Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, na webu jsem našel toto http://cz.msi.com/file/test_report/TR10_2043.pdf, ale jsou tam samý starší typy : ( Já bych to viděl z hlediska ceny na něco jako toto http://www.czc.cz/msi-n760-tf-2gd5-oc-gaming/132069/produkt?q-c-0-f_2027481=sNVIDIA&q-category-id=7edu87d26kgr5blkf3ig7o1p93, ale jen si z toho nedokážu zjistit, jestli to tam bude pasovat...
freshman

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budou ti tam pasovat i ty pameti které jsi si vybral. Kdyby se cokoliv podělalo, muzes pameti do 14dnu bez uvodu vrátit pokud nakupujes přes internet, pripadne se domluvit s prodejcem a vymenit za jiny kus. To same jde u graf. karty, normalne by mela fungovat na tvoji desce, dulezite je aby jsi mel dobry zdroj. Nejlepsi je když si napises primo prodejci a budes mit v emailu alespoň potvrzeno ze dany kus funguje/nefunguje s takovou a takovou zakl.deskou. Ja osobne bych se toho nebal :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám na vás některé znalé inteligentní matematicky nadané jedince dotaz.
Jak spočítám z A4ky textu a obrázků, kolik procent strany je potištěno a kolik % tvoří nepotištěný papír????
Díky moc za řešení:o)
to je on

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytiskl bych to a změřil pravítkem :-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky - jsou tam ale tabulky a v těch tabulkách není poisklá celá buňka ale jen část - taky jak určit kolik procent černé barvy "zabere" celý řádek textu - to bude méně než polovina - tj. zajímá mě poměr "barevné potištěné" plochy ku ploše nepotištěné - kvůli nákladům na občasný fototisk, když toho nemám zrovna 1000 ks a nepojedu s tím do profi tiskárny.
Potřebuji prostě vyčíslit kolik peněz v barvě vezme ta tabulka.
drlift_

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Díky - jsou tam ale tabulky a v těch tabulkách není poisklá celá buňka ale jen část - taky jak určit kolik procent černé barvy "zabere" celý řádek textu - to bude méně než polovina - tj. zajímá mě poměr "barevné potištěné" plochy ku ploše nepotištěné - kvůli nákladům na občasný fototisk, když toho nemám zrovna 1000 ks a nepojedu s tím do profi tiskárny.
Potřebuji prostě vyčíslit kolik peněz v barvě vezme ta tabulka.

Zkus to odhadem. Prumerne stranka ma pokryti 5% (http://standards.iso.org/ittf/PubliclyAvailableStandards/SC28_Test_Pages/ISO_IEC_19752_2004_Test_Page.pdf). Podle te testovaci stranky si myslim, ze to dokazes aspon priblizne odhadnout.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2014 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky - vzhledem k tomu, že máme barevné záhlaví a zápatí, to bude něco kolem 20-25 %
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se vypnout notebook nějakým časovačem?? Má ho? ......
Petey

PříspěvekZaslal: po červen 16, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to zavisi od operacneho systemu,notebook s tym moc nema. nastavis si task (scheduled) aby sa vypol vtedy a vtedy a mas to
Spazik

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:

V nastavení napájení si můžeš taky nastavit po jaké době neaktivity se má vypnout/uspat/vypnout monitor při napájení z baterie/ze sítě...
Dominik01

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:

Pokud máš hudební přehrávač Aimp, tak ten to umí
freshman

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stahnes program casovac nebo vypinac nebo shutdown pc, napis do googlu, je jich mraky. Nastavis cas a je to....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj - používáte někdo tablet jako pracovní nástroj? Využití: psaní a odesílání e-mailů v délce cca 5-10 řádků.
Zasílání hotových příloh.
Občasná editace ve wordu nebo excelu (případně v podobných apple aplikacích).

Mám lenovo X230 tablet jako pracovní nástroj na kterém trávím dlouhé hodiny denně:o)
Pak něco vyřizuji z telefonu (nokia 920).

Možná by stačil i telefon. Je nějaká možnost přiložit k e-mailu přílohu typu excel a word, případně ppt v telefonu? Jak je uložím do telefonu? Klasicky přes mass storage nebo musí být např. na google drive?...existuje nějaký klient?

Na tahání je prostě ta moje 12,5ka moc velká. Potřeboval bych něco více portable:o)

Vysvětlím - mám pauzu a jsem třeba někde venku s přáteli- musím být ale online a řešit objednávky, případně poskytovat odbornou podporu zákazníků.). Jednou za půl hodinku juknu zda je vše ok, případně něco pošlu, či přepošlu kolegům. Hledám tedy nástroj, který mi to umožní. Přeci jen tahat např. na procházku na Lysou horu notebook mi připadá už zu viel.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Vysvětlím - mám pauzu a jsem třeba někde venku s přáteli- musím být ale online a řešit objednávky, případně poskytovat odbornou podporu zákazníků .). Jednou za půl hodinku juknu zda je vše ok, případně něco pošlu, či přepošlu kolegům. Hledám tedy nástroj, který mi to umožní. Přeci jen tahat např. na procházku na Lysou horu notebook mi připadá už zu viel.

Deadlifte ty jednou vyhoříš.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ne...musím vytáhnout firmu z červených do černých čísel a jako určitě jediný člověk na světě se cítím, že to dokážu jen a jenom já a lidi kolem mi to jen kazí:o))))))

Za dva týdny mám dovču (tj. práce než se vzbudí dcera 6-7:30 a pak až usne 21-23 - jinak volno což je super!).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: