|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Sakra asi nebyl dobrej nápad se začít učit na státnice dnes když jsou v úterý  Malinko toho je moc:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Sere ma, že zase dnes vyhral antifutbal v podaní Mourinha.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
dnes poprvé zaslouženě vyhrál Real... ale i to mě sere
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | dnes poprvé zaslouženě vyhrál Real... ale i to mě sere |
Tak načnem to aj tu. Prvý gól dal hráč v postavení mimo hry. Potom real bránil a odkopával loptu, miestami doslova len bezhlavo odkopával. Napriek tomu Barcelona vyrovnala. No a potom jeden protiútok (akože C. Ronaldo a jeho rýchlosť, niečo neskutočné) a znova betónovanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
Já si spíš myslím, že
a) Barcelona nebyla nebezpečná a odehrála jeden z nejhorších zápasů za celej rok
b) Guardiola připravil nesmyslnout sestavu
c) a Barca si titul za letošní rok a stupidní nedisciplinovanost při zápasech ligy vůbec nezasloužila... jo, je to nej tým na světě, ale pokud ztrácí tak stupidně body, tak je to její blbost
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Já si spíš myslím, že
a) Barcelona nebyla nebezpečná a odehrála jeden z nejhorších zápasů za celej rok
b) Guardiola připravil nesmyslnout sestavu
c) a Barca si titul za letošní rok a stupidní nedisciplinovanost při zápasech ligy vůbec nezasloužila... jo, je to nej tým na světě, ale pokud ztrácí tak stupidně body, tak je to její blbost |
b) a c) súhlasím, sčasti aj a), ale nemôžeš povedať, že real vyhral zaslúžene. Za taký výkon aký predviedol by si zaslúžilo víťazstvo nejaké mužstvo zo spodku tabuľky ale nie Real. Od Realu by sa malo očakávať viacej ako to čo dneska predviedol, aj keď to bolo s Barcelonou.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Třetí den a hamstringy pořád v hajzlu Ještě že to vypadá na déšť, nemusím brečet že nemůžu jít běhat |
Ja budu brecet asi zitra :D drepoval jsem jako vzteklej posledni serie 10x120kg z co nejnizsi polohy. Mozna to pro nekoho nic neni, ale ja to zitra poradne ucitim. Dneska se mi luxusne cvicilo jak uz dlouho ne :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Na Bizon Gym hadry SERU!!!!
Půl roku starý tepláky a teď zjistím, že jsou v rozkroku prodřený tak, že se tam udělala díra!! Ty předtím vydržely dva roky.
Netuším kdo za tímhle stojí, ale doufám, že tenhle shit nikdo nekupuje.
Doporučte mi pls něco co je dostatečně volný, aby se v tom dalo pohodlně dřepovat, a zároveň pevný, aby se to do půl roku neprodřelo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 24, 2012 1:45 pm Předmět: |
|
|
tepláky z tesca šedé za 5 euro. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út duben 24, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|