Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 472, 473, 474 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Až na to, že módní časopisy, který lidi tak rádi osočujou, za to (téměř) vůbec nemůžou

Ne? Já myslím, že ano. Ženy obecně podstupují zkrášlování hlavně díky tomu, aby vypadaly dobře či lépe než ostatní ženy. Ne kvůli chlapům. Pokud jsou v mediích neustále masírovány tím, že hubený=in, jistě i časopisy budou mít vliv.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tohle je obecně rozšířenej názor. Netvrdím, že tomu ty časáky nemůžou pomoct, ale hlavní příčinu je potřeba hledat... překvapivě (to není ironie) v RODINĚ. Matka a fotr, babičky apod. Zní to divně? Vůbec ne...

Rodiče mojí ženu celý dětství jebali, že je tlustá, že má zhubnout, ať nežere, atd. Výsledek? Dopracovala to téměř k bulimii a leta s tím měla problémy. Nakonec se jí povedlo záchvatovitým přežíráním a držením diet dožrat skoro na metrák (to jsem jí ale naštěstí ještě neznal).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Draperem, nejtěžší je u bulimiček/anorektiček překonání bloku z jídla a vyrovnání se s vlastním tělem pomocí psychoterapií ( i arte a muzikoterapií a jiných skupinových i individuálních aktivit), poté nastupuje léčba v extrémnějších případech sondou co se jídla týče (léky leda psychofarmaka) a podobně.

Člověk trpící mániodepresí se také nechce léčit, člověk s obsesivně kompulzivní poruchou se také nechce léčit a to jako většina lidí s pychickými poruchami a prostě nechápu, kde ty bereš tu morální jistotu, že dokážeš z těch mnoha vybrat poruchu jednu, která za léčbu nestojí...

Máš ale pravdu v tom, že pokud rodina funguje jak má a dokáže dítěti poskytnout tu správnu podporu zvláště v období dospívání, tak žena nabyde potřebného seběvědomí a snadno pak nepodléhá modnimu tlaku na štíhlost a jiných trendů. Vždy ale záleží na podpoře a okolí člověka.

Co se týče jmenované genetiky, to byla reakce na : "takže aspoň nebudou moct zabřeznout, což je pro lidstvo docela dobře." Pokud jsem to špatně pochopila, tak se omlouvám.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Fungující rodina je základ, a pak nikoho neporazí ani nějaký debilní módní časopisy nebo obecná masírka ve společnosti.

Tu genetiku jsem myslel tak, že je možná dobře, že ty co se dopracují až do poslední fáze, kdy už se jim na energii snad spotřebuje i mozek, obvykle už díky extrémním změnám v těle nemůžou zabřeznout. Proč je to dobře? Jaký dítě by tak asi vzniklo z takhle narušený matky?
Ikee

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Přesně tak. Fungující rodina je základ, a pak nikoho neporazí ani nějaký debilní módní časopisy nebo obecná masírka ve společnosti.

Tu genetiku jsem myslel tak, že je možná dobře, že ty co se dopracují až do poslední fáze, kdy už se jim na energii snad spotřebuje i mozek, obvykle už díky extrémním změnám v těle nemůžou zabřeznout. Proč je to dobře? Jaký dítě by tak asi vzniklo z takhle narušený matky?

Už žena co je permanentně ve stresu, nebo rychle zhubne či má malý poměr podkožního tuku může mít problémy s otěhotněním, na tož pak doopravdy psychicky a fyzicky podlomené dívky a ženy nedejbože už v takovýchto fyzických ( i psychických) stavech. Ale stále nechápu spojitost, že je to dle tvých slov dobře. To je jak jsem říkala, když někdo trpí psychickou poruchou neznamená, že jeho dítě bude jí trpět taky.

To už je horší početí u drogově závislé ženy, kdy svým příjemm drog během těhotenství dávkuje i dítě, které se poté narodí závislé a prvních několik dní až týdnů si prochází abstákem, a kdy má následně po celý život v dovínku tendenci náklonosti k drogám, ale to je dané biologií, ne psychikou.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to velký a smutný problém s takovýma holkama. Co se mi ale chce říct je to, jak je ta lidská kostra vlastně hrozně drobná. Kostičky tenoučký. Ona to bude asi i výškově malá holka, ale i tak.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
To už je horší početí u drogově závislé ženy, kdy svým příjemm drog během těhotenství dávkuje i dítě, které se poté narodí závislé a prvních několik dní až týdnů si prochází abstákem, a kdy má následně po celý život v dovínku tendenci náklonosti k drogám, ale to je dané biologií, ne psychikou.

To mi zrovna připomnělo dokument o feťačce Katce. Brrrr.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Ten jsem viděl. Je to děs pozorovat jak se z mladý hezký holky stane taková rozpadlá troska.

Derek Poundstone
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Octopuss napsal:

Ten jsem viděl. Je to děs pozorovat jak se z mladý hezký holky stane taková rozpadlá troska.

To sem taky videl, ale o dost lepsi mi prisel ten prvni dil do roku 2000. Toto mne prislo jakobych uz to znal, ale ten prvni dil kdyz sem videl poprve, tak me to celkem vzalo.

btw: nevite o nejakych jinych ceskych dokumentech o tvrdych drogach? Driv jsem jich videl plno, ale ted nemuzu nikde nic najit
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PIKO
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
PIKO

Sice sem to nevidel, ale podle toho co sem cetl tak to neni dokument ale komercni sracka :D

Mam na mysli tvrdou realitu zachycenou na kamare v podobe dokumentu, piko je proti tomu pohadka.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsem pak viděl jen dokument Katka, co tu bylo už zmíněno.
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus si najit neco o evženu holečkovi..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to ten s HIV? Jestli doteď žije tak ho snad i obdivuju. V televizi byl snad před 15 lety.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vygooglil jsem: život na jehle a bojím se Tě světe (obojí s Holečkem).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 472, 473, 474 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: