|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elnino

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
U me je Lidl taky jasna jednicka. Nikdy se snad nestalo,ze by byl v Lidlu nejaky produkt,se kterym by byl problem treba u hygieny. (kdyz pominu ty ovesne vlocky),ale vesmes Lidl dle me nkupuje kvalitni veci. Lidi asi ale nemohou zkousnout trochu mensi kulturu obchodu,kdy nemaji zbozi pekne poskladane vedle sebe,ale o to je to pak levnejsi. Dalsi veci muze byt, ze tam nemaji pulty s cerstvymi uzeninami,ale to me nestve,no a samozrejme tam par veci chybi.
Jinak ted prestali prodavat ty ovesne kasicky v sacku,coz me se*e. :) _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
V nekterych Lidlech je i reznictvi jako samostatna jednotka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... pravidelně tam beru výborné jablka, zeleninu, dost dobrých mléčných výrobků ... těstoviny ... sypané müsli ... plachty na motorku ... ... .... a doprovodné výjevy jako zákazník zkoušející nahazovat udici přímo v uličce mezi regály mě fascinují ... a je mi celkem šumák, jestli mě díky tomu bude někdo považovat za socku ...
... takže vlastně OT, pardon |
To nevim proc, protoze co tak slychavam, tak do Lidlu chodi casto lidi co vydelaji docela balik prasuli.... btw chodis ve Zline na Cepkove do reviru duchodcu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Draper: Bohuzel nekolikrat osobni zkusenost s balenou uzeninou, kdy byla chutove priserna, s naznakem plisne a nebo nepozivatelna
Ale urcite se to lisi kram od kramu. Nepochybuju, ze u vas to je lepsi, ale tady u nas mam vesmes negativni zkusenosti. Kazdopadne to neni chyba obchodu, ale vedeni. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Ano mozna je to dano konkretnim obchodem.
Ja tam chodim kazdy den, protoze ho mam par metru ov bytu, dost casto tam vidim nekoho (asi z vedeni), jak kontroluje kvalitu potravin a cosi si zapisuje. Nikdy jsem nanarazil na jediny shnily kus zeleniny nebo ovoce, navic myslim, ze konkretne zelenina je tam nejlevnejsi a nejkvalitnejsi ze vsech beznych retezcu, masne a mlecne vyrobky take bez problemu a pokud se jim blizi konec minimalni doby trvanlivosti, tak to zlevni o 30%. Dale cistota, ve srovnani treba s Albertem, kde mne to nekdy pripada jak nekde na smetisti, je tam vsude krasne cisto. A co je mne jeste u Lidlu sympaticke je to, ze necekas fronty u pokladny, protoze jakmile je tam fronta delsi nez cca 4 lidi, tak okamzite zvoni na kolegy a oteviraji dalsi pokladnu a pokud se nahromadi vice lidi i tady, tak dalsi a trebe jednou klidne 4-5 naraz, ale nejsou fronty. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | tak to se opravdu liší prodejna od prodejny - v místním Lidlu je nepořádek na denním pořádku a prodejna je proslulá tím, že je tam za každou cenu otevřená jen 1 pokladna - ikdyž tam stojí ve frontě 12 lidí osobně tam chodím 1-2x týdně jen na vybraný potraviny, ale ty fronty mě fakt ubíjí, nikdo s tím nic nedělá a evidentně je jim to úplně jedno že tam stojí řada až do poloviny regálu |
s tou frontou... zkus to někomu ze zaměstnanců říct a tvrdě se na ně podívat a otevřou jí =) já to dělám docela často
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Octopus: Nelibi se mi, ze sexualni deviant je na leceni a misto leceni si okopava svuj zahonek, nelibi se mi, ze takovej clovek vyjde ven na ulici vesmes beztrestu z predchoziho cinu a muze skodit spolecnosti dal. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | e-witch napsal: | ... pravidelně tam beru výborné jablka, zeleninu, dost dobrých mléčných výrobků ... těstoviny ... sypané müsli ... plachty na motorku ... ... .... a doprovodné výjevy jako zákazník zkoušející nahazovat udici přímo v uličce mezi regály mě fascinují ... a je mi celkem šumák, jestli mě díky tomu bude někdo považovat za socku ...
... takže vlastně OT, pardon |
To nevim proc, protoze co tak slychavam, tak do Lidlu chodi casto lidi co vydelaji docela balik prasuli.... btw chodis ve Zline na Cepkove do reviru duchodcu ? |
Čepkov nemám v akčím rádiu, ale chodí tam mí rodiče - důchodci a pořád nadávají, kolik tam chodí "těch blbých důchodců"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
dneska me prejela zdatna sedumdesatnice nakupnim vozikem v kauflandu
asi jsem ji stal v ceste za nejakou slevou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | blazen napsal: | tak to se opravdu liší prodejna od prodejny - v místním Lidlu je nepořádek na denním pořádku a prodejna je proslulá tím, že je tam za každou cenu otevřená jen 1 pokladna - ikdyž tam stojí ve frontě 12 lidí osobně tam chodím 1-2x týdně jen na vybraný potraviny, ale ty fronty mě fakt ubíjí, nikdo s tím nic nedělá a evidentně je jim to úplně jedno že tam stojí řada až do poloviny regálu |
s tou frontou... zkus to někomu ze zaměstnanců říct a tvrdě se na ně podívat a otevřou jí =) já to dělám docela často |
já jim to říkám skoro pokaždé ale je to chyba vedení a vedení to má evidentně u zadku nejspíš stejně počítají s provozem jen jedné pokladny protože tam ani na place nikdo volnej neběhá
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | dneska me prejela zdatna sedumdesatnice nakupnim vozikem v kauflandu
asi jsem ji stal v ceste za nejakou slevou |
viz. obrazek, co jsem nedavno postoval do mixeru pro zabavu :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nejhorsi duchodci jsou ve zlevnence. To jsou takovy duchodcovsti ultras. Jsou jak v transu, jogurt za 2,90 je dovede rozpalit do bela.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | dneska me prejela zdatna sedumdesatnice nakupnim vozikem v kauflandu
asi jsem ji stal v ceste za nejakou slevou |
... že ty's pózoval před mraženýma kachnama z letáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
Jsou dny, kdy lituji Slováky. Tím, že tam teď z poloviny žiju, tak jim hodně věcí nezávidím. Jedna z nich je tato:
http://free.zoznam.sk/video/Odchod-Slotu-z-televiznej-diskuzie
Jinak - doslova mě nasr*lo, že po příjezdu do Galanty vidím tři volební billboardy a ty jsou čistě jen maďarsky. To snad není možné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|