Zasr* ku* za* pi* z finančáku Člověk si chce odečíst blbejch sto litrů z hypotéky, má potvrzení od banky a ty$%#$&# chcou vidět hypoteční smlouvu. A ještě k tomu originál. Kopie nestačí. Takže jak &^$%& musim je 150 km do místa tb, jen abych tam milostpaním ukázal originál smlouvy. Nasrat, definitivně přendávám TB do Brna, tady snad nebude taková buzerace jako v tý díře.
Buď v pohodě, mě měli vracet přeplatek 45600 Kč ( hypo, dcera, penzijko apod.) a dostanu 0 kč, protože jsem daňový rezident v SR a tak nemám nárok na nic. Takže prachy s kterýma jsem počítal jsou v pr....navíc mě na Slovensku zdanili jejich debilní milionářskou daní, takže další pálka mínus.
Zatím jsem tento měsíc přišel v SR nebo ČR o víc než 80000 kč a protože jsem se nenarodil se stříbrnou lžičkou v puse, nemám kapitál od rodičů ani nejsem nějaký přiblblý fotbalista, tak mi to asi bude "krapet" chybět.
Zasr* ku* za* pi* z finančáku Člověk si chce odečíst blbejch sto litrů z hypotéky, má potvrzení od banky a ty$%#$&# chcou vidět hypoteční smlouvu. A ještě k tomu originál. Kopie nestačí. Takže jak &^$%& musim je 150 km do místa tb, jen abych tam milostpaním ukázal originál smlouvy. Nasrat, definitivně přendávám TB do Brna, tady snad nebude taková buzerace jako v tý díře.
Obávám se , že bude. Napoprvé musíš donést originál. Další roky už ne.
Buď v pohodě, mě měli vracet přeplatek 45600 Kč ( hypo, dcera, penzijko apod.) a dostanu 0 kč, protože jsem daňový rezident v SR a tak nemám nárok na nic. Takže prachy s kterýma jsem počítal jsou v pr....navíc mě na Slovensku zdanili jejich debilní milionářskou daní, takže další pálka mínus.
Zatím jsem tento měsíc přišel v SR nebo ČR o víc než 80000 kč a protože jsem se nenarodil se stříbrnou lžičkou v puse, nemám kapitál od rodičů ani nejsem nějaký přiblblý fotbalista, tak mi to asi bude "krapet" chybět.
Dopr.... práce
Me maji teda vracet jen smolenych 14K ale i tak by me to tezce nasr................
ja sem zelenine nikdy moc nedaval, ale ted jak sem omezil sacharidy, tak mi zacala mnohem vic chutnat a davam ji skoro ke kazdymu jidlu (ale rajcata taky k smrti nenavidim ))
Počkej. Rajče nebo španělský pěnový polystyren červené barvy? Mám štěstí že mám v sezoně domácí a to jich klidně 5 sežeru samotných
Obávám se , že bude. Napoprvé musíš donést originál. Další roky už ne.
Nj, ale dosud bylo všechno v cajku. Celá léta po mně nikdo nic nechtěl. Prostě potvrzení z banky stačilo. Smlouvy na penzijko a životko vidět nechtějí, jen hypoteční úvěr. Je teda fakt, že přijít o padesátku je jiné kafe než promrhat den s finančákem
Tak pokud odečet uplatňuješ již nějaký ten rok, tak by neměli chtít nic. Po mě první rok chtěli originál, resp. ověřenou kopii, co jsem přiložil k přiznání.
ja sem zelenine nikdy moc nedaval, ale ted jak sem omezil sacharidy, tak mi zacala mnohem vic chutnat a davam ji skoro ke kazdymu jidlu (ale rajcata taky k smrti nenavidim ))
Počkej. Rajče nebo španělský pěnový polystyren červené barvy? Mám štěstí že mám v sezoně domácí a to jich klidně 5 sežeru samotných
cokoliv co vypada jako rajce muze to bejt klidne to nejkrasnejsi a nejstavnatejsi smradlavy rajce ze zahradky a stejne se pri predstave, ze se to do nej zakousnu orosim a mam chut hodit savli (trauma ze skolky))
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Jo taky mam tu moznost a kdyz pak z tech "spanelskych penovych polystirenu" prejdu na domaci, tak je to docela prijemny chutovy sok.
Jinak cherry rajcata i ty marketovy jsou chutove lepsi nez ty normalni.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Musím uznat, že co jsem se přestěhoval na dědinu a rajčata máme skutečný, dá se to jíst. Resp. sice to není žádnej zázrak, ale objektivně uznávám, že to MÁ CHUŤ. Lečo třeba miluju, toho jsem schopnej sežrat kýbl.
Samotný rajče je ugh... hnus. Domáci je snesitelný, ale žena musí pečlivě vybrat k čemu mi ho přihodí
To dnes jeste nekdo krome par vernych duchodcu sazi sportku?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Doktoři......Ty vole, dneska jsem byl (půl roku předem) objednanej k zubaři na 10:15. Přídu tam 10:10 a říkám si super za 10 minut vypadnu...nakonec tam sedím, i přes to objednání, jak čů*ák do 11:30, což je hodinu a čtvrt zpoždení, aby mi řekla že mi rostou osmičky ale jinak že mám zdravý zuby..po minutě v ordinaci jsem mohl jít domů....Kurva tak proč tam vůbec lezu? Když přídu na pohotovost, tak počítám s tím že asi budu čekat, ale když jsem dlouho předem objednanej tak to doprdele trošku přeháněj
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru