|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
Jestli máš Windows 7 tak otevři Centrum akcí->Obnovení->Vytvořit bitovou kopii. To je celý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | A to ti připadá jako řešení pro obyčejnýho uživatele? :P |
Pokud se chce uživatel pouštět do vytváření OEM recovery partition, tak musí počítat s tím, že si o tom bude muset něco přečíst. Informace jsou dostupné na technetu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
Na to se ale Wojtkinson vůbec neptal...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Na to se ale Wojtkinson vůbec neptal... |
| Wojtkinson napsal: | | Chtěl bych se zeptat jakej program byste mi doporučili na vytvoření recovery disku |
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Přesně tak. Recovery disk, resp. image oddílu, aby se nemuselo reinstalovat. Nikoli upravená instalační image.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
Tak v tom případě se jedná o klasickou zálohu systemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Však tak jsem to od začátku pochopil  Akorát Wojt to asi trochu nešťastně napsal tak, že si to člověk z oboru může vyložit jinak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Já ne. Já recovery disk chápu a vždy chápal, jako partition, DVD, či Flash disk definovaný výrobcem stanice
V záloze systemu už se řeší aktuálnost dat, čili plánovač úloh apod., tyto skutečnosti wojk neuvedl
Za sebe mohu doporučit Acronis True Image Home
http://acronis.cz/domacnosti-a-kancelare/produkty/true-image-home/
Ta částka není tak vysoká, za tu pohodlnost a spolehlivost, kterou Acronis pro běžné uživatele nabízí. Windows Backup je v Sedmičkách hodně zaostalý. Vytváří pouze jednu plnou zálohu a k ní dle Task Scheduleru neomezené množství incrementálních záloh. Odejde ta jedna plná záloha obnoví už maximálně data z vhd disku tzn. instalační image bude nefunkční. Pokud se nemýlím, tak jsi schopen obnovit maximálně den zpátky. K velkému zlepšení se můžeme dočkat v Windows 8
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Sorry, blbě jsem to definoval, Octopuss to správně pochopil, co jsem měl asi na mysli... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
Teta přivezla notebook, že ho může odkoupit či co, ale na monitoru (na pravé straně) je několik pruhů, obraz je čitelný, jen tam je prostě pár těch pruhů, když to propojím s externím LCD monitorem, tak něm pruhy nejsou, takže tipuji, že je to spíš displayem u monitoru a ne grafickou kartou. Ptala se mě na kolik by vyšla výměna displaye, neví někdo? Alespoň od oka?A má někdo jinou radu/zkušenost jak zjistit jestli je to display, grafika či dokonce něco jiného?Díky moc. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
Novej displej to je několik tisíc v závislosti na stáří notebooku - u starších to podle mě obvykle nikdo nebude chtít udělat. Práce taky něco stojí.
Tím chci říct, že bych se tím nezabýval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud je jeste v reklamaci, tak ho zkusit poslat na reklamaci a az pak odkoupit (ja si notebook zalehl loktem, obraz odesel uplne a reklamaci to proslo :-)), a pokud uz tam neni reklamace, tak bych to nebral, ta oprava vyjde skoro na stejne penize (me to vychazelo na priblizne 3-4k kč) jak v dnesni dobe nove notebooky (teda pokud ho ma jen na internet a nic vic)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
Reklamací se dá protlačit fakt celkem hodně _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Nevím jak u jiných výrobců. Display a kabely ho vyjdou na cca 1500-2000,- CZK, takové částky se pohybují u Lenova. Práce ho vyjde na 1000-1500,- CZK / hod, což už se značně prodraží, zvlášť když mu na servisu naúčtují 20 minutovou práci na 2 hodiny.
Octopuss ví, o čem mluví. Nebrat ani když je notebook v záruce. Laptopy jsou v současné době natolik spotřební zboží, že nic než nový nebrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|