|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| g3rtrud napsal: | rozhodol som sa ze koncim s cvicenim... po cca 4 rokoch pravidelneho cvicenia vyzeram stale ako niekto kto v zivote cinku nevidel. Nevravim ze som sa nezlepsil, nabral som asi 15-kilo a vyzeram teraz aspon ako normalny clovek, ale nebavi ma cvicit uz asi 2 roky so skoro rovnakymi vahami. Nejde mi to a strasne to demotovuje ked vidim ako sa iny zlepsuju a ja stale stagnujem. Stravu mam dobru, trening tiez. Kamarati ktory cvicia co chcu a jedia co pride vyzeraju o dost lepsie ako ja. No nic, mozno si najdem nieco ine a mozno sa k cviceniu po case vratim [/i] |
Věř mi, že pokud 2 roky stagnuješ, tak je problém buď v tréninku nebo jídle (nebo v obojím..)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
| g3rtrud napsal: | rozhodol som sa ze koncim s cvicenim... po cca 4 rokoch pravidelneho cvicenia vyzeram stale ako niekto kto v zivote cinku nevidel. Nevravim ze som sa nezlepsil, nabral som asi 15-kilo a vyzeram teraz aspon ako normalny clovek, ale nebavi ma cvicit uz asi 2 roky so skoro rovnakymi vahami. Nejde mi to a strasne to demotovuje ked vidim ako sa iny zlepsuju a ja stale stagnujem. Stravu mam dobru, trening tiez. Kamarati ktory cvicia co chcu a jedia co pride vyzeraju o dost lepsie ako ja. No nic, mozno si najdem nieco ine a mozno sa k cviceniu po case vratim [/i] |
zalezi co jsi chtel dokazat ... byt lepsi nez ostatni, prosadit se a na ulici budit nejvetsi obdiv? nebo vypadat trosku slusne a v teto forme se udrzovat do 70ti let? - to je totiz mozna tvuj nejblizsi termin odchodu do duchodu ...
mnohokrat je na tomto foru napsan text, ktery kdyz si prectes, tak vis ze nepises pravdu
- "...ale nebavi ma cvicit uz asi 2 roky so skoro rovnakymi vahami."
- "Stravu mam dobru, trening tiez."
nehazej flintu do zita. pokud z tebe nebude hned obrovsky monstrum, tak se alespon muzes udrzovat v kondici a casem budes rad i za to "malo" ...
GL
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že v jednom z toho bude chyba. Postni sem co cvičíš a svůj jídelníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 3:04 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | grogy napsal: | Právě jsem viděl svůj rozvrh na následující rok, myslel jsem že se poseru.
Mám chuť jít na popeláře |
ale no tak, vzmuž se... , ano, dnes jsem se opil, dal jsem si v Restauraci Hamburg v Praze 7 4 piva, ale na lístku jsem měl pouze 3, tak jsem neprotestoval, pak jsem jel do Vagonu na Národní třídě a tam jsem dal dalších 5, ale k tomu jsem si dal 2 prdy trávy, ale byl jsem tak v hajzlu z toho, že už to nikdy nebudu kouřit, to je taková sračka, když člověk v opilosti už nepije a vydřží cca 1 h, dá si nějaké nealko, atd. tak se tak nějak dostane k životu, ale s touhle sračkou v hlavě to trvá 2x tolik, než je člověk zase tak nějak O.K., nikomu nedoporučuji kouřit trávu v opilosti, nedoporučuji kouřit trávu vůbec!!! když bude pochod za legalizaci, tak půjdu vždy v antiprůvodu!!! |
Cipinku, to mas jako s pitim, kdyz to neumis kourit, tak to nekur takhle (a i mnohem hur) to dopada vzdycky, kdyz si da nekdo nezkusenej blbejch par prdu k chlastu _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | A víš co je zajímavé? Teprve TEĎ bude vědět další čtvrtina lidí kdo byl vlastně první na měsíci:))) Možná i jak se jmenovala ta loď. |
Tím myslíš svojí věkovou skupinu? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | pavel.hladik napsal: | | rozesla se semnou pritelkyne a uz tyden skoro nezeru, skoro nespim a vubec necvicim, zacal jsem zase kourit a chvilema i pit! : (: (: ( |
však ti pauza neuškodí a pak se do toho pustíš s větší vervou |
prave ze zrovna me uskodi, predtim jsem byl mesic bez treninku kvuli financim, pak jsem mesic trenoval a ted tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 6:57 am Předmět: |
|
|
Je vic nez jisty, ze neumis trenovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
drlift _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Serou mě lidi, jeden kluk/chlap (30 let), měl dnes ráno okolo 5 autonehodu, byl od nás z "vesnice", znal jsem ho sice jen od vidění, ale jde o to, že když měl tu nehodu, tak v 5 někdo viděl auto v poli, ale nešel se tam ani podívat, ani nikam nezavolal, prostě se na to vysral. Někdo to nahlásil až okolo 6, chlap to bohužel nepřežil, možná tam umíral nějakou dobu a přežít by mohl ( i když mohl být na místě mrtvý), jen kdyby ten kdo cca v 5 těch jel okolo, zastavil a šel tam či někoho zavolal, kdyby na to neměl žaludek. Já bych asi taky na to neměl tam jít, ale aspoň bych vzal ten mobil a zavolal polici atd.
Jinak teď to ukazovali i na nově ve zprávách, ano nejspíš letěl jako prase (měl tam 5ku), protože si myslel, že cestu zná nazpaměť, ale stačilo zastavit či zavolat a možná mohl i žít. :/
Zajímalo by mě co se honí teď v hlavě té osobě co jela okolo, jestli si říká: " Mohl jsem tam zastavit či zavolat a on mohl žít". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 30, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Otlačený prsty z kytary, zlatý standartní mozoly _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:03 am Předmět: |
|
|
za tejden 5 kilo dole! : ( mel bych zacit jist
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
otlacene prsty mas tak prvy tyzden co chytis gitaru do ruky,potom stvrdnu a nevnimas to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|