Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil jsem ten návod a funguje to ! Děkuji moc za pomoc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eschaia

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak z filmu udělat screenshot? Resp. udělat obrázek z určitýho záběru? Printscreen v tomto případě nefunguje.
Gohan

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Jak z filmu udělat screenshot? Resp. udělat obrázek z určitýho záběru? Printscreen v tomto případě nefunguje.

V cem prehravas?
grogy

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já používám tenhle, program spustíš, a pomocí jedný volitelný klávesy už děláš screeny
http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/zachycovani_obrazovky/screenshots/

nebo, (jak se tě ptá Gohan) to jde i přímo v některých přehrávačích.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Spazik napsal:
Wojtkingson napsal:
Pánové pracujete někdo s dvouma plochama? mám W7 a potřeboval bych 2 lišty, kde jsou aplikace, tzn, na každým monitoru jednu, nevíte jak na to?

Proboha proč, vždyť i na jednu se vejde minimálně 30 aplikací i na relativně malé 22" LCD. A víc nepotřebuje snad ani profesionální vývojář.

Třeba kvuli prehlednosti?

Jj, něco v tomhle stylu, je fakt opruz si na jednom monitoru přehazovat aplikace na liště na druhým monitoru.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem nezarizoval domenu/hosting tak se potrebuju zeptat

1) Kdyz si zaregistruju domenu, tak jde si bez hostingu udelat redirect, te domeny na uz hotovou stranku?

2) Pres koho nejlepe objednat .cz domenu? Tak at tam jde nastavit ten redirect, teda pokud to jde.

3) Pokud nejde redirect domeny bez hostingu, tak u koho v CR je nejvyhodnejsi si hosting vyridit?

https://www.zonetraininglog.com
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Nikdy jsem nezarizoval domenu/hosting tak se potrebuju zeptat

1) Kdyz si zaregistruju domenu, tak jde si bez hostingu udelat redirect, te domeny na uz hotovou stranku?

2) Pres koho nejlepe objednat .cz domenu? Tak at tam jde nastavit ten redirect, teda pokud to jde.

3) Pokud nejde redirect domeny bez hostingu, tak u koho v CR je nejvyhodnejsi si hosting vyridit?

Podívej se na gigaserver.cz, kámoš mi ho doporučil, já tam jsem chvíli, takže nemůžu moc referovat ale zatím se mi to líbí. Registrace všechno proběhlo rychle a bez problémů. Co se týče redirectu někde jsem tam něco takovýho viděl, ale nezajímal jsem se o to, jelikož jsem to nepotřeboval
Tojotomi

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Pánové pracujete někdo s dvouma plochama? mám W7 a potřeboval bych 2 lišty, kde jsou aplikace, tzn, na každým monitoru jednu, nevíte jak na to?

XP mode nebo jakýkoli prográmek pro virtualizaci pracovních ploch by ti nepomohl?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi napsal:
Wojtkingson napsal:

XP mode nebo jakýkoli prográmek pro virtualizaci pracovních ploch by ti nepomohl?

V XP to také jede že máš lištu jen na hlavním monitoru. Předpokládám že to má svůj smysl aby se zabránilo konfliktům, ale to je jen můj laický odhad.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho trva zpracovavani videa, kdyz vkladam video na Youtube.com?
Mne se jeste nestalo aby to bylo kompletne ukoncene, jako vkladani je vzdy 100% takze u konce ale pak tam je furt video se zpracovava ale to prece musi nekdy zkoncit. btw: nejake rady nebo nevite cim to je? Nainstaloval sem jiny prohlizec a je to furt to same : (
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dotaz, mam hrozne starej PC Leonardo900 (nesmejte se) a zdechl me ten vetrak u zdroje, zjistil sem to tak, ze to zaclo smrdet jak spalena guma, tak sem oddelal co se dalo, aby to trochu vetralo a vydrzelo to chvilu aj bez toho vetraku. Chtel sem jit koupit novej, ale ono je to tam nejak pripajkovany, to uz bych nedal do hromady... Co s tim ? Da se vubec jeste sehnat neco na tak starej PC ?
Seva98

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je uplne jedno jak stary mas PC, kdyz se to tak veme tak case (bedna) vubec neni potrebna, na to aby PC fungoval. Tak bud muzes koupit, akorat novy zdroj a nekde ho tam pripojit, nebo koupit za skoro stejnou cenu novy zdroj s casem dohromady, a cele to premontovat do noveho. Kdyz si to vyfotis co a jak je kde zapojene, tak to musis zvladnout predelat.

Pravdepodobne to bude klasicka velikost (MidiTower) da se poridit fakt levne i se zdrojem http://www.alza.cz/skrine/midi-tower/se-zdrojem/18849067.htm#CatId=18849067&limit=&prod=&pn=PriceUp&Pg=0

hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm takze samotna ta vrtulka se asi koupit neda ? Se me nechce kupovat cela ta bedna a prendavat to, to uz rovnou muzu koupit nejakej levnej pc, me slo o tu vrtulu, jen ta dela nepechu, jinak me to na to serfovani staci... :)
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Je uplne jedno jak stary mas PC, kdyz se to tak veme tak case (bedna) vubec neni potrebna, na to aby PC fungoval. Tak bud muzes koupit, akorat novy zdroj a nekde ho tam pripojit, nebo koupit za skoro stejnou cenu novy zdroj s casem dohromady, a cele to premontovat do noveho. Kdyz si to vyfotis co a jak je kde zapojene, tak to musis zvladnout predelat.

Pravdepodobne to bude klasicka velikost (MidiTower) da se poridit fakt levne i se zdrojem http://www.alza.cz/skrine/midi-tower/se-zdrojem/18849067.htm#CatId=18849067&limit=&prod=&pn=PriceUp&Pg=0

middle tower to může být, ale aby byla základovka dělaná na ATX bednu... jestli to má starší tu základovku, tak nevím. A taky u zdroje bude nejspíš potřeba redukcí, které se ovšem dodávají (měly by)
Seva98

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jak pise pain, na to jsem zapomel. Nenasel jsem toho leonarda nikde na netu, ale jestli to je fakt stary kousek, tak budes mit problem sehnat nejaky nahradni dil.[/quote]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: