|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
... písemné kontakty s některými, duševně poněkud nesmělými, jedinci  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... písemné kontakty s některými, duševně poněkud nesmělými, jedinci ... |
co je to "dusevne nesmely" jedinec?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... písemné kontakty s některými, duševně poněkud nesmělými, jedinci ... |
Copak, máš hlad, oni místo aby tě pozvali na večeři, tak ti píšou jen skoro zamilované SZ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 05, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | e-witch napsal: | ... písemné kontakty s některými, duševně poněkud nesmělými, jedinci ... |
co je to "dusevne nesmely" jedinec? |
... debil
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | riker napsal: | | e-witch napsal: | ... písemné kontakty s některými, duševně poněkud nesmělými, jedinci ... |
co je to "dusevne nesmely" jedinec? |
... debil |
Teď jsem skoro spadnul pod stůl a bídně tam v křečích zahynul
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi ujel autobus asi o 20 vteřin a tak jsem čekal na další, který jel až za 30 minut. Aby toho nebylo málo, tak tam v autobuse byla zase ta ženská co říká své názory nahlas a vadí jí snad úplně všechno, k tomu je ještě sprostá jak dlaždič + drzá na ostatní cestující... to je vážně den  alespoň, že nikdy neměla problém se mnou jinak nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
mikro6
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Slaboduchosť niektorých ľudí ma fascinuje, keď je opakovaná, tak ma už vytáča a vždy si vravím: prečo práve ja tieto individuá musím stretávať... alias demencia v priamom prenose.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Mé srdce poskočilo radostí, když se spojil můj gymnastický antitalent a nepozornost "sparinga" a v tělocviku při nácviku stojky jsem přepadl, spodníma zádama jebl do země a pěkně si narazil kostrč, myslím, že mám něco i s pravou kyčlí, protože při pohybu bolí. Taková ptákovina a vyřadí mě na nějakou dobu, to jsem něčekal, do psých prdelí. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | MĚSTSKÁ POLICIE BRNO ! |
I ty pekny mestsky policistky, co tu mame? :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Filip Vaško napsal: | | MĚSTSKÁ POLICIE BRNO ! |
I ty pekny mestsky policistky, co tu mame? :D |
Ty jsem zatím neviděl, viděl jsem jednoho za 500 a ten byl dost hnusnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
mestska policia,a.k.a. ozbrojeni murari a papuckari _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|