|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 10:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | omg to je kosa, to me stve, radeji 30C+ |
Taky trpim. Chci zpatky tropy. Se zmenou pocasi klesla ma zivotni energie minimalne o 40% |
Naštěstí se to zlepšilo...ještě o 10 stupńů míň, a bude to parádá
Už by zase mohlo sněžit......
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | omg to je kosa, to me stve, radeji 30C+ |
Fantasticky pocasi, kez bylo cely rok tak jako dneska. Idealni teploty pro zivot
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
Sere mne, jak dnesnim Svetem vladnou penize a moralka a charakter lidi jde stranou. Stejne je vsude vetsina veci zkorumpovana a lide jsou jen hloupe ovce ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Sere mne, jak dnesnim Svetem vladnou penize a moralka a charakter lidi jde stranou. Stejne je vsude vetsina veci zkorumpovana a lide jsou jen hloupe ovce .... |
Já si myslím, že takhle to vždy bylo a vždy bude... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
divil jsem se jak se v dnesni dobe muzou decka (15 a min) dostat k huleni.... ale kdyz vidam v hospode kolem ktery temer kazdy den jezdim ty lidi kterejm je 30 a vic jak tam neustale vysedavaj, maj v drzce brko a do toho tam s nima sedej ty zminovany deti. tak uz se nedivim naprosto nicemu... jakej vy mate pristup k huleni a lidem mezi treba 14-17 rokem a mezi treba 30-40 rokem?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
Jo takove zasrane povalece a dementy moc nemusim. Taky me sere jak se vse tutla a tak.. bez USA by bylo na Svete mozna lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
jenze s takovejhlema lidma se neda v podstate nic delat... z ty hospody smrdi huleni na mile daleko a vzdycky se tam prijeddou cetnici jen pokochat jak to tam maj hezky jak jim to tam pekne voni a zase jedou do prdele... je sice hezky ze je ted mnohem vic zatahu zamerenejch na alkohol u mladistvejch ale meli by se zamerit spis na ty drogy... precejen alkohol je u nas legalni... ne u nezletilejch ale je legalni
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Sere mne, jak dnesnim Svetem vladnou penize a moralka a charakter lidi jde stranou. Stejne je vsude vetsina veci zkorumpovana a lide jsou jen hloupe ovce .... |
Dnešním světem? Takhle to bylo VŽDY. Co myslíš morálkou a charakterem? Morálkou vojáka, v dnešní době? Co se týče charakteru, každej člověk má v hlavě jakejsi pud, instinkt, aby co nejvíce zabezpečil sebe a rodinu, shromažďování majetku je přirozenější než ho odmítat. To, že planetu řídí pár vyvolených, je taky přirozenější, než aby si všichni byli rovni, vždyť od začátku se lidi rozdělovali na vůdce smečky a poddaný. Přemýšlel jsi nad tím někdy tímto způsobem? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jo to mas pravdu bylo to a asi bude. Pak bude pekne az cele lidsto vymre ...
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
koukam ze debata kterou jsem chtel rozproudit se trosku zvrhla,,
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Nic se nezvrhlo :D Alkohol a cigarety jsou pro ty slabe jedince.. kdo chce kam ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
Já nekouřím, skoro nepiju, ale že bych byl silnej jedinec, toho jsem si nevšiml _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|