Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
netušíte někdo jak na emailu na seznamu nastavit spamový filtr tak, aby k něčemu byl? Vytrvale dávám jeden druh e - mailů z jedné adresy "smazat jako spam" a druhý den mám další zprávu. Jedná se o architektonické forum cvut, které mě vůbec nezajímá a kde jsem se v mladické nerozvážnosti registroval před x lety.

a není jednodušší si nechat poslat heslo s nickem na fóru a účet tam si zrušit?
A ten spam filtr je na ho*no..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
netušíte někdo jak na emailu na seznamu nastavit spamový filtr tak, aby k něčemu byl? Vytrvale dávám jeden druh e - mailů z jedné adresy "smazat jako spam" a druhý den mám další zprávu. Jedná se o architektonické forum cvut, které mě vůbec nezajímá a kde jsem se v mladické nerozvážnosti registroval před x lety.

Ze zákona musí být v každém takovém emailu odkaz pro odhlášení odběru, pokud se nepletu. Pokud tam není, porušují zákon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Deadlift napsal:

a není jednodušší si nechat poslat heslo s nickem na fóru a účet tam si zrušit?
A ten spam filtr je na ho*no..

takových nevyžádaných informací je víc než desítka...nechce se mi s tím drbat.
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mail na seznamu je dost neschopnej co se spamu tyce.. ja osobne kdyz uz me to fakt sere tak si vytvorim rucne filtr na predmet nebo odesilatele mailu a rovnou to necham mazat.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
mail na seznamu je dost neschopnej co se spamu tyce.. ja osobne kdyz uz me to fakt sere tak si vytvorim rucne filtr na predmet nebo odesilatele mailu a rovnou to necham mazat.
to je ono - díky
x46x

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co nové ovladače? Nebo už je problém vyřešen?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové pracujete někdo s dvouma plochama? mám W7 a potřeboval bych 2 lišty, kde jsou aplikace, tzn, na každým monitoru jednu, nevíte jak na to?
Spazik

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Pánové pracujete někdo s dvouma plochama? mám W7 a potřeboval bych 2 lišty, kde jsou aplikace, tzn, na každým monitoru jednu, nevíte jak na to?

Proboha proč, vždyť i na jednu se vejde minimálně 30 aplikací i na relativně malé 22" LCD. A víc nepotřebuje snad ani profesionální vývojář.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Wojtkingson napsal:

Proboha proč, vždyť i na jednu se vejde minimálně 30 aplikací i na relativně malé 22" LCD. A víc nepotřebuje snad ani profesionální vývojář.

Třeba kvuli prehlednosti?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo tip kde sehnat driver k DVD romce u Lenovo V 460 ? Měl jsem v PC vir a dal neprozřetelně vyléčit a antivirák smazal několik souborů vč. ovladače. Teď mechaniku nevidím - jako by tam nebyla. Funkční je 100 %.

Díky za odpověď. V tomto jsem trochu analfabet.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Nemáte někdo tip kde sehnat driver k DVD romce u Lenovo V 460 ? Měl jsem v PC vir a dal neprozřetelně vyléčit a antivirák smazal několik souborů vč. ovladače. Teď mechaniku nevidím - jako by tam nebyla. Funkční je 100 %.

Díky za odpověď. V tomto jsem trochu analfabet.

Zkus se podivat na lenovo stranky, meli by tam nabizet drivery ke vsem jejich strojum.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky - jen na Lenovo stránkách je ovladač ke kde čemu jen ne k CD nebo DVD romce...protože to je produkt, který nedělá Lenovo. Jedná se o DVD rom HL-DT - ST DVD RAM GT 30 N....moudrý z toho nejsem. Zkoušel jsem to googlit a nic konkrétního
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V 460 neznám, ale k CD-romce nejsou třeba žádný speciální drivery.
Pro windows: Vokna mají generický driver cdrom.sys, ten bude fungovat. Vidíš ju ve správci zařízení, jako neznámé zařízení? Jestli ne, vidíš ju v biosu? Thinkpady jí umějí jednoduše vyndat z ebaye, nevím jak to tvoje, ale pokud umí, zkusil bych vydělat a zastrčit zpět, třeba se to reconnectne. Žádný vir by to smazat neměl - měl bys pracovat pod user účtem dále potom by mělo fungovat UAC (to se ovšem často vypíná) a určitě sfc, který nedovolí smazat systémový soubor - můžeš zkusit v command line sfc /scannow - připrav si nějakou instalačku windowsů, kdyby bylo potřeba nějaký soubor obnovit

Pro linux: RTFM lspci :-)

EDIT: vlastně si vzpomínám, že jsem nedávno řešil přesně stejnou věc - zmizela CD-cikánka. Uložil jsem si postup (doporučuju prvně ty klíče registru vyexportovat, kdyby se mělo něco posrat):

kód:
1

Press the key with a Windows icon and the "R" key on your keyboard simultaneously.
2

Write "regedit" in the box and click "OK."
3

Browse to the following location in your registry using the left side of the window where you can expand folders: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}.
4

Right-click "UpperFilters" on the right side of the window and click "Delete." Click "Yes" when you get a confirmation prompt. Do the same for "LowerFilters."
5

Restart your computer.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc - polovině věcí z toho co píšeš úplně nerozumím, ale ten návod nakonec by měl stačit. Nakonec úplně laický dotaz - když cdrom.sys zkopíruju z jiného PC - bude cdromka fungovat ? ( za přepokladu, že to je také pc s win 7 64 bit )?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: