|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 12:29 pm Předmět: Re: 12/1/2012 |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ty máš 100kg? Wow, tak to jsou ale pěkné výkony na takovou váhu! |
Zrovna dnešní trénink by mi sedlo tak 10 kilo dolů, hned by se lépe dýchalo. Tahám velký těžký nohy ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:01 pm Předmět: 13/1/2012 |
|
|
POWER CLEAN
technika a postupné navyšování zátěže
nejvyšší dosažený výkon, se kterým jsem byl technicky "ještě" spokojený 97kg
Rozhodně to mělo k dokonalosti aspoň 20% .-)
Ještě tak 5-6 set opakování a bude to lepší ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:03 pm Předmět: 14/1/2012 |
|
|
TABATA (20sec. práce / 10 sec. pauza)
Dřep 8 kol
1min pauza
Shyb 8 kol
1min pauza
Klik 8 kol
1min pauza
Sed leh 8 kol
1min pauza
Angličák 8 kol
CELKEM 460 opakování _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:06 pm Předmět: 15/1/2012 |
|
|
TRH
trhu do dřepu
Ladění techniky, postoj, ... Přidával jsem zátěž od 20kg po 5kg.
Dokud to byla pocitově pořád dobrá technika, vždy cca 6 opak.
konečná tréninková hmotnost 72kg a udělal jsem celkem cca 15 opakování
závěr Power snatch 20x 52kg co nejrychleji ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st leden 18, 2012 11:13 am Předmět: 17/1/2012 |
|
|
20 minut AMRAP
10x Push press 52kg
10x Swing 24kg
10x Výskok na bednu 61cm
13 kompletních kol (+15 sec k dobru .-)) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:23 pm Předmět: 18/1/2012 |
|
|
CLEAN DO DŘEPU - technika + síla
Od 32kg do 62kg "technické ladění" přidával jsem po 10-5 kg.
Pak po 5kg od 62kg. Šel jsem to na 3 úspěšné nebo neúspěšné pokusy jako "kámen nůžky" skončil jsem na 102kg 2 úsp. / 3 neúsp.
KLIK NA BRADLECH
každou 1 minutu 3 opakování
10 - 14 - 18 - 22 - 24 - 26 - 28 - 30 (jen 2) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:48 am Předmět: 19/1/2012 |
|
|
10x Wall climb (z kliku couveš po zdi až se dotkneš stehny a hrudníkem stěny, a zpět do kliku)
50x doubleunder
10x kolena na lokty (ve visu na hrazdě ...)
5 kol
čas 22:20
no, wall climb mě docela potrápil _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne leden 22, 2012 12:51 pm Předmět: 22/1/2012 |
|
|
Interval 40/20 4 kola
Klik (prům. 20 opakování)
Dřep na jedné noze - P (prům 13)
Dřep na jedné noze - L (prům 12)
Double unders (švihadlo - dvojšvihy)
Sed Leh (prům. 24)
Angličáky (prům 14)
"Osobák" v doublech celých 40 sec bez chyby ve 2. kole _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po leden 23, 2012 10:32 am Předmět: 23/1/2012 |
|
|
silový trénink MRTVÝ TAH:
2 opakování - 60sec pauza - 2op. - 60sec ... 8 sérií
130-140-150-160-170-180-185-190
190 bylo dnes limitních, technika už určitě nebyla 100%
Váhy jsem naplánoval před tréninkem. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út leden 24, 2012 12:33 pm Předmět: 24/1/2012 |
|
|
20 min AMRAP
10x OHS 62 kg
10x SDHP 62 kg
20x klik
6 kol + 4x OHS
po včerejších Mrtvolách to byl docela očistec .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st leden 25, 2012 1:07 pm Předmět: 25/1/2012 |
|
|
1000m veslo
12x Mrtvý tah se 100% těl. hm. (100kg)
20x výskok na bednu 61cm
3 kola
čas 15:02,31 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
poradaj se v CR nejaky souteze v crossfitu?Popr. jestli mas nakej odkaz byl bych moc rad :)
diky _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
ani nie 10 sekund mi trvalo,kym som dal do googlu crossfit soutez a nasiel som to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | ahoj,
poradaj se v CR nejaky souteze v crossfitu?Popr. jestli mas nakej odkaz byl bych moc rad :)
diky |
Ahoj, zkus sledovat www.crossfitters.cz, to jeden ze 3 oficiálních licencovaných CrossFit gymů v ČR (Ústí nad Orlicí). David "Eggy" pořádá Popráč Open někdy cca v červenci.
Docela se to rojí na Slovensku, ale to je přeci jen kus. Byli jsme s klukama v Bratislavě, v Golemu. Ale ne vždy to stojí za to. Na Youtube jsem zahlídl jedny venkovní závody na Slovensku a rozhodčí buď byli slepí nebo nebyli vůbec, protože technika byla příšerná.
Pak kluci boxérský v Jihlavě, co se do CrossFitu taky vložili, říkali že něco chystají v létě www.gaunerclub.cz
Já bych s klukama taky rád něco zorganizoval, takže třeba i u nás sleduj facebook.com/crosstrenink _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
Cau. Budes se ucastnit tedka kvalifikace na CF games?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|