|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ženská dokáže zamotat hlavu, a to pořádně. Vůbec se mi nechce jít cvičit... |
Zavčasu jí ukaž kdo z vás dvou má koule, nebo to bude paradoxně ještě ona kdo tě pošle doprdele..vím o čem mluvím
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ženská dokáže zamotat hlavu, a to pořádně. Vůbec se mi nechce jít cvičit... |
Nikdy nedovol žene aby ti skazila tréning. NIKDY !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
sere mě, že nejde internet a TV, a furt to doma poslouchám...už půjde TV, zlatá doba, kdy jsem TV neměl vůbec.....
Serou mě naši vedoucí, že když jim něco člověk říká, pošlou ho do píči a nebo se mu vysmějou.... Tak posílám stížnost..... jsem zvědav, co příjde pak.... jestli příjde něco... ale ty buzeranty trpět nebudu.,,.,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Frozz. napsal: | | Ženská dokáže zamotat hlavu, a to pořádně. Vůbec se mi nechce jít cvičit... |
Nikdy nedovol žene aby ti skazila tréning. NIKDY !!! |
A ne jenom trénink...já tohle úplně nesnáším. Pár holek už to na mě zkoušelo, ale jenom jednou. Zajímavý je, že budou říkat jak přece chcou být s tebou, že ti přece nic nezakazujou...ale když jim řekneš: Když chceš být se mnou, tak pojď taky (90% holek to potřebuje), tak se na tebe koukaj jeslti ses nezbláznil. Takže pokud má holka s mýma koníčkama problém, tak jí ho vyřeším velice rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Přesně-jak začneš dělat ústupky, tak jsi na nejlepší cestě do pekel!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
Tohle je úplně jiná situace, ale není potřeba to tu dál rozvádět, moje holka to mimochodem není. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tohle je úplně jiná situace, ale není potřeba to tu dál rozvádět, moje holka to mimochodem není. |
Veď to je to najhoršie
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
... tak to já si doma medím, že jsem přežila trénink víceméně v pořádku ...
do chvíle, než si prudkým pohybem s pánví v ruce dojebu rameno u plotny
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal . |
Jojo, to je fakt , olej je pak všude a otvírákem se to dá těžko otevřít, právě kvůli tomu oválnému tvaru. Já to mám každý den takže už jsem už naučenej co a jak. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|