Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 494, 495, 496 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
idoktor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zasr* ku* za* pi* z finančáku Člověk si chce odečíst blbejch sto litrů z hypotéky, má potvrzení od banky a ty$%#$&# chcou vidět hypoteční smlouvu. A ještě k tomu originál. Kopie nestačí. Takže jak &^$%& musim je 150 km do místa tb, jen abych tam milostpaním ukázal originál smlouvy. Nasrat, definitivně přendávám TB do Brna, tady snad nebude taková buzerace jako v tý díře.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buď v pohodě, mě měli vracet přeplatek 45600 Kč ( hypo, dcera, penzijko apod.) a dostanu 0 kč, protože jsem daňový rezident v SR a tak nemám nárok na nic. Takže prachy s kterýma jsem počítal jsou v pr....navíc mě na Slovensku zdanili jejich debilní milionářskou daní, takže další pálka mínus.

Zatím jsem tento měsíc přišel v SR nebo ČR o víc než 80000 kč a protože jsem se nenarodil se stříbrnou lžičkou v puse, nemám kapitál od rodičů ani nejsem nějaký přiblblý fotbalista, tak mi to asi bude "krapet" chybět.

Dopr.... práce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Zasr* ku* za* pi* z finančáku Člověk si chce odečíst blbejch sto litrů z hypotéky, má potvrzení od banky a ty$%#$&# chcou vidět hypoteční smlouvu. A ještě k tomu originál. Kopie nestačí. Takže jak &^$%& musim je 150 km do místa tb, jen abych tam milostpaním ukázal originál smlouvy. Nasrat, definitivně přendávám TB do Brna, tady snad nebude taková buzerace jako v tý díře.
Obávám se , že bude. Napoprvé musíš donést originál. Další roky už ne.
Izman

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Buď v pohodě, mě měli vracet přeplatek 45600 Kč ( hypo, dcera, penzijko apod.) a dostanu 0 kč, protože jsem daňový rezident v SR a tak nemám nárok na nic. Takže prachy s kterýma jsem počítal jsou v pr....navíc mě na Slovensku zdanili jejich debilní milionářskou daní, takže další pálka mínus.

Zatím jsem tento měsíc přišel v SR nebo ČR o víc než 80000 kč a protože jsem se nenarodil se stříbrnou lžičkou v puse, nemám kapitál od rodičů ani nejsem nějaký přiblblý fotbalista, tak mi to asi bude "krapet" chybět.

Dopr.... práce

Me maji teda vracet jen smolenych 14K ale i tak by me to tezce nasr................

aspon si ulev s Jardou Nohavicou -

Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja sem zelenine nikdy moc nedaval, ale ted jak sem omezil sacharidy, tak mi zacala mnohem vic chutnat a davam ji skoro ke kazdymu jidlu (ale rajcata taky k smrti nenavidim ))

Počkej. Rajče nebo španělský pěnový polystyren červené barvy? Mám štěstí že mám v sezoně domácí a to jich klidně 5 sežeru samotných
idoktor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Obávám se , že bude. Napoprvé musíš donést originál. Další roky už ne.

Nj, ale dosud bylo všechno v cajku. Celá léta po mně nikdo nic nechtěl. Prostě potvrzení z banky stačilo. Smlouvy na penzijko a životko vidět nechtějí, jen hypoteční úvěr. Je teda fakt, že přijít o padesátku je jiné kafe než promrhat den s finančákem
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud odečet uplatňuješ již nějaký ten rok, tak by neměli chtít nic. Po mě první rok chtěli originál, resp. ověřenou kopii, co jsem přiložil k přiznání.
Luster

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Luster napsal:
ja sem zelenine nikdy moc nedaval, ale ted jak sem omezil sacharidy, tak mi zacala mnohem vic chutnat a davam ji skoro ke kazdymu jidlu (ale rajcata taky k smrti nenavidim ))

Počkej. Rajče nebo španělský pěnový polystyren červené barvy? Mám štěstí že mám v sezoně domácí a to jich klidně 5 sežeru samotných

cokoliv co vypada jako rajce muze to bejt klidne to nejkrasnejsi a nejstavnatejsi smradlavy rajce ze zahradky a stejne se pri predstave, ze se to do nej zakousnu orosim a mam chut hodit savli (trauma ze skolky))
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Luster napsal:

Jo taky mam tu moznost a kdyz pak z tech "spanelskych penovych polystirenu" prejdu na domaci, tak je to docela prijemny chutovy sok.
Jinak cherry rajcata i ty marketovy jsou chutove lepsi nez ty normalni.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím uznat, že co jsem se přestěhoval na dědinu a rajčata máme skutečný, dá se to jíst. Resp. sice to není žádnej zázrak, ale objektivně uznávám, že to MÁ CHUŤ. Lečo třeba miluju, toho jsem schopnej sežrat kýbl.
Samotný rajče je ugh... hnus. Domáci je snesitelný, ale žena musí pečlivě vybrat k čemu mi ho přihodí
cipinek

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

opět se mi nalepila smůla na paty:
Sportka II. tah
moje čísla:
2, 4, 9, 15, 27, 34
losovali:
34, 24, 27, 16, 2, 9 / 39
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To dnes jeste nekdo krome par vernych duchodcu sazi sportku?
tyboo

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk nikdy neví, kdy se na něj usměje štěstí :)
grogy

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktoři......Ty vole, dneska jsem byl (půl roku předem) objednanej k zubaři na 10:15. Přídu tam 10:10 a říkám si super za 10 minut vypadnu...nakonec tam sedím, i přes to objednání, jak čů*ák do 11:30, což je hodinu a čtvrt zpoždení, aby mi řekla že mi rostou osmičky ale jinak že mám zdravý zuby..po minutě v ordinaci jsem mohl jít domů....Kurva tak proč tam vůbec lezu? Když přídu na pohotovost, tak počítám s tím že asi budu čekat, ale když jsem dlouho předem objednanej tak to doprdele trošku přeháněj

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
mysH

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacal jsem shazovat kvuli kolu a behu a pribral jsem 5kg .. a to jezdim v podstate jen aerobku .. vaha si ze me dela srandu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 494, 495, 496 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: