|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
Lidi mám problém s větrákem.
NB se zničeho nic vypnul. Nahodil jsem ho, větrák začal nezvykle hlasitě hučet, poté přestal a NB se znova vypnul.
Takže po startu systému se cca 10s točí, ale pak přestane. Teplota procesoru a grafiky cca 90 stupňů - zřejmě se přehřívá.
Větrák je vyčištěný, bordel tam není.
Jediná možnost je asi větrák komplet vyměnit co? Dokážu to doma či je lepší s tím jít do servisu? Zase jestli mi naúčtujou přes 1500kč tak se na to můžu ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wass

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
v noteboocích nebývaj normální ventilátory, který by se daly sehnat v obchodě, ale je to vyměnitelnej díl, většinou odepneš konektor, odšroubuješ a nasadíš nový... spíš otázka, kde ten nový sehnat, v PC obchodě je možná budou mít, ale sám nevim, každej noťas je jinej a má uvintř jiný součástky včetně rozdílnejch ventilátorů :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
Aha. NB jsem rozdělal, tudíž vím název ventilátoru, ale google nic moc nenašel :-/, tedy alespoň ne tenhle typ s označením (FOXCONN, NFB65B05H, DC 5V, 0,40A). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 29, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Sorry, že to dávám do dvou témat, ale aspoň je vyšší pravděpodobnost odpovědi, protože mi ten net už opravdu hodně vadí.
HELP. :)
Doporučí mi někdo kvalitního ISP pro Brno-Židenice?
Něco z hostorie mých ISP. Začínal jsem na Karnevalu (kabel), potom Radiokomunikace (ADSL), poté opět Karneval ale pod novým jménem UPC.
Poté následovalo stěhování. UPC ani Netbox v domě zaveden není, takže byl první pokus v podobě ADSL, ale vzhledem k velké vzdálenosti od ústředny byla rychlost poměrně bídná. Už si nepamatuji přesně, ale mám pocit, že odchozí rychlost byla cca 15kb/s, takže po rozmazlenosti od UPC jsem rychle podal výpověď a zlákán tarify společností Entira jsem přešel poprvé v životě na wifi.
Teď již u nich budu třetím rokem a divím se, že jsem tak dlouho vydržel protože poslední dobou, teda spíš poslední rok jsou rychlosti více než tragické a ani zdaleka neodpovídají agregaci a poslední 2 testy rychlosti se ani nezdařili.
Na email nezareagovali, technik na SMS cosi příslíbil, ale to se také nijak neprojevilo.
Ve špičce je to skoro nepoužitelný internet i na pouhé prohlížení stránek, o youtube radši nemluvě a to by měla být rychlost 6/1 s agregací 1:5 za 590. HAHA.
Takže Netbox ani UPC nehrozí, xDSL vzhledem ke vzdálenosti také ne, ikdyž by to bylo momentálně asi i lepší než ta trágédie od Entiry. Mobilní tarify jsou pro běžné použití také o ničem.
Zalíbily se mi nabídky od spol. Jaronet, ale po přečtení diskuze a poslední zkušeností s Entirou jsem na pochybách, jestli do toho jít.
Nějakou chvíli zpět jsem ve schránce našel celkem zajímavý leták s nabídkou společnosti NetDataComm, ale na stránkách nic oficiálně není, takže to ve mně také nebudí moc velkou důvěru.
Nějaké nápady nebo doporučení?
Díky. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Budu muset objednat novej dispaly na notebook nevím jestli vzít matný nebo leský nějaké doporučení? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Budu muset objednat novej dispaly na notebook nevím jestli vzít matný nebo leský nějaké doporučení? |
Spíš novej notebook _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | MAST3R napsal: | | Budu muset objednat novej dispaly na notebook nevím jestli vzít matný nebo leský nějaké doporučení? |
Spíš novej notebook |
Důvod?
Mám Lenovo E420 mám ho tak rok a půl možná 2, baterka dlouho vydrží, cca 3 hodiny na full podsvícení, nebudu kupovat za 10-15k novej NTB, když za necelé 3k mohu vyměnit dispay a NTB pomalu jak novej _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Wojtkingson napsal: | | MAST3R napsal: | | Budu muset objednat novej dispaly na notebook nevím jestli vzít matný nebo leský nějaké doporučení? |
Spíš novej notebook |
Důvod?
Mám Lenovo E420 mám ho tak rok a půl možná 2, baterka dlouho vydrží, cca 3 hodiny na full podsvícení, nebudu kupovat za 10-15k novej NTB, když za necelé 3k mohu vyměnit dispay a NTB pomalu jak novej |
Jo tak ten jde, kdyby to bylo něco jinýho, tak bych to zvážil. U toho displeje to je cena i s výměnou? Jinak notebook normálně jede? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
Jj jede, to je můj NTB, dneska mi spadnul (jsem kokot), zatím nehází žádné chyby nebo tak něco, jen to musím mít přes HDMI napojené na TV.
2400,- displey + pošta, 300,- přehození, takže 2700 komplet.
Ale asi by to chtělo udělat nějakej kompletní test jestli to neodsralo něco navíc, nějaké doporučení na program co toto umí? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
A jak dlouho trvá reklamace? Měsíc? Kurva, zrovna jsem to objednal dneska, ale zase kdyby to klaplo tak je to fajn. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|