|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
neviem si predstavit kedy by som asi tak mohol potrebovat detskeho policajta a v com by mi akoze mal pomoct. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
Co je to dětský policajt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Majesty napsal: | | U.B0B napsal: |
pokud se prokaze, ze zasah policistu byl do okamziku "napadeni" Frištenským neadekvatni, byl tou dobou "straznik" jiz "pouhym obcanem", ktery napadal beduvodne jine obcany a mohl byt legalne bit jako zito ...
|
hoho, to se pletes teda |
asi ano
Strážníci na Andělu zasáhli správně, chybovali jen s pepřovým sprejem
je mozny, ze policistovi v uniforme, kterymu napr. hrablo, se proste nesmi odporovat...
ja tam nebyl, tak nevim ... |
Můžeš mu odporovat, ale musíš mu prokázat že se choval tak že pozbyl ochrany uniformy. To tento zákrok, podle mě, zdaleka nesplňoval. Podle mě by muselo jít vysloveně o útok na zdraví či možnost způsobení významné škody.
Jediný kdo se asi zachoval správně byl ten člověk co to natočil. Nesral se policajtům do práce, zdokumentoval jejich postup a nechal na inspekci aby zhodnotila adekvátnost zákroku (a ještě určitě zinkasoval za video nějaké prachy )
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | grogy napsal: |
Co si budem říkat, je to docela dost nechutný (alespoň pro mě) ... |
nechutny? a co jis uz dnes ? - S pečivem jíme i část vlasů a nehtů " Převážná většina L-cysteinu se vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů (např. z kadeřnictví), peří nebo prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové......." - takze jist nejaky cervy ... :) |
A víš co je ještě větší sranda? Že ty super BCAA od renomovaných firem což bude asi 98% na trhu je čínské produkce a vyrábí se stejným způsobem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Podle něj mají lidé k městským policistům ambivalentní vztah: ve chvílích potřeby je vítají a jsou jim vděční, ve chvílích, kdy je nepotřebují, je kritizují a vyjadřují jim neúctu, která někdy přechází až v agresivní chování.
To je bohužel úplně přesný. |
Je tu někdo z Prahy, komu ta zdejší MP-sebranka někdy skutečně pomohla? Já nikoho takového neznám, a dokonce jsem o něm ani neslyšel. Fakt bych tu informaci ocenil, protože když už to z daní platíme, tak by bylo fajn věděl, že nejsou úplně k hovnu.
Vím, jsem nenapravitelný snílek _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
A jak si představuješ, že by to mělo vypadat? :P To že na ulici pořád po někom nestřílí nebo někoho nehoní neznamená, že nic nedělají. Však mají úplně jinou úlohu než státní (a buzerace lidí to není).
Státní mají to s pomáháním přímo na autech, ale nevšimnul jsem si, že by lidi píčovali, že nic nedělají a nepomáhají tak moc, jako to dělají u měšťáků - a přitom státní jsou podle mě vidět podstatně míň :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
Někdo Z PRAHY jsem psal .... ne ty z Mělníka  . A chtěl jsem konkrétní příklad, ne tyhle kecy o ničem.
Jinak měšťáci vidět fakt jsou ... třeba když se na Pohořelci vynořili ve trojici z podloubí a začali jak motorové myši kontrolovat parkovací lístky u cca 6 aut, co zrovna dojely. Byla sobota večer, 17:50, a od 18:00 je do pondělního rána parkování grátis. Vím to úplně přesně, protože jsem chvilku váhal zda si ten lístek na těch 10 min koupit, protože jsem si říkal, že takoví debilové přece nebudou .... i já jsem občas naivní  . A o té jejich úloze se klidně rozepiš, by mě fakt zajímalo na co ti naši potřebují ty proslavené Hummery a výzbroj jak SAS .... tu mají naštěstí ve skladech  . Jinak státní mohou být úplně stejní trotlové jako MP (naposledy otestováno v Mostu), ale aspoň v Praze se chovají PODSTATNĚ rozumněji. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Oho tak to pozor. Jestli tam zaparkovali 17.50 a zdarma to je až od 18.00, tak to není problém policie ,ale řidičů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Mně by se hrozně líbíl experiment zrušit ze dne na den MP tak na měsíc nebo dva.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Oho tak to pozor. Jestli tam zaparkovali 17.50 a zdarma to je až od 18.00, tak to není problém policie ,ale řidičů. |
Tak si říkám co slušného napsat, a moc toho mě nenapadá:-)))).
A určitě mi stejně akurátně vysvětlíš, když dbáš na ty detaily:-))), jak je to super, že nejkratší dobou, na kterou si lze zaplatit parkování je 30 min, takže jsem si tam mohl s tím parkovacím lístkem v pondělí ráno stoupnout na 20 minut zadara
Jak to zpívá ten Landa .... Předpis je předpis, vůl zůstane volem, zákon je zákon, a život jde kolem dál. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
To MPík z jihu:-)))
1. takže kdyby bába zavolala PČR, tak to bylo rovnou.
2. "zahlédla hlídka strážníků Městské policie Praha 10 ve Švehlově ulici, jak neznámý muž sprejoval nápis na zeď železničního mostu ." .... si děláš prdel ne
3. to samé jako bod jedna
4. " Strážníci se neprodleně dostavili k bytu a zjistili, že žena se nemůže hýbat a má bolesti. Hlídka na místo přivolala hasičský záchranný sbor a záchrannou službu hl. m. Prahy . Přivolaným hasičům se podařilo byt za asistence strážníků a policistů otevřít. Zdravotníci ženu na místě ošetřili a následně ji převezli do jedné z pražských nemocnic." .... bomba, dojeli a zavolali 150 a 155. Na tohle vám stačí skůtr, píšťalka a základní škola. Když už teda ta bába odvedle je tak pitomá, že volá MPíky, a ne rovnou záchranku nebo hasiče.
... tedy, ne že bych od příslušníka "bratrského" sboru čekal nějakou bombu, ale to jsi tam fakt nic lepšího nenašel? Prostě MP zrušit a když už, tak dát ty peníze PČR. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Pavle reagujete na ten pripad Frištenský? zajimalo by me jakej na to mas nazor, kdyz jsem videl poprve to video co tam delaji s tou holkou tak nevim nevim, byt to moje holka a ja osobne byt u toho policie nepolicie tak asi skoncim v peknym pruseru vzhledem k tomu co hrozi tomu chlapovi... zajimalo by me jak by podle tebe mel vypadat zakrok tech policajtu a na druhou jak by ses treba zachoval kdybys tam byl jako civilista a slo o tvoji partnerku, manzelku, kamaradku, sestru, matku nebo nedejboze dceru.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|