mi to chutnalo, tak bych se musel najíst a abych se najedl, tak jak už někdo psal... 500kč... no a za 500kč už je lepší restaurace a najíš se tam víc, líp, zdravějc... a nebo ještě líp udělat si někdo skvělýho doma - se vším prostě...
každopádně klidně kdyby mi chtěl někdo nosit jednohubky, tak dejte vědět =) jako jednohubky mám MC-burgry rád
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
tvl to seru, zase se mi udělal zánět v rameni a v noci sem nemohl vůbec spát, takovou dobu jsem měl klid ... _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | tvl to seru, zase se mi udělal zánět v rameni a v noci sem nemohl vůbec spát, takovou dobu jsem měl klid ... |
a co na to beres, co s tim delas? co proti tomu pomaha?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | tvl to seru, zase se mi udělal zánět v rameni a v noci sem nemohl vůbec spát, takovou dobu jsem měl klid ... |
To se mi stalo pred 14 dny, ze sem se v noci vzbudil bolesti a nemohl hybat ramenem 2 dny :) A za tyden to zmizelo... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
Mě se to dělá, když mi nachladne rameno, ale spím v triku, nenosím tílka ani ve fitku, většinou mám i mikinu, baštím bobulky na klouby .. Měl jsem skoro rok klid a teď v zimě zase.. V noci je to hrozná bolest, nedá se spát v žádné poloze a co se týče rozsahu pohybu, tak ruku moc nezvednu, pak mě ochromí bolest, nevím jestli se mi dělá zánět v kloubu nebo vazů, těžko říct, ale pořád s tím bojuji a pořád se to vrací .. A k doktorům už nejdu, protože je to k ničemu, naposledy mi všichni řekli (obvodní, ortoped atd.), že to mám z posilování .. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
včera jsem to psal i guruhonzovi - zkoušel jsi někdy ibalgin? je to protizánětlivý a vždycky když mě něco takovýho chytne, 2x denně 2 tablety po 400 mg a za pár dní je většinou po problému, nebo se to aspoň výrazně zklidní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze jak polevi ta nejsilnejsi bolest tak mam omezenej pohyb ramene hlavne jen v nekterych osach, tak to sou na 99% rotator (y). A nevim jestli zanet, spise to vidim na poskozenou rotatorovou manzetu z chronickyho pretezovani. Problem bude v diagnostice, na ultrazvuku ani rentgenu to nenajdou... To chce nejspis CT nebo MRI.
Jo Ibalgin, klidne 3x za den alespon 2 dny a bolest rychle odezniva...
A jeste pomaha ledovani, protoze jestli sou to rotatory tak je tam otok, kterej ale neni videt kvuli tomu jak jsou ty svaly ulozeny hloubeji. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Udělám výjimku a zkusím ten ibalgin, jde o to, že já se prostě všem práškům vyhýbám, co to jen jde. Jinak jak píšeš, i když ta největší bolest polevý, tak to stále v určité poloze pobolívá, ale cca tak týden dva, pak mi to zas na dlouho zmizí. Když jsem to měl poprvé, tak jsem to měl cca měsíc, zkoušel jsem všechno a kolikrát jsem si to akorát zhoršil a i když jsem řekl doktorům, že jsem nebyl přes měsíc v posilovně, tak stejně to bylo podle nich z posilování a víc je nezajímalo, CT nebo magnetickou rezonanci mi udělat nechtěli ... Takže na doktory už opravdu s*ru.
Ledováním jsem si to akorát zhoršil a pak při velkým zánětu jsem ještě udělal chybu, že jsem si dal vanu s tím, že se to zlepší když ne chlad, tak teplo a přesně sem udělal, co sem neměl.
Ideálně mi pomáhá, když mám rameno v teple, spím i v mikině, nezatěžuji ho tolik a jím kloubní výživu, pak se relativně rychle dá zase do pořádku, spíše mi ale vadí, že se to stále vrací. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja spis nechapu, jak se vubec nekdo muze v Mekaci a podobnych stravovacich zarizenich stravovat Nez si koupit nejaky predrazeny kaloriema naslapany pidi hamburgr, tak si radeji v Tesku koupim rohlik, 10dkg sunky a eidamu a snim to na lavicce pred obchodem :) a nebo proc si nezajit do restauracky na normalni jidlo, financne by to vyslo stejne ne-li lepe nez v McDonaldu a myslim, ze bych si i mnohem vic pochutnal. |
Já to nechci nijak obhajovat, ale je to hlavně z důvodu času, protože než si nakoupíš rohlík, šunku, sýr, než se dostaneš k pokladě, než si to vše připravíš - to zabere nějaký čast. U mekáče přijdeš, "jeden cheesburger" "20Kč" "Děkuji nashle" - hotovo, čas cca 30 sekund. Restaurace to samé, než si objednáš, než ti přinesou, než zaplatíš...
Prostě někdy je hlad/chuť a není čas, tak proto si dát jednou za čas něco zrovna nezdravého.
Jinak je pravda, z těch burgerů se člověk nenají, ale to je tak schválně. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Já nevim no, já bych řekl, že jsem celkem rozežranej člověk, ale nedělá mi problém se v mekáči najíst. Zavítám tam tak jednou tejdně, většinou, když kvůli práci nemám čas na nějakej lepší oběd v restauraci, nebo už mám takovej hlad, že se mi prostě nechce na nic čekat. Za 70 kč dva cheese a jeden chickenburger a celkem mě to zasytí. Neříkám, že bych byl přežranej, ale za tu cenu je to celkem v pohodě myslím a hlad nemám. Ono v některejch shitovejch restauracích taky neni zrovna výhra dát si nějakou hotovku za 70 - 80 Kč, která se sestává z trapnýho malýho plátku masa a přílohy. Jinak mi ty cheeseburgery ale moc nechutnaj, takže to žeru fakt spíš kvůli tomu, abych do sebe aspoň něco dostal, burger king mi přijde o dost lepší, chutnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Nesnášim klišé, že v mekáči se nenajíš.
Za 140 kč máš 7 cheesburgrů, řekně te mi kdo se z toho nenají?? Nemám za potřebí sí dávat menu. Dám si burgry a je to. Neutratim, nažeru se a chutná mi to. A navíc ta atmosféra tam  to musí člověk cítit uvnitř
Chápu ale že pro Drapera tohle není
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Burger King je lepší
|
O tom žádná, ale u nás na vsi jaksi neni k mání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|