|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si prebiral auto po technicke a vymene oleje.. dojdem s technikem k nemu a koukam na prednim skle primo ridici ve vyhledu prasklina jak prase. Aspon 20 cm.
Samozrejme nikdo nic nevy a nikdo nic nevidel. Nejspi prej kamen od nejaky auta, jak to stalo na parkacu pred servicem.
Ale prej to pujde na pojistku servisu, to jsem zvedav esli budu neco platit nebo ne. moje pojistka (za 1800 na rok) to nekryje ani nahodou.
Snad me s tim nechytnou poldi nez to sklo dam dalsi tejden vymenit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 5:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 5:30 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | JJ, taky mi vždycky řijde sms, že jsem nebyla zastižena a mám si balík vyzvednout na poště a lístek se objeví ve schránce až druhý den se zpětným datem |
Pokud vím, tak je to proto že ten co rozváží balíky nemá klíče od domu, takže oznámení o nedoručení vyplní, ale do schránky ho hodí "dopisová" pošťačka až následující den.
Jinak musím zaklepat že toho objednávám relativně dost a s poštou jsem žádné problémy (zatím, ťuky ťuk na dřevo) neměl (zkušenost s dvěma různými pobočkami v krajském městě). Dokonce jsem tento týden poprvé a hned úspěšně využil možnost odpolední donášky.
Jediné co mi vadí je že dobírky nejdou platit jakoukoliv kartou, jenom tou z Poštovní spořitelny nebo tak něco. Ale i to už možná změnili, je to nějaký čas co jsem to naposledy zkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 6:27 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Poman napsal: | | grogy napsal: | Zase mě sere pošta, tam sou fakt takový pí*usové že to snad ani není možný...přemejšlím kdy mi naposled něco dodali, aniž by to posrali |
hehe akorát jsem si vyzvedl ze schránky že mám vyzvednout balík od Roniho, dnes v 1 tam ješte nebyl. na lejstru napsno doručeno 14.5 |
JJ, taky mi vždycky řijde sms, že jsem nebyla zastižena a mám si balík vyzvednout na poště a lístek se objeví ve schránce až druhý den se zpětným datem |
To mame dost jine zkusenosti. Me clovek z posty vola, pta se me zda jsem doma a zda mi ho muze dorucit ci nechat na poste. Njn, asi je to skutecne pobocka od pobocky. Nevim jestli mu tel cislo poskytuje eshop a nebo zda ho tam mam nejak ulozene, ale ja jsem kazdopadne spokojeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | cz.petab napsal: | | Tracey napsal: | JJ, taky mi vždycky řijde sms, že jsem nebyla zastižena a mám si balík vyzvednout na poště a lístek se objeví ve schránce až druhý den se zpětným datem |
Pokud vím, tak je to proto že ten co rozváží balíky nemá klíče od domu, takže oznámení o nedoručení vyplní, ale do schránky ho hodí "dopisová" pošťačka až následující den. |
No mě nejvíc štve, že i když nemá klíče od domu, tak by aspoň mohl zmáčknout zvonek, s tím se taky nějak neobtěžují |
Přesně tohle se - zdá se - praktikuje jen na maloměstě. Na sídlišti se ti každej na zvonění na 50 lidí vykašle (a asi to docela chápu). Výhoda je, že tady je tak málo lidí, že je pošťačka všechny zná a přístup je hned jinej.
Budu si muset nechat posílat víc balíků, občas nám je vozí taková šikovná zrzka okolo 30...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
A říkal si to i manželce? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Učitel z databází...u zkoušky běžně vyhazuje 21 lidí z 22 a tomu jednomu dá E, ani nevysvětlí proč! Lidem program funguje jak má, ale mu se to prostě nelíbí, protože on ho zrovna ten den chtěl udělat jinak. Vypisuje málo termínů, takže lidi na to mají tak 1-2 pokusy.
Nejhorší na tom je, že když to šli děcka řešit na studijní tak:
- studijní referentka: jeho žena
- řešte to s garantem předmětu: on
- tak s ředitelem ústavu pod kterej spadá: on
Jinými slovy jsme všichni v totální piči, protože největší kripl na škole je zároveň téměř neomezeným pánem. Dá se to řešit jedině s děkankou...na čemž už se pomalu pracuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | A říkal si to i manželce? |
Ta první navrhovala ať ji zatáhneme do domu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
Děcka? To už se programuje v mateřský skolce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Tohle me ted sere. Uz asi ctvrt roku od rana do vecera slysim jen bagry, tatrovky a zbijecky  A kdyz je nahodou chvili v noci klid a nehulakaji tady ozralci, co se vraci z hospod, tak rano o pul 4 zacnou rvat posrani ptaci
A z druhe strany to same. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
Přehrávač za 1500 v prdeli!!! To se mi zdá!! Fuck!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|