Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tohle používám telefon Samsung Galaxy SIII a jsem s ním maximálně spokojený. Komunikace s PC bezproblémová (natáhneš si po kabelu - nebo i bez něho - jakákoliv data na paměťovou kartu, tzn. veškeré DOCy a PDFka atd., vše co je potřeba), zároveň e-mailový klient je docela chytrý a umožňuje cokoliv, co v praxi potřebuju. Pro případ nouze pak program TeamViewer, který Tě napojí na plochu počítače v práci, kde si případně dopošleš cokoliv nebo uděláš, co potřebuješ (u mě pak třeba včetně věcí, jako napojit se přes konzoli na server a řešit něco z příkazového řádku, zkontrolovat bezpečnostní kamery apod.). Samozřejmě pohodlnost práce z PC to není, ale asi jsem nenarazil ještě na nic akutního, co bych přes tenhle telefon nevyřešil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Ronnie - to je přesně ono!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rádo se stalo. Ale jinak není od věci ten telefon čas od času "zapomenout" v autě nebo v práci na stole...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já ti zase doporučím Galaxy Note řadu.
Velký display, Note II má hodně solidní baterii a práce na Notech je přece jen o něco pohodlnější než na S3ce.
Já třeba na mojem Note 1 používám quickoffice naprosto bez problémů.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
A já ti zase doporučím Galaxy Note řadu.
Velký display, Note II má hodně solidní baterii a práce na Notech je přece jen o něco pohodlnější než na S3ce.
Já třeba na mojem Note 1 používám quickoffice naprosto bez problémů.

Mám nokia 92O ku...displej je slušný. Budu pracovat na něm. Note je fajn volba, ale ten telefon mám tak půl roku, tj. přijde mi to zbytečný.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám na vás některé znalé inteligentní matematicky nadané jedince dotaz.
Jak spočítám z A4ky textu a obrázků, kolik procent strany je potištěno a kolik % tvoří nepotištěný papír????
Díky moc za řešení:o)

Na to je určitě software, co používají tiskárny, který ti řekne přesně ink coverage :) Ale nevím jestli je něco free. Acrobat a tyhle srandy jsou celkem drahé.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Deadlift napsal:
Mám na vás některé znalé inteligentní matematicky nadané jedince dotaz.
Jak spočítám z A4ky textu a obrázků, kolik procent strany je potištěno a kolik % tvoří nepotištěný papír????
Díky moc za řešení:o)

Na to je určitě software, co používají tiskárny, který ti řekne přesně ink coverage :) Ale nevím jestli je něco free. Acrobat a tyhle srandy jsou celkem drahé.

Díky - už jsem to vyřešil jinak a domluvil se s velkou profi tiskárnou a tam se nějaké procento potřeby inkoustu ztratí:o)...v tom objemu.
balbi

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dokaz, kolik se by se mělo vyjít minut videa na pamětovku o obsahu 16GB (microSDHC class10) při kvalitě nahrávání 720p (30snímku).
flew

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Mám dokaz, kolik se by se mělo vyjít minut videa na pamětovku o obsahu 16GB (microSDHC class10) při kvalitě nahrávání 720p (30snímku).

google: napsal jsem 16 gb 720p..
https://www.google.cz/search?q=16+gb+720p&oq=16+gb+720p&aqs=chrome..69i57j0.2746j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

první odkaz - otázka - odpověď..

class 10 je jen třída rychlosti přenosu dat..

jinak 4 GB / hodinu (720p)

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
balbi

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, já nevěděl zda na to ta třída rychlosti má vliv. Tak problém je asi jinde. Protože mi to píše, že video může být maximálně dlouhé 8minut a 11 sekund, tak jsem to schválně nechal, ale ona je to maximální stopáž toho videa, pak se vypne a můžu nahrávat další o stejné dálce, proč to nejde v celku, dokud je místo, musí se to nějak nastavit?

Na foťáky nejsem
flew

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Já vím, já nevěděl zda na to ta třída rychlosti má vliv. Tak problém je asi jinde. Protože mi to píše, že video může být maximálně dlouhé 8minut a 11 sekund, tak jsem to schválně nechal, ale ona je to maximální stopáž toho videa, pak se vypne a můžu nahrávat další o stejné dálce, proč to nejde v celku, dokud je místo, musí se to nějak nastavit?

Na foťáky nejsem

nevím co máš za foťák potřebuju typ.. naformatuj si sd kartu

balbi

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám ho asi 15 minut, takže tak. Nikon coolpix s3400. Dal jsem tam pamětovku a dal jsem formátovat.
flew

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Mám ho asi 15 minut, takže tak. Nikon coolpix s3400. Dal jsem tam pamětovku a dal jsem formátovat.

kompakt není foťák

máš tam manuál? budeš ho muset použít takhle asi neporadím když ho nemám u sebe.. když bys to nenašel večer se na to kouknu

balbi

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zjistil, že je to systémem FAT32, který má omezenou velikost souboru. Samozřejmě, že když se to přeformátuje na NTFS, tak to už kompakt nepodporuje, ale toto nemá zákazník šanci vyčíst dopředu, no nic, 14 dní mám, takže tak
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Tak jsem zjistil, že je to systémem FAT32, který má omezenou velikost souboru. Samozřejmě, že když se to přeformátuje na NTFS, tak to už kompakt nepodporuje, ale toto nemá zákazník šanci vyčíst dopředu, no nic, 14 dní mám, takže tak

a exFAT?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: