|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
To bych blil. Sice kdyby se na ně vrhli všichni najednou, rozbili by je na kaši, jenže komu se chce udělat první krok proti agresivnímu zjevně docela velkýmu dementovi. Já bych to teda nebyl, obzvlášť když nevím jestli se ke mně někdo přidá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Octo...Tak kdyby tam byla tvoje paní, nebo sestra, či třeba táta.....tak bys myslím nestál s rukama v kapsách, ikdyž bys z nich měl respekt. Když cigán vyfackuje cigošku...asi na to každej bude srát, ale tady tu ženskou kopl do hlavy a pak ještě tu flašku.......prostě nepochopím, jak se takovej chlap může podívat do zrcadla.
Naposledy upravil Johncreasy dne po květen 28, 2012 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://navratdoreality.cz/?p=view&id=13516
Škoda, že tam nebyl nějakej fighter, vyhazovač či tak někdo |
Hm tak to kamos kterej omylem nablil takhle holce do vystrihu kdyz ho odmitla, je proti tomuto hovadu ucinenej lamac divcich srdci (Kamos pak dostal na budku, druhej den kdyz se dozvedel co udelal sel za tou slecnou omluvil se ji zaplatil cistirnu, koupil ji nahrdelnik a velkou kytici ruzi - ale malem dostal nahubu po druhe od pritele te holky ze se pokousi mu ji prebrat)
BTW: dneska asi nejakej divnej tlak, v posilce jsem se k sobe choval jako milius a stejne me ted vsechno boli : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Octo...Tak kdyby tam byla tvoje paní, nebo sestra, či třeba táta.....tak bys myslím nestál s rukama v kapsách, ikdyž bys z nich měl respekt. |
To ne no, ale taky to chce trochu koule jít do bitky s tím, že na 100% dostanu přes držku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Dneska není prdel chránit něčí zadek, ještě když člověk ani pořádně neví o co jde.... ono je lepší se do těhle věcí nemíchat, pokud by to bylo takovýhle hovado, těžko bych ho dokázal eliminovat jinak, než ho přizabít a já osobně bych kvůli cizímu člověku nešel bručet za to, že jsem na jeho obranu někoho přizabil.... Kdyby měl o pár kilo mín, byla by situace jiná, dalo by se ho rozumně chytit do páky a pak už ho člověk uklidní na zemi, ale tady by nějaký páčení asi nemělo smysl, buď by mě zabil, nebo bych mu musel praštit popelníkem o hlavu a vykoledovat si ještě nějakej trest...to by mi za to vážně nestálo ... bohužel, doba už je taková _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Johncreasy napsal: | | Octo...Tak kdyby tam byla tvoje paní, nebo sestra, či třeba táta.....tak bys myslím nestál s rukama v kapsách, ikdyž bys z nich měl respekt. |
To ne no, ale taky to chce trochu koule jít do bitky s tím, že na 100% dostanu přes držku |
Ale to je nejpřesnější definice hrdinství
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Mě teda jako hovado nepřišel ani jeden. Ten agresor vůbec ne a ten jeho parťák byl takovej klasickej vyžranej lájoš. Sice s vanou, ale sílu žádnou. Takovejch znám X.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Dneska není prdel chránit něčí zadek, ještě když člověk ani pořádně neví o co jde.... ono je lepší se do těhle věcí nemíchat, pokud by to bylo takovýhle hovado, těžko bych ho dokázal eliminovat jinak, než ho přizabít a já osobně bych kvůli cizímu člověku nešel bručet za to, že jsem na jeho obranu někoho přizabil.... Kdyby měl o pár kilo mín, byla by situace jiná, dalo by se ho rozumně chytit do páky a pak už ho člověk uklidní na zemi, ale tady by nějaký páčení asi nemělo smysl, buď by mě zabil, nebo bych mu musel praštit popelníkem o hlavu a vykoledovat si ještě nějakej trest...to by mi za to vážně nestálo ... bohužel, doba už je taková |
Ikdyž seš velkej, těžko se někdo chytá do páky, pokud má rudo před očima, buď do toho jdeš, že ho chceš přizabít, nebo musíš mít jo velký zkušenosti, nebo dostaneš po rypáku _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Grimley napsal: | | Dneska není prdel chránit něčí zadek, ještě když člověk ani pořádně neví o co jde.... ono je lepší se do těhle věcí nemíchat, pokud by to bylo takovýhle hovado, těžko bych ho dokázal eliminovat jinak, než ho přizabít a já osobně bych kvůli cizímu člověku nešel bručet za to, že jsem na jeho obranu někoho přizabil.... Kdyby měl o pár kilo mín, byla by situace jiná, dalo by se ho rozumně chytit do páky a pak už ho člověk uklidní na zemi, ale tady by nějaký páčení asi nemělo smysl, buď by mě zabil, nebo bych mu musel praštit popelníkem o hlavu a vykoledovat si ještě nějakej trest...to by mi za to vážně nestálo ... bohužel, doba už je taková |
Ikdyž seš velkej, těžko se někdo chytá do páky, pokud má rudo před očima, buď do toho jdeš, že ho chceš přizabít, nebo musíš mít jo velký zkušenosti, nebo dostaneš po rypáku |
Tak samozřejmě nemám naplánovanej postup jak to tu tenkrát někdo předvedl..přijdu, zapáčím, je na zemi, kopu ho, páčím, uklidňuju přijíždí policie a konec :D .... Ale dělám teď druhým rokem musado a pár vychytávek do "hospodskejch rvaček" už mám vyzkoušeno a celkem ro zabírá.... ono jinak eliminuješ nasranýho 100kilovýho pořeza, kterej i když má hovno sílu, tak máchá pařátáme všude kolem ... než nasranýho 70 kilovýho pavouka (pokud to není nějakej fighter:D) ... Tím komentem jsem chtěl říct, že konkrétně v týhle situaci bych do toho nešel, pokud bych neměl plynovku, nebo aspon slzák :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
No jo Grimley...ale teď si představ, že by ta holčina druhej den zemřela v nemocnici na krvácení do hlavy......Jak by ses cítil, kdybys věděl, že možna stačilo tu holku nějak schovat za sebe? Zvlášť jako chlap co se zajímal o Musado...bych se asi cítil jak pěknej čurák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | No jo Grimley...ale teď si představ, že by ta holčina druhej den zemřela v nemocnici na krvácení do hlavy......Jak by ses cítil, kdybys věděl, že možna stačilo tu holku nějak schovat za sebe? Zvlášť jako chlap co se zajímal o Musado...bych se asi cítil jak pěknej čurák. |
Jo tak jasný, život je krutej, ono se to taky hodnotí jinak od kompu, než přímo na místě, kdy seš napumpovanej adrošem kterej ti teče ušima :) ... takhle od stolu bych se do toho prostě nezapojil ... tuplem když nevím, co se mezi nima odehrálo, co byli zač ty týpci a jestli nebylo dalších pět před hospodou.... ono taky ta ženská mohla nakrásně tomu chlapovi něco ukrást, smát se mu do xichtu a to pak těžko uklidníš emoce u nějakýho vznětlivýho kokota... ženský dokážou slušně využít nepsanýho pravidla "ženu ani květinou neuhodíš" ... a někdy se jim to pěkně vymstí, i když priznávám, že kopačka na zemi a rozbití flašky o hlavu už bylo trochu zbytečnej bonus _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Jn celkove páky v techle pripadech bych vubec nepouzival, nikdy nevis, kde stoji jeho kamaradicek kterej ti ukopne hlavu. A davat paku nekomu nalitymu se taky muze pekne minout ucinkem.
Sam bych proti takovym dvema taky nesel, pokud by neutocili na nekoho mne blizkyho. A i tak by to byla vpodstate sebevrazda bez slusnyho fighterskyho backgroundu, sila je na dve veci. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Okolnosti mohly bejt všelijaký, to je pravda, ale tak snad ty lidi kolem byli v obraze. Ale proč chodit na Musado, když pak nechci pomoc někomu, kdo to potřebuje? Na druhou stranu, pokud to nebyl někdo z rodiny a chlap vytáhl nůž.....tak bych se asi třásl strachy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Tak Grimley ma musado v ramci voj. vycviku pokud vim, nema to urceny pro civilni pouziti nebo alespon si to myslim :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|