|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:03 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Já myslim, že mu bude stačit, to jak ta ryba bude v tomhle věku hnusná Nevim teda, jak sumec, ale měl sem porci z obr kapra a hnus největší
Jinak supportere, máš vubec někoho rád?
Kromě ryb a iron.pumpinga |
Mám rád všechny, všechny, všecny...víš jak to říkají hipísáci - PISS and LOVE
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Já myslim, že mu bude stačit, to jak ta ryba bude v tomhle věku hnusná Nevim teda, jak sumec, ale měl sem porci z obr kapra a hnus největší
proc do toho tahas zase me? nemusim byt v kazdym topicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 9:40 am Předmět: |
|
|
K tomu sumcovi:
Jako tomuhle rybářovi bych sebral povolenku a napařil tučnou pokutu, kokot jeden. Uloví rekordního sumce přes 2m, 62kg a on si ho ten kreten vezme dom a s kámošema ho sežerou, tohle prostě nepochopím, jak takovej člověk může mít povolenku. Navíc tenhle sumec musí..,teda musel být dost starý a jeho maso se skoro nedá jíst, to si teda museli pochutnat :X. To samé když se chytí kapr dejme tomu 70cm+, taky se prostě pouští do vody, protože to maso už není chutný. Chjo :o ( Doufám že tohle je jen vyjímka a většina dobrých rybářů by poslala takové ryby zpátky do vody.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
takovej sumec , kdyby se o me otrel , tak zdechnu hruzou  bych si rikal , doprdele jak se sem ten Carcharodon dostal
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 10:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
znate film Osviceni? Jsem na tom podobne,ubytoval jsem se v celkem velkym hotelu Empire Lodge a je nas tady 5 a na patre jsem sam.Mazec starej hotel,fakt jak z hororovyho filmu,jen cekam kdy se vyvali potok krve z vytahu...fuckin scary
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Sacharidacek napsal: | takovej sumec , kdyby se o me otrel , tak zdechnu hruzou bych si rikal , doprdele jak se sem ten Carcharodon dostal |
Nedávno jsem četl o tom českém sportovním rybáři (nepamatuji si jméno), jak v Indii ulovil 2,5m sumce, který žral malé děti |
Jakub Vágner?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
Ano, přesně ten, díky (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
Nejvetsi chyba byla to ... ze se nechali chytit volove... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Sacharidacek napsal: | takovej sumec , kdyby se o me otrel , tak zdechnu hruzou bych si rikal , doprdele jak se sem ten Carcharodon dostal |
Nedávno jsem četl o tom českém sportovním rybáři (nepamatuji si jméno), jak v Indii ulovil 2,5m sumce, který žral malé děti |
jj byl to Vágner, ale tam šlo o ,,lidožravého,, sumce s tim, že v Indii jak známo pohřbívají žehem a do řeky...no a nespálený zbytky žerou ryby ( to o ztrácejících se dětech už je samozřejmě pohádka )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|