To sa lahko napise ale rad by som videl niekoho komu sa podarilo zvysit pohyblivost clenkov do takej miery ze zrazu mohol drepnut s patami na zemi..Dufam ze sa taky najde :)
Neznam nikoho, kdo by to nedokazal po par trenincich.
Vsadim se, ze kdyz si sedas na hajzl, taky u toho urcite nestojis na spickach, takze sam vidis, ze to neni zadna veda.
To sa lahko napise ale rad by som videl niekoho komu sa podarilo zvysit pohyblivost clenkov do takej miery ze zrazu mohol drepnut s patami na zemi..Dufam ze sa taky najde :)
Neznam nikoho, kdo by to nedokazal po par trenincich.
Vsadim se, ze kdyz si sedas na hajzl, taky u toho urcite nestojis na spickach, takze sam vidis, ze to neni zadna veda.
Z toho plynie ze treba trenovat drepy na hajzli. To by slo
Problemy s patami casto poriesi zmena sirky postoja. Skus zmenit sirku postoja natolko, ze bez cinky drepnes uplne k zemi s chodidlami pevne na zemi a rukami spustenymi medzi kolenami. Takto mozes strecovat pokial tento postoj nezvladas dlhsie ako par sekund.
Problemy s patami casto poriesi zmena sirky postoja. Skus zmenit sirku postoja natolko, ze bez cinky drepnes uplne k zemi s chodidlami pevne na zemi a rukami spustenymi medzi kolenami. Takto mozes strecovat pokial tento postoj nezvladas dlhsie ako par sekund.
Zrovna jsem to chtěl napsat - širší postoj, víc vytočit špičky. Jinak s tím hajzlem je to pravda.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
ad. podlozky - je to hloupost. Zadna podlozka ti neumozni jet hluboky drepy ani kdyby to posvetil sam jezis. proste a jednoduse si zacni protahovat lytkove svaly a zvysuj pruznost kotniku
ja mel treba kdysi problemy s achilovkou a doktor mi rekl, ze tyhle drepy by mohly byt problem a taky byly, po kazdem treninku nohou jsem 3 dny kulhal, tak jezdim s podlozkou, problem je pryc a nemam problem i tak udelat hlubokej a nohy rostou porad stejne dobre...
děláš je moc hluboko, zabíráš tím čím nemáš, jedeš to přez stehna ... čili, prdel vystrč víc a zvedni ji, nesmís jít do tak maleho uhlu se zemí ( u stehen) - pro lepší orientaci doporučuji : na youtube si dat ''Good Deadlift Technique''
děláš je moc hluboko, zabíráš tím čím nemáš, jedeš to přez stehna ... čili, prdel vystrč víc a zvedni ji, nesmís jít do tak maleho uhlu se zemí ( u stehen) - pro lepší orientaci doporučuji : na youtube si dat ''Good Deadlift Technique''
Noo, já jsem začal se sumo deadliftama právě díky tomu, abych odlehčil spodním zádům, který mě před 14 dny začali bolet ... ted už nebolí, ale chtěl bych na ně pomalu
Noo, já jsem začal se sumo deadliftama právě díky tomu, abych odlehčil spodním zádům, který mě před 14 dny začali bolet ... ted už nebolí, ale chtěl bych na ně pomalu
takhle se to nedá teda jet?
jedes to dobre, vetsina lidi co tahaji sumo to jedou prave proto, ze maji silnejsi stehna nez spodni zada a tudiz je pro ne tahle technika vyhodnejsi
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jet se to tak urcite v pohode da. To urcite neni olympijska cinka ze? Prijde mi, ze se musis moc shybat. Podle mne neni optimalni jet to takhle hodne pres nohy (je mozny, ze je to zpusobeny jen tou cinkou), jsem presvedcenej o tom, ze pokud se zapojej trochu vic zada, da se zvednout vetsi vaha. Pokud ti ale nejde o max.vykon je to prakticky jedno.
Sumo tahy ti sice odlehci zadum, ale i tenhle styl ma stoje problemy. Obcas pri nem totiz zlobi kolena (vnitrky). Skoda, ze to video neni trochu z jineho uhlu. Takhle neni videt jaky mas postoj.
Jet se to tak urcite v pohode da. To urcite neni olympijska cinka ze? Prijde mi, ze se musis moc shybat. Podle mne neni optimalni jet to takhle hodne pres nohy (je mozny, ze je to zpusobeny jen tou cinkou), jsem presvedcenej o tom, ze pokud se zapojej trochu vic zada, da se zvednout vetsi vaha. Pokud ti ale nejde o max.vykon je to prakticky jedno.
Sumo tahy ti sice odlehci zadum, ale i tenhle styl ma stoje problemy. Obcas pri nem totiz zlobi kolena (vnitrky). Skoda, ze to video neni trochu z jineho uhlu. Takhle neni videt jaky mas postoj.
Nene, činka to neni olympijská a kotouče jsou malý ... a maš určtě pravdu, kdybych to jel přes záda tak zvednu daleko víc, ale je mi to celkem jedno, protože mrtvoly na hodně dlouhou dobu neplánuju jet na krev ..... mojí maximálku odhaduju asi na 150-160kg a serie po pěti jsem jel s 90 kg, takže hodně lehoučký ... a čim víc bych si naložil, tim víc bych to jel asi přes záda s napnutejma nohama
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru