|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Na mě jsi v tomhle ghettu moc malý pivo chlapče
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Založen: 24. 03. 2012
Na mě jsi v tomhle ghettu moc malý pivo chlapče |
Co se dá dělat, tak za 9 let nashledanou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
klid, vetsinou se zde straveny pocet roku nerovna kvalite cvicence _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Octopuss napsal: | Založen: 24. 03. 2012
Na mě jsi v tomhle ghettu moc malý pivo chlapče |
Co se dá dělat, tak za 9 let nashledanou. |
Ted me tak napadlo, kdyz uz to zminujes, co asi bude za 9 let? Kdo z nas, co tu jsme ted, tu jeste bude psat, kdo z nas bude jeste cvicit a nebude uplne dojebanej, kolik budu mit prispevku na foru , jake proteiny pofrci a kde budou ty, co frci ted, jak se bude cvicit atd atd... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ted me tak napadlo, kdyz uz to zminujes, co asi bude za 9 let? Kdo z nas, co tu jsme ted, tu jeste bude psat, kdo z nas bude jeste cvicit a nebude uplne dojebanej, kolik budu mit prispevku na foru , jake proteiny pofrci a kde budou ty, co frci ted, jak se bude cvicit atd atd... |
To je docela dobrá úvaha. Kolik lidí je "jádro" fóra? Myslím lidi co tu už pár let jsou a relativně aktivně sem chodí a píšou? 30-40? Z toho nějakých 15 co tu jsou podstatně dýl. Řekl bych, že dokud se někdo nedojebe nebo nebude muset z časových důvodů cvičení utnout, bude sem chodit i za deset let.
Cizo bude mít pořád divnou hlavu, ty budeš dál provozovat svůj eliminační crossfit (jestli tě to teda neklepne), a Rando nám bude dál psát o konzumaci moči a lízání nemytých dámských genitálů (pokud mu teda někdo už konečně nedá ban).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
A ty budes admin fora ne?  Coz by v prekladu znamenalo locknout vsechny sekce a docasny pristup umoznit jen na zvlastni heslo, ktere uzivatel obdrzi formou zpoplatnene sms, zabanovat 3/4 stavajicich uzivatelu, kteri tu jsou k nicemu nebo maji hloupe otazky a znemoznit nove registrovanym zakladat nove topiky ne drive jak 5 let po datumu registrace a nasledujici 3 roky maximalni denni limit prispevku 1 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 30, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 30, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
to je jednoduchy, musis to jenom poradne rozezrat
a nic mi neposilej, kratkodobou radost mi to sice udela, ale naslednej dlouhodobej smutek nad zvlnenym brichem je uz horsi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 30, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
Nějak si mě namotivoval, máma donesla z krámu nanuky, tak jsem sežral jeden a už mám zase chuť do života.
Dneska si budu říkat: "jo super můžu žrát co chci", zejtra to bude: " kurva jsem **** proč jsem toho nesežral víc, když jsem mohl" a pár dní na to: "proč jsem to žral, bylo to zbytečný, budu tlustej". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
Nenávidím horko!!!
A nenávidím lidi co nenosí brejle a nic jim neklouže po xichtě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nenávidím horko!!!
A nenávidím lidi co nenosí brejle a nic jim neklouže po xichtě! |
Nos čočky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
To nejde každej den. Krom toho to je dost finančně náročný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nenávidím horko!!!
A nenávidím lidi co nenosí brejle a nic jim neklouže po xichtě! |
tak to souhlas.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|