Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2014 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sledujete někdo letošní games vůbec? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ego

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOILER!

games sleduju, vůbec to nevypadá na tak velkou dominanci od Riche jako poslední dva roky, je tam spousta nováčků a ty eventy jsou na sledování celkem zábavný. Khalipa je neskutečná mašina, a čísla co padala na tom overhead squat eventu byla neskutečná. Co se týče ženskejch, tak tam je to taky solidně nabitý. Camille, Annie, Julie Foucher a dalších 5 má hodně velkou šanci na top 3. vůbec se neodvážim odhadnout jak to tenhle rok dopadne.

btw, Sam Dancer (soutěží v týmu) a jeho 297kg deadlift - https://www.facebook.com/CrossFitGames/photos/pcb.748092651899262/748092588565935/?type=1&theater
maxpoint97

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2014 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ego napsal:
SPOILER!

games sleduju, vůbec to nevypadá na tak velkou dominanci od Riche jako poslední dva roky, je tam spousta nováčků a ty eventy jsou na sledování celkem zábavný. Khalipa je neskutečná mašina, a čísla co padala na tom overhead squat eventu byla neskutečná. Co se týče ženskejch, tak tam je to taky solidně nabitý. Camille, Annie, Julie Foucher a dalších 5 má hodně velkou šanci na top 3. vůbec se neodvážim odhadnout jak to tenhle rok dopadne.

btw, Sam Dancer (soutěží v týmu) a jeho 297kg deadlift - https://www.facebook.com/CrossFitGames/photos/pcb.748092651899262/748092588565935/?type=1&theater

Mně právě přijde, že jsou ty eventy strašně nudný... vždyť je to jen samý běhání... nejdřív ty tři míle, pak tlačení konstrukce, teď znova u toho biathlonu a ještě budou sprinty... A všechny cleany, DL a snatche narvaly to jedinýho workoutu...

Tyhle games jsou krásně dělaný pro ty lehčí váhy...
kaplii

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, trochu off-topic, ale chci se zeptat na vzdálenost gymnastických kruhů od sebe? Respektive budu vrtat dva kříže na uchopení a nevím tu vzdálenost. Na netu jsem našel 50 cm. Jak to máte vy? Díky. :)
Oddo

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Zdravím, trochu off-topic, ale chci se zeptat na vzdálenost gymnastických kruhů od sebe? Respektive budu vrtat dva kříže na uchopení a nevím tu vzdálenost. Na netu jsem našel 50 cm. Jak to máte vy? Díky. :)

50cm je oficiální vzdálenost olymp. kruhů a myslím si, že pro 99% lidí je optimální ;-)

BTW crossfit games v plném proudu a tady je mrtvo, nikdo nic neřeší, nikdo nic nepíše, to ste teda fanoušci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja som pozeral dokonca viacero wodov live, tento rok tie streamy išli skvele a v krásnej kvalite, ozaj odporúčam pozrieť už dostupné replaye, ako to tam Rich v posledných wodoch rozbil
Petey

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posledne 2 dni siel jak parny valec trosku mi ale bolo luto Jasona
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

končí s individuálnym súťažením?
Oddo

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nakonec jediný kdo tu diskutuje o CF:Games jsem já s turakamem, přitom oba dva máme společného s crossfitem asi tolik co Lesukov s naturálem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Tak nakonec jediný kdo tu diskutuje o CF:Games jsem já s turakamem, přitom oba dva máme společného s crossfitem asi tolik co Lesukov s naturálem

však toto hehe
ego

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jason řekl že je to možná jeho poslední rok, ale pochybuju o tom že skončí úplně. ty poslední dva dny games byly o dost záživnější než začátek a ten stream naštěstí taky dali dohromady po tom, co první den nefungoval prakticky vůbec. jinak respekt všem těm rookies co se výkonově drželi po boku Riche a dalších klasiků.
Petey

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Petey napsal:

končí s individuálnym súťažením?

aj on,aj Rich koncia
ego

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani jeden z nich neřekl že na sto procent končí. Jason řekl že možná, a Rich řekl že to je pravděpodobně jeho poslední rok soutěžení v individuálech (v interview hned po tom co vyhrál poslední event řekl přesně "I am not retiring, just switching gears".
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...bez Khalipy už to prostě nebude ono, pro mě je to ikona CF společně s Richem, nikdo ho už nenahradí . Na druhou stranu jeho důvody dost chápu a jednou skončit se soutěžením stejně musí,
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já je celkem chápu, tak dlouho bez přestávky sypat nejde

Ale teď vážně. Udělala mi radost Camila, a asi proto se ji dařilo, protože jsem se nedíval.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: