|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
Cau, komp mi hazi BSOD a obvykle ve spojitosti s win32k.sys, vetsinou je to chyba page_not_found_in_nonpaged_area. Mel jsem to v servisu kvuli hardu, tak hardware problem by snad byt problem nemel. Nevi nekdo co s tim ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
zkus | kód: | | https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9586-EUOG-8764 |
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
kdy ti to pada do modre smrti ? pri zatezi, bez, jak dlouho pocitac jede nez spadne, pada to u nejake konkretni aplikace ? pretaktovane pc? tohle klidne muze byt i vir nebo poskozene win, je toho spousty co zkontrolovat. Modra smrt se dost casto vyskytuje pri nejake konfliktu hardwaru a treba spatneho ovladace ovladace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Freshman: Pada to v naproste vetsine pri startu pc, pretaktovane pc neni.
Insano41: Mrknu na to dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
urcite je to HW chyba, bud vadne RAM nebo HDD _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
HDD to neni a ramky jsem taky zkousel nekolikrat projet memtestem, nebo jak se to jmenuje a taky prubezne zkousel zapojovat a vypojovat a porad nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Najet default hodnoty biosu, případně kontrolovat teplotu, ale to by neházelo blue screeny kdyby se to přehřívalo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ukazuje to na chybu strankovani, to snad ani s nicim jinym nez s diskem nebo pametma souviset nemuze, ale zazil jsem i haluze s dojebanou zakladovkou, ktera mi neumoznila spustit win xp pro, ale win xp home (oboje orig) tam bezely bez problemu...
Ä to, ze ti HDD vratili ze servisu, neznamena, ze ho opravili nebo ti nedali vadnej kus. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
mno zkus to projet i tim antivirakem. Jina k to muze byt i hdd jak tu pisou ostatni, i kdyz si ho reklamoval. zkus jeste kontrolu HDD. Jinak memtest neni uplne stoprocentni. Taky mi to pri kontrole hazelo ze jsou RAMka v poradku a stejne nebyly, takze na to bych az tak uplne stopro nespolehal. Pokud mas moznost zapujcit si nekde od kamarada, zkusil bych to. Mozna poskozeny win32k.sys. V nouzovem rezimu bych jeste zkusil prehrat win32k.sys (pokud to pujde) Zkopirujes z jineho funkcniho pc ktere ma stejnou verzi operacniho systemu. Mozna se to da stahnout i nekde na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem si vzpomněl, že mi jednou pomohlo jen blbý přehození RAM do jinýho slotu a PC šlapal - zkus to. (Ikdyž tam memtest všude házel chyby, jen v tom jednom slotu ne) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Mám problém s číslováním ve wordu, mám práci, kterou potřebuji číslovat od určité stránky, to není problém, ale problé nastane u dvou stránek, které mám otočené na šírku a ne na vyšku jako ostatní (potřeuji je tak), takže číslování vypadá následovně:
Stránky na výšku: 1 - 7
Stránky na šírku: a tu místo, aby to pokračoval 8, tak zase začíná jedičkou a končí dvojkou
Další stránky na výšku: místo toho, aby to bylo 10-19, tak je to zase 1-9
Jinak propojení s předchozím oddílem mám zapnuté.
Snad jde z popisu poznat o co jde.
Díky! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska jedu k brachovi mrknout na novej notas.
Lenovo s win 7 z Alza.
Mam cekat nejaky chytaky, nebo jen otevru, bude to chtit par udaji na automaticke dokonceni instalace 7cek a konec ? Ma to externi grafarnu.
Nejaky ovladace mam shanet na googlu nebo na strankach vyrobcu, nebo tam uz vse bude v jaks taks nove verzi ?
Jinak ja stale makam na XP, v win 7 sem este nikdy nic nedelal, snad se v tom zorientuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Dneska jedu k brachovi mrknout na novej notas.
Lenovo s win 7 z Alza.
Mam cekat nejaky chytaky, nebo jen otevru, bude to chtit par udaji na automaticke dokonceni instalace 7cek a konec ? Ma to externi grafarnu.
Nejaky ovladace mam shanet na googlu nebo na strankach vyrobcu, nebo tam uz vse bude v jaks taks nove verzi ?
Jinak ja stale makam na XP, v win 7 sem este nikdy nic nedelal, snad se v tom zorientuju. |
Otevřeš a jedeš, žádný stahování driverů, všechno bude nainstalovaný, i věci, který nebudeš potřebovat, který z toho můžeš odinstalovat, ale fungovat to bude, před 2 týdny si kupovala Lenovo sestřenice a spokojenost _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Též mám Lenovo a šlape v pohodě. Na ty ceny jsou to velmi kvalitní mašiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Mám doma na počítači windows 8. Chtěl bych přejít zase na 7. Borec v obchodě mi říkal, že prý když mám ty osmičky tak si můžu zadarmo stáhnout windows 7 přímo ze stránek microsoftu ale nikde to tam nemůžu najít. Tak nevím jestli je to opravdu tak jak mi říkal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|