Zda se mi, ze to jedes vic pres kolena, pohyb by mel zacinat bokama, ale sam s tim mam problem :) Hloubka gut, zada taky. Uvidis jak to bude s vetsi vahou.
PS.: A co muj front ? :) nejak ho nikdo nezhodnotil
Rekl bych, ze malo, mel by to byt plynuly pohyb celeho tela.
nekdo to ma dany
ja si pred lety udelal osobak na 140 (strasna technika), sparing to chytl do ruky poprve v zivote a udelal asi 5 opakovani s tak nadhernou technikou, ze jsem se chtel na zvedani vykaslat a zacit s vysivanim
Jj, mrtvy tah je hodne o tom, kdo ho ma danej a kdo ne. Je to u nej asi nejmarkatnejsi z trojky drepy, benc, tahy.
Dnes jsem poprvé cvičil front squat, tak bych poprosil o zhodnocení techniky.
A hele Sokolka :) sem si říkal, že ten interiér je mi nějak povědomý
Jo chodím tam rád, přijde mi to jako čistokrevná posilovna. Pohodlnější benche, místo u stojanu na dřepy, magnezium, pořádná hrazda. Ve městě mají víc strojů a to už je takové to fitko pro slečinky
Jj, mrtvy tah je hodne o tom, kdo ho ma danej a kdo ne. Je to u nej asi nejmarkatnejsi z trojky drepy, benc, tahy.
Já bych mohl vyprávět spíš o benči, tam je to nejmarkantnější, věřte mi
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Prosim jeste o zhodnoceni benche, je to cvik, se kterym mam asi nejvetsi problem. Snazim se jet liftersky bench, mel by byt bezpecnejsi. Lopatky k sobe, udelat most, zaprit se nohama, ruce o neco jak sirka ramen a pokladani po bradavky. Teda aspon se o to snazim :).
Prosim jeste o zhodnoceni benche, je to cvik, se kterym mam asi nejvetsi problem. Snazim se jet liftersky bench, mel by byt bezpecnejsi. Lopatky k sobe, udelat most, zaprit se nohama, ruce o neco jak sirka ramen a pokladani po bradavky. Teda aspon se o to snazim :).
Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze na te lavicce lezis jak pytel. Trosku se zapri do nohou, trochu se prohni. Pak mi jeste prijde, ze ti docela dost vyjizdi cinka nad hlavu. Snazil bych se to tlacit trochu vic kolmo.
Tak prohlej sem, mozna to tak nevypada. Na ty nohy pravda davam si pozor az u tezsich opakovani. To s tou cinkou se snazim jet takto, podle T-nation (a od nich si myslim, ze maj co se tyce treninku nejpromakanejsi), jenom doufam, ze to nedavam az maco dolu pod bradavky. Viz. [url][youtube] target="_blank" class="postlink">
Naposledy upravil Foresten dne čt červen 21, 2012 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru