|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Asi stáhnul ovladače z webu výrobce notebooku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
U Lenova rozhodně doporučuji stahovat přímo ze supportních stránek lenova -> drivers & download a zadat find product
http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
vyhledat pomocí machine type a modelového čísla řady Edge
Upgrade všech ovládačů lze provést přímo ze systému, lenovo má na to vlastní update tools
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Vite nekdo prosim vas jak obnovit recovery disk v Lenovu ideapad S205? Ja vul ten partition s recovery souborama smazal a jak jsem nainstaloval original 7micky s CD klicem co mam nalepeny vzadu na notebooku, tak mi ten system furt pada (vetsinou se sekne), nehlede na to, ze ten system to vnima jako stolni pocitac a ne jako notas (nikde nejsou nastaveni zavirani obrazovky, fn klavesy co jsou na ntb tak nefunguji apod.) Vsechny chyby pretrvaly i po nainstalovani vsech driveru co patri do S205ky.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Pokud sis vymazal recovery partionu, tak zadarmo to nepůjde snadno...
zkus DiskInterlas Partion Recovery, nebo Partion Table Doctor
a nebo si vytvoř rovnou svojí recovery partitionu, což bude z mého pohledu lepší řešení, než partion od IBM, která obsahuje plno demo verzí programu a zbytečných toolsů, které Ti žerou systémové prostředky
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt červenec 12, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Dekuji, vyzkousim co pujde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: |
Upgrade všech ovládačů lze provést přímo ze systému, lenovo má na to vlastní update tools |
Můžeš to prosím upřesnit? Kde bych to sehnal? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
Kámošovi se upgradovali ovladače na wifi a už mu nezlobí síla signálu... Ona mu ta bezdrátová síť přestala jít pro jistotu úplně :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Asi po 4 měsících mi odešel další disk do věčnejch lovišť a už mě přestává bavit instalovat celej OS s programama atd. Chtěl bych se zeptat jakej program byste mi doporučili na vytvoření recovery disku. Jestli je nějakej solidní free, nebo si sehnat něco jako acronis, kterej je placenej zdá se mi. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
free = imagex, nebo dism
robusní deploymentové řešení a umí vše, co potřebuješ
součástí WAIKu ... http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5188
nebo pokud si chceš připlatit, tak jako recovery medium bych viděl nejlepší řešení v podobě exportace acronis rescue media do wimu, s tím, že si ještě do oddílu připojíš .tib zálohu svého referenčího notebooku
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
Nemyslím, že tohle je to co chtěl vědět, resp. že tohle jsou nástroje, který by mu k něčemu byly. ImageX se sice dá použít na vytvoření image celýho oddílu, ale málokdo z běžnejch uživatelů má po ruce bootovatelný WinPE prostředí, se kterým umí zacházet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
to nemohu souhlasit, přes waik může vytvořit
1. autounattend instalaci
2. následně pak přes diskpart vytvoří recovery partionu
3. přes imagex/dism provede připojení WinPE + autounattend .wim
4. Po stisknutí F12 se automaticky začne nasazovat capture systemu
nebo si vytvoří WinPE Acronis rescue media. To přes imagex/dism nasadí do recovery partion a k němu připojí .tib zálohu. Obratem může obnovovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
A to ti připadá jako řešení pro obyčejnýho uživatele? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Díky Herzo.
A co by mi doporučil mocný Octopuss? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|