Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 469, 470, 471 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elnino

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U me je Lidl taky jasna jednicka. Nikdy se snad nestalo,ze by byl v Lidlu nejaky produkt,se kterym by byl problem treba u hygieny. (kdyz pominu ty ovesne vlocky),ale vesmes Lidl dle me nkupuje kvalitni veci. Lidi asi ale nemohou zkousnout trochu mensi kulturu obchodu,kdy nemaji zbozi pekne poskladane vedle sebe,ale o to je to pak levnejsi. Dalsi veci muze byt, ze tam nemaji pulty s cerstvymi uzeninami,ale to me nestve,no a samozrejme tam par veci chybi.
Jinak ted prestali prodavat ty ovesne kasicky v sacku,coz me se*e. :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nekterych Lidlech je i reznictvi jako samostatna jednotka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... pravidelně tam beru výborné jablka, zeleninu, dost dobrých mléčných výrobků ... těstoviny ... sypané müsli ... plachty na motorku ... ... .... a doprovodné výjevy jako zákazník zkoušející nahazovat udici přímo v uličce mezi regály mě fascinují ... a je mi celkem šumák, jestli mě díky tomu bude někdo považovat za socku ...
... takže vlastně OT, pardon

To nevim proc, protoze co tak slychavam, tak do Lidlu chodi casto lidi co vydelaji docela balik prasuli.... btw chodis ve Zline na Cepkove do reviru duchodcu ?
smetak

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Bohuzel nekolikrat osobni zkusenost s balenou uzeninou, kdy byla chutove priserna, s naznakem plisne a nebo nepozivatelna

Ale urcite se to lisi kram od kramu. Nepochybuju, ze u vas to je lepsi, ale tady u nas mam vesmes negativni zkusenosti. Kazdopadne to neni chyba obchodu, ale vedeni.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano mozna je to dano konkretnim obchodem.

Ja tam chodim kazdy den, protoze ho mam par metru ov bytu, dost casto tam vidim nekoho (asi z vedeni), jak kontroluje kvalitu potravin a cosi si zapisuje. Nikdy jsem nanarazil na jediny shnily kus zeleniny nebo ovoce, navic myslim, ze konkretne zelenina je tam nejlevnejsi a nejkvalitnejsi ze vsech beznych retezcu, masne a mlecne vyrobky take bez problemu a pokud se jim blizi konec minimalni doby trvanlivosti, tak to zlevni o 30%. Dale cistota, ve srovnani treba s Albertem, kde mne to nekdy pripada jak nekde na smetisti, je tam vsude krasne cisto. A co je mne jeste u Lidlu sympaticke je to, ze necekas fronty u pokladny, protoze jakmile je tam fronta delsi nez cca 4 lidi, tak okamzite zvoni na kolegy a oteviraji dalsi pokladnu a pokud se nahromadi vice lidi i tady, tak dalsi a trebe jednou klidne 4-5 naraz, ale nejsou fronty.
blazen

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to se opravdu liší prodejna od prodejny - v místním Lidlu je nepořádek na denním pořádku a prodejna je proslulá tím, že je tam za každou cenu otevřená jen 1 pokladna - ikdyž tam stojí ve frontě 12 lidí osobně tam chodím 1-2x týdně jen na vybraný potraviny, ale ty fronty mě fakt ubíjí, nikdo s tím nic nedělá a evidentně je jim to úplně jedno že tam stojí řada až do poloviny regálu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
tak to se opravdu liší prodejna od prodejny - v místním Lidlu je nepořádek na denním pořádku a prodejna je proslulá tím, že je tam za každou cenu otevřená jen 1 pokladna - ikdyž tam stojí ve frontě 12 lidí osobně tam chodím 1-2x týdně jen na vybraný potraviny, ale ty fronty mě fakt ubíjí, nikdo s tím nic nedělá a evidentně je jim to úplně jedno že tam stojí řada až do poloviny regálu

s tou frontou... zkus to někomu ze zaměstnanců říct a tvrdě se na ně podívat a otevřou jí =) já to dělám docela často
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopus: Nelibi se mi, ze sexualni deviant je na leceni a misto leceni si okopava svuj zahonek, nelibi se mi, ze takovej clovek vyjde ven na ulici vesmes beztrestu z predchoziho cinu a muze skodit spolecnosti dal.
e-witch

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
e-witch napsal:
... pravidelně tam beru výborné jablka, zeleninu, dost dobrých mléčných výrobků ... těstoviny ... sypané müsli ... plachty na motorku ... ... .... a doprovodné výjevy jako zákazník zkoušející nahazovat udici přímo v uličce mezi regály mě fascinují ... a je mi celkem šumák, jestli mě díky tomu bude někdo považovat za socku ...
... takže vlastně OT, pardon

To nevim proc, protoze co tak slychavam, tak do Lidlu chodi casto lidi co vydelaji docela balik prasuli.... btw chodis ve Zline na Cepkove do reviru duchodcu ?

Čepkov nemám v akčím rádiu, ale chodí tam mí rodiče - důchodci a pořád nadávají, kolik tam chodí "těch blbých důchodců"
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska me prejela zdatna sedumdesatnice nakupnim vozikem v kauflandu
asi jsem ji stal v ceste za nejakou slevou
blazen

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
blazen napsal:

s tou frontou... zkus to někomu ze zaměstnanců říct a tvrdě se na ně podívat a otevřou jí =) já to dělám docela často

já jim to říkám skoro pokaždé ale je to chyba vedení a vedení to má evidentně u zadku nejspíš stejně počítají s provozem jen jedné pokladny protože tam ani na place nikdo volnej neběhá
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

viz. obrazek, co jsem nedavno postoval do mixeru pro zabavu :)

Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejhorsi duchodci jsou ve zlevnence. To jsou takovy duchodcovsti ultras. Jsou jak v transu, jogurt za 2,90 je dovede rozpalit do bela.
e-witch

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

... že ty's pózoval před mraženýma kachnama z letáku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou dny, kdy lituji Slováky. Tím, že tam teď z poloviny žiju, tak jim hodně věcí nezávidím. Jedna z nich je tato:

http://free.zoznam.sk/video/Odchod-Slotu-z-televiznej-diskuzie

Jinak - doslova mě nasr*lo, že po příjezdu do Galanty vidím tři volební billboardy a ty jsou čistě jen maďarsky. To snad není možné.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 469, 470, 471 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: