|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | naspeedovavas si CNS a pak tu vypravis bludy, ze lidi maj spat 4 hodiny, ze je to pohoda :D |
1. nemrkej na me
2. nikde nevykladam, ze ma nekdo spat 4 hodiny
3. i kdybych to teoreticky nekdy nekde vykladal, tak rozhodne nebudu rikat, ze je to pohoda
4. neser me nebo nebude vis co _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
tak sem to asi blbě pochopil jak jsme se bavili o tom spanku, jinak musim si ted davat pozor no :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | tak sem to asi blbě pochopil jak jsme se bavili o tom spanku, jinak musim si ted davat pozor no :D |
jo hlavne bod cislo 1 si hlidej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Tenhle týden to je něco... V neděli mě automat zkrouhne -60kč, v úterý si objednám zařízení -100, který mi je na nic, ve středu si špatně přeregistruju jízdenku -210. Tenhle týden by měl rychle skončit _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | ... ve středu si špatně přeregistruju jízdenku -210.... |
Vcera jedu do Brna a zaregistruju si na 12,00 bus ... prijedu do prahy v 11,45. Rikam si "super" ... a pak sem zjistil, ze sem si ho zaregistroval na 11,00 takze sem si za 150 kupoval novou xD
Tendle tyden je podivny :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 2:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/257370-pachatele-brutalni-sikany-zachycene-na-videu-udal-jeho-otec.html?ref=boxE
|
hovada
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
demencia...a este ho cely cas volaju nigga _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
Ti "sikanyste" jsou hovada. Nicmene mne udivuje sila toho kluka, vydrzel toho proste strasne moc a este mel silu po tom vsem utikat a utect. Toho kluka fakt obdivovat, kdyz si vemu jaky dostava pecky a kopy do obliceje a on proste porad drzi, porad je uklidnuje ... neskaci se na zem, nebreci nic ... proste fakt porad "se vstycenou hlavou", ti ubozaci, co do nej mlatej mu nesahaj ani po palec u nohy, co se tyce bojovnosti a odvahy. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
jo to se stalo v americe, to se ani nedivim. chudak malej
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
škola, že já ko*ot starej jsem se do toho pouštěl _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | škola, že já ko*ot starej jsem se do toho pouštěl |
opakuješ, nebo tě to jen ser*?
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
jen mě to sere, psychická opotřebenost _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo, jestli na něj útočili čistě z rasistického pohledu, nebo za tím bylo víc, o čem se nepíše a na videu není zachyceno.
Každopádně jsou to č*****, v takové přesile proti jednomu, v tu chvíli mi ho bylo hodně líto.
Souhlas s tím, že na to, že dostával fakt tvrdé rány, to vydržel a ještě se pokusil o útěk. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|