|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:46 pm Předmět: 22/4/2012 |
|
|
Reebok CrossFit Drop Box Praha
Užili jsme si super týmový trénink na parádní akci.
vyfasoval jsem "sváteční tričko" :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:54 pm Předmět: 23/4/2012 |
|
|
wendler čelní dřep
80kg 3x
92kg 3x
102kg 8x
TABATA 10x20/10
výskoky na bednu 61cm (do postavení)
ball slam 9kg medic (med ze země nad hlavu a do výponu
doubleunders
telemark
celkové skóre (součet nejhorších sérií) 58 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
Co presne prosim te znamena to wendler ?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
jede silovy trenink 5/3/1 od Jima Wendlera _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | jede silovy trenink 5/3/1 od Jima Wendlera |
přesně tak, je to "strašně jednoduchý" a taky strašně fungující :-) Je to prvně co zkouším takový čistě lifterský trénink, ale četl jsem jen chválu a mezi Crossfitterama se to taky jede, takže ... tak .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út duben 24, 2012 1:15 pm Předmět: 24/4/2012 |
|
|
wendler benč
72kg x3
82kg x3
94kg x11
venkovní hřiště délka cca 50m
sanbag 22 kg + vesta 9kg
AMRAP 3 min + 1 min pauza, 6+2, 9+3, 12 + konec
přeběh hřiště odhodit pytel 1 angličák
přeběh hřiště odhodit pytel 2 angličáky
přeběh hřiště odhodit pytel 3 angličáky
...
každý AMRAP od 1 angličáku
5 - 8 - 10+4 - 12 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:09 am Předmět: 25/4/2012 |
|
|
wendler mrtvý tah
128kg x3
146kg x3
164kg x9
na to, že z předchozích dvou tréninků mám "nepoužitelný" nohy a zadek, plus vršek zad taky dost pamatuje z nošení sandbagu, to šlo. pravdou je, že v poslední sérii mi spíš odešla hlava a vůle, myslím že 10 měla rozhodně padnout.
podhmat shyby + 9kg vesta
9 minut, každou minutu 5 op., 10. minutu bez vesty (ono to bylo skoro jedno :-))
Když už nešel shyb, dal jsem negativní ...
7 minut techniky pro HSPU
oblast ramene se tváří, že by mohla fungovat, tak snad ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 11:59 am Předmět: 26/4/2012 |
|
|
"ANNIE"
50-40-30-20-10
doubleunder
sed leh
čas 6:32
Pak ven na hřiště:
30minut AMRAP
50m běh
10x klik
50m běh
10x SDHP 40kg KB (dostal jsem od přátel mazlika.-))
kola jsem zvládl počítat asi do 8 ... odhadem to mohla být 20, vůbec jsem se nezastavil což mě potěšilo. Pravdou je, že běh se postupně změnil spíš v poklus .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 10:34 am Předmět: 28/4/12 |
|
|
málo času, moc práce, takže jen
wendler press
40kg 3x
44kg 3x
50kg 11x
a to je vše přátelé .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 30, 2012 12:01 pm Předmět: 30/4/2012 |
|
|
wendler front squat
86kg 3x
98kg 3x
108kg 8x
Snatch test - dubnová výzva v tělocvičně, maximum s 24kg jednoručkou, můžeš 1x vyměnit ruce, dole vždy dotyk země, nesmíš "odložit" činku
112 op.
post rest
5 kol
400m běh
30x wallball 9kg medic
čas 15:57min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út květen 01, 2012 10:39 am Předmět: 1/5/2012 |
|
|
1. fáze (rád bych dal odpoledne 2., ale kdo ví .-))
wendler benč
78kg 3x
88kg 3x
98kg 10x
.-) jsem trochu telátko, dneska jsem si všiml, a bylo mi to divný, že mám tenhle týden jet 5/3/1+ a jedu 3/3/3+ :-) no nic, snad to nebude tak negativní.
HSPU technika
10minut, každou minutu 10x angličák v zátěžové vestě 9kg
(každá sada byla pod 30 sec) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st květen 02, 2012 11:52 am Předmět: 2/5/2012 |
|
|
wendler Mrtvý tah
136kg x5
154kg x3
172kg x9
2x2 HSPU technika
!!! šplh na laně !!!
Ty kráso, visel jsem na tom po dobrých 20-ti letech, no a podle toho to vypadalo, zjistil jsem kupříkladu, že mě brutálně bolej prsty a že se natom prakticky neudržím. Takže začínám rozhodně s nohama .-)
odpoledne:
5x 2 muscle up (z kleku na false gripu) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 9:47 am Předmět: 3/5/2012 |
|
|
5 minut technika - double under
10min - každou 1 minutu 10x špičky hrazda
(po delší době a ... slabina je stále slabinou)
2500m běh čas 10:11
3x 2 HSPU technika
3+3+2+2 muscle up (z kleku na false grip)
šplh na lano 4m bez přírazu 1x ze stoje + 2x ze sedu
(sláva, překonal jsem "strach" a jde to .-)) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|