|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
Sledujete někdo letošní games vůbec? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ego
|
Zaslal: so červenec 26, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
SPOILER!
games sleduju, vůbec to nevypadá na tak velkou dominanci od Riche jako poslední dva roky, je tam spousta nováčků a ty eventy jsou na sledování celkem zábavný. Khalipa je neskutečná mašina, a čísla co padala na tom overhead squat eventu byla neskutečná. Co se týče ženskejch, tak tam je to taky solidně nabitý. Camille, Annie, Julie Foucher a dalších 5 má hodně velkou šanci na top 3. vůbec se neodvážim odhadnout jak to tenhle rok dopadne.
btw, Sam Dancer (soutěží v týmu) a jeho 297kg deadlift - https://www.facebook.com/CrossFitGames/photos/pcb.748092651899262/748092588565935/?type=1&theater
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 11:28 pm Předmět: |
|
|
| ego napsal: | SPOILER!
games sleduju, vůbec to nevypadá na tak velkou dominanci od Riche jako poslední dva roky, je tam spousta nováčků a ty eventy jsou na sledování celkem zábavný. Khalipa je neskutečná mašina, a čísla co padala na tom overhead squat eventu byla neskutečná. Co se týče ženskejch, tak tam je to taky solidně nabitý. Camille, Annie, Julie Foucher a dalších 5 má hodně velkou šanci na top 3. vůbec se neodvážim odhadnout jak to tenhle rok dopadne.
btw, Sam Dancer (soutěží v týmu) a jeho 297kg deadlift - https://www.facebook.com/CrossFitGames/photos/pcb.748092651899262/748092588565935/?type=1&theater |
Mně právě přijde, že jsou ty eventy strašně nudný... vždyť je to jen samý běhání... nejdřív ty tři míle, pak tlačení konstrukce, teď znova u toho biathlonu a ještě budou sprinty... A všechny cleany, DL a snatche narvaly to jedinýho workoutu...
Tyhle games jsou krásně dělaný pro ty lehčí váhy...
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, trochu off-topic, ale chci se zeptat na vzdálenost gymnastických kruhů od sebe? Respektive budu vrtat dva kříže na uchopení a nevím tu vzdálenost. Na netu jsem našel 50 cm. Jak to máte vy? Díky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 11:18 am Předmět: |
|
|
| kaplii napsal: | | Zdravím, trochu off-topic, ale chci se zeptat na vzdálenost gymnastických kruhů od sebe? Respektive budu vrtat dva kříže na uchopení a nevím tu vzdálenost. Na netu jsem našel 50 cm. Jak to máte vy? Díky. :) |
50cm je oficiální vzdálenost olymp. kruhů a myslím si, že pro 99% lidí je optimální ;-)
BTW crossfit games v plném proudu a tady je mrtvo, nikdo nic neřeší, nikdo nic nepíše, to ste teda fanoušci
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
a ja som pozeral dokonca viacero wodov live, tento rok tie streamy išli skvele a v krásnej kvalite, ozaj odporúčam pozrieť už dostupné replaye, ako to tam Rich v posledných wodoch rozbil _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
posledne 2 dni siel jak parny valec  trosku mi ale bolo luto Jasona _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Jason řekl že je to možná jeho poslední rok, ale pochybuju o tom že skončí úplně. ty poslední dva dny games byly o dost záživnější než začátek a ten stream naštěstí taky dali dohromady po tom, co první den nefungoval prakticky vůbec. jinak respekt všem těm rookies co se výkonově drželi po boku Riche a dalších klasiků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
ani jeden z nich neřekl že na sto procent končí. Jason řekl že možná, a Rich řekl že to je pravděpodobně jeho poslední rok soutěžení v individuálech (v interview hned po tom co vyhrál poslední event řekl přesně "I am not retiring, just switching gears".
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
...bez Khalipy už to prostě nebude ono, pro mě je to ikona CF společně s Richem, nikdo ho už nenahradí  . Na druhou stranu jeho důvody dost chápu a jednou skončit se soutěžením stejně musí, _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Já je celkem chápu, tak dlouho bez přestávky sypat nejde
Ale teď vážně. Udělala mi radost Camila, a asi proto se ji dařilo, protože jsem se nedíval. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|