|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 05, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska me nasralo jak se me zeptal jakysi manik na sklo a cigarety.. co te za hlupaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheGhost

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Dneska me nasralo jak se me zeptal jakysi manik na sklo a cigarety.. co te za hlupaky. |
Takových máme ve třídě 5
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st únor 06, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Jo dneska ti mladi to jsou hrozni hlupaci a fetky
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 06, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Hm.. jaky sklo, na co ? |
nebaváš zelenýho dráčka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Hm.. jaky sklo, na co ? |
Na mařku. :)
Hlavně tu prosím nerozjíždějte jaká je marihuana fet a já nevím co, protein taky není steroid. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Judson napsal: | | Hm.. jaky sklo, na co ? |
Na mařku. :)
Hlavně tu prosím nerozjíždějte jaká je marihuana fet a já nevím co, protein taky není steroid. :) |
jediný rozdíl mezi trávou a ostatníma drogama je ten, že ji můžeš každodenně užívat o něco déle než ostatní drogy bez toho, aby na tobě byly vidět devastující účinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
To samé jako chlast, je jasný, že všeho moc škodí, ale 3-5x do roka, nevidím v tom problém (timti tvrzením, že se nepřiznávám k uživání marihuany) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | To samé jako chlast, je jasný, že všeho moc škodí, ale 3-5x do roka, nevidím v tom problém (timti tvrzením, že se nepřiznávám k uživání marihuany) |
ta věta v závorce nedává smysl. (vypadá to, že se tedy přiznáváš)
ale jinak bych nesrovnával nesrovnatelné. alkohol vs. tráva, to jsou úplně jiné věci.
můžu se zeptat, kdes vyhrabal svůj podpis?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Ten podpis mám z jednoho článku, proč? Není to nic proti nikomu, jen se mi líbil, když jsem chtěl být HC coolturista. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
taky nic proti nikomu, jen mě to zajímalo. přišlo mi že jsem to někde četl a tady to nebylo, těžko říct, možná to bylo tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
Je to z coolturistika.com (kulturistika), ty články o "zrození bodybuildera" nebo tak nějak podobně, článek se tuším jmenoval: "Někdy je méně více. "
Já jen jestli nejsi někdo kdo dělá trojboj a střašně Tě to uráží. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: st únor 06, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Je to z coolturistika.com (kulturistika), ty články o "zrození bodybuildera" nebo tak nějak podobně, článek se tuším jmenoval: "Někdy je méně více. "
Já jen jestli nejsi někdo kdo dělá trojboj a střašně Tě to uráží. :) |
trojboj jsem dělal a taky tak vypadal. já s tím problém nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|