|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
2 týdny Havel, 2 týdny Concordie, co přijde potom? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | 2 týdny Havel, 2 týdny Concordie, co přijde potom? | Volby na Slovensku!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Mablungu, tvůj přístup je zhlediska společnosti ten důvod, proč tu jde všechno s prominutím do čím dál tím větších sraček. |
A co já mohu dělat?
Ryba smrdí sice od hlavy, ale co tak poslouchám lidi kolem sebe a čtu si noviny, tak mě bohužel napadá i další pořekadlo - "Každý má takovou vládu jakou si zaslouží"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
život bez fileserve a filesonic...
= ( teď se vše stahuje max 70kb/s a je to takový smutný čekání
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
guruh: rapidshare.com , bez cekacky mezi soubory, 1mb/s, co vic si prat :-), jednu chvili byl rapid otresny, ale ted je to jeden z nejrychlejsi free co existuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Já mám od kámoše premium na czshare a nestahuju přes nic jiného. 2-3mb/s je moc příjemný  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 31, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
bohužel to, co potřebuju, tak na tomhle nenajdu :D teda rozhodně né den po odvysílání... ke všemu ostatnímu stačí torrent
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út leden 31, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
koubic: Vis proc stahuju? Protoze serialy, ktere bych chtel shlednout, proste u nas nesezenu a kdyz uz se vysilaji u nas, tak maji cesky dubing, ktery ten serial povetsinou hodne zkazi. A az mi nekdo nabidne klidne i placenou sluzbu, kde budu moct videt vetsinu serialu v anglickem zneni, tak prestanu stahovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út leden 31, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
Bohužel umělce nejvíc neokradaji pirati, ale samotna OSA ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 31, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Já stahuju,protože nechci utrácet.  Přiznávám,že jsem pirát _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 31, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
když se to sere..tak se to všechno sere _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 31, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | koubic: Vis proc stahuju? Protoze serialy, ktere bych chtel shlednout, proste u nas nesezenu a kdyz uz se vysilaji u nas, tak maji cesky dubing, ktery ten serial povetsinou hodne zkazi. A az mi nekdo nabidne klidne i placenou sluzbu, kde budu moct videt vetsinu serialu v anglickem zneni, tak prestanu stahovat. |
Zkoušel jsi satelit? Já na televizi nekoukám, takže neznám nabídku, ale v principu by to jít mělo.
| Pavelcb napsal: | Já stahuju,protože nechci utrácet. Přiznávám,že jsem pirát |
Jedna z mála fér odpovědí. Absolutní většina lidí vymýšlí všechny možné píčoviny jen aby se morálně ospravedlnila.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 31, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
aha. no nekdo krade, aby si mohl zadarmo neco uzit a druhy krade by na tom vydelal. ale oba dva jsou zlodeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 31, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | aha. no nekdo krade, aby si mohl zadarmo neco uzit a druhy krade by na tom vydelal. ale oba dva jsou zlodeji. |
Svět není černobílý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|