|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: so červen 09, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
Nereklamujou, už je tak 3 roky starej kompl  Tažen vyměnit pevný disk?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
Nepusti te to ani do BOOT menu?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červen 09, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
tak bud disk nebo deska..jedno z toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 7:06 am Předmět: |
|
|
Sere mě že jsem debil:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 8:53 am Předmět: |
|
|
diskem to nebude, to by minimalne post projel a zahlaskovalo to, ze nemuze najit OS...
Pameti to taky z 95% nebudou, deska ma prece beepy, ktery signalizujou spatnou pamet.
Jednou se mi to same stalo s grafarnou, taky jen vetracek.
Takze bych to u tebe videl na procesor, grafarnu nebo desku. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 9:12 am Předmět: |
|
|
V životě jsem snad neviděl, aby odešel procesor a deska žila :D Jinak paměť špatná být může, už jsem asi 2x řešil, že byla paměť v tahu, ale většinou se to projevovalo tak, že padal systém, případně nešel nainstalovat, ale do BIOSU se člověk dostal. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Jo tak to jsou ale mensi chyby pameti, vzhledem k tomu ze on se do biosu ani nedostane, tak to by ta pamet musela byt uplne KO, coz bych rekl, ze by deska ohlasila. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
sere me to plesnivy pocasi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
Dneska je toho nejak vic...
Budu se muset vzdat ovesnych vlocek ... vlocky ve me vyvolavaji velmi zajimave chemicke pochody. Pokud bych se to naucil stacet do tlakovych bomb mohl bych prorazit na trhu s nervovyma plynama.
Prave jsem se vydesil ze mi odchazi pracka a ono houby, pouze obijely zvony nekde na kostele : (
A taky nevim proc ztratil jsem zapal na civceni potrebuju ho necim nahodit.. Byl jsem naposledy na srazu v B1F a pak vcera ale nemuzu se donutit jit znova : ( a tezce me to se....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|