Cukání ve svalech

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cukání ve svalech  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Cukání ve svalech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cima7

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2021 1:50 pm    Předmět: Cukání ve svalech Odpovědět s citátem

Zdravím,

Mám poslední dobou velký problém s cukáním ve svalech při klidovém stavu a zhoršuje se to po cvičení které se při home officu snažím aplikovat. Cuká to hlavně ve stehnech, ale i jinde. Je to dost otravné a trvá to i několik dní, a proto cvičím stálé méně.

Na internetu jsem si přečetl, že by to mohlo být nedostatkem horčíku nebo železa a tak sypu oboje v doporučených denních dávkách a asi to má nějaký efekt, ale ne zrovna velký. Po cvičení jím sladké a svaly nijak zvlášť nepřetěžuji (cvičím základní cviky v malých sériích a snažím se protahovat).

Nenapadá někoho co dělám špatně nebo případně, co bych mohl dělat jinak? Doplňky beru každý den dva až tři týdny a napadá mě zda-li to není krátká doba na doplnění hladiny minerálů na nějakou normální hodnotu? Budu rád za jakoukoliv radu. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anonym.gym

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2022 5:00 pm    Předmět: Re: Cukání ve svalech Odpovědět s citátem

Zdravím, tohle se mi občas stává taky, ale vždy to po nějaké době přestane. Napadá mě, že by to mohlo být tím, že se málo protahuješ, nic jiného mě nenapadá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: