DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fiha, no pekne vas to drapslo. Tak drzim palce, su proste aj take obdobia. Ale to prejde. Predstav si, ako sa musia citit vsetci, ktori to vcera prehnali s oslavami titulu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2024 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28. úterý

ranní BJJ

fyzická náročnost tréningu: 5/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 84 kg
trénink trval: 55 minut

-rozcvička
-rovinky
-nepovedený double leg, skončili jste v želvě. Drill číslo 1: vyjedete a oběhnete soupeře a převalíte ho z želvy. Drill číslo 2: soupeř vás obíhá a vy mu chytáte koleno a tlačíte proti čímž ho nutíte jít do strany kde chcete a tam vy tlačíte.
-sparingy 3x4 minuty.
Rozcvička proběhla super, ale vstávat se po nemoci nechtělo. Leč už v pátek jsem se nahlásil na trénink a beze mě by se zrušil a to jsem nemohl dopustit, ale poslouchal jsem tělo a i rovinky šel lehce (méně kotrmelců atd.). Sparingy jsem šel tak na 60% a poprosil i soupeře o to samé. Fajn. Nic nebolelo, cítil jsem se super. Dneska mám i jako bonus lehčí den v práci a vůbec celkově (snad).
Syn kontrola po operaci taky dobré, tak snad opadla většina stresu a nebude to útočit na moje zdraví. Nicméně tohle nebyl dlouhý výpadek. Ještě čtvrtek a pátek jsem šel docela solidní tréninky...

to cohen: díky. Holt být rodič je někdy náročné o)
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2024 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem chtěl psát ohledně té váhy, ale pak jsem si přečetl včerejší příspěvek a vidím, že máte doma "veselo"... no, i to je život rodinný a některé věci pak člověku nechybí, když děti trochu vyrostou, ale že tedy i po tom zvládneš pořád cvičit, to máš tuhý kořínek, holt bojovník ;)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2024 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. středa večer

DOSEDY - 3x5 s 30, 3x70, 3x80, 3x3 90
BENČ JEDNORUČKY RUCE K SOBĚ - 4x8 s 27,5kg
HRAZDA ŽEBŘÍK - 3-4-5-6-7-8-9-10

fyzická náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 24 minut

večerní rychlovka. Navíc jsem věděl, že další den ráno je BJJ, takže i když se cvičilo velmi dobře tak jsem neblbnul. Dal jsem to všechno jako triset abych ušetřil čas, který nebyl.

30. čtvrtek ráno

ranní BJJ

trénink trval: 55 minut

-rozcvička
-rovinky
-nácviky drill 1: double leg, hodíte soupeře. drill 2: double leg, soupeř vás vysprawluje a zmastí. drill 3: double leg, soupře vás vysproluje a když se vás snaží oběhnout, zablokujete mu koleno a tlačíte proti a přehodíte ho.
Drill 4 - variace kata gurumy
sparingy 4x2 minuty. Ve sparingách nic zajímavého. Držel jsem se po nemoci ještě trošku zpátky. Celý trénink zase lehčí a mně to vůbec nevadilo. Klidně mi to takhle stačí. Bude větší energie na činky.
Zítra asi volno...
PS: Jinak kardio se vrací...

vlk: díky, někdy to dře, ale kdybych měl vážit 65kilo a zvedat 10kg jednoručky tak budu chodit.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2024 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. sobota

MILITARY PRESS - 4x8 s 40
PULLOVER - 12x27, 3x12 s 35
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 4x8 s 35
BENČ S JEDNORUČKAMA - 15-15-20 s 27,5kg
SHYBY - 3x5
BICEPS VE STOJE - 4x8
BICEPS SE SWISS BAR - 3x6
TRICEPS GUMA - 3x

psychická náročnost tréningu: 4/10
váha: 85 kg
trénink trval: 45 minut

Tohle už se podobalo skoro normálnímu tréninku. Respektive takhle bych rád pravidelně cvičil.
Mám pocit, že se mi lehce nalévají bicáky jak je poslední dobou trošku víc cvičim. Military už takhle jezdit nebudu. Cítím pak rameno. Návrat zpět k arnoldovým tlakům a lehčím variacím.
V neděli měl být spodek, ale řešili jsme až do večera pooperační otoky malého. Tak nic holt. Nicméně to teďka vychází na 1xtýdně fullbody a potom 1xtýdně vršek, 1xtýdně spodek a 1x-2xtýdně BJJ. To už je fajn.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2024 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3. pondělí

DOSEDY - 2x8 s 40, 4x8 s 80
SHYBY NEUTRAL - 2x5BW, 6xBW+10kg, 6xBW+10, 10xBW+10kg
SHYBY NA ŠIROKO - 8-6-4

trénink trval: 30 minut

Nestíhačka a navíc jsem nevěděl kdy trénink skončí, ale něco jsem dal. Shyby se zátěží jsou nový svěží vítr do mých stárnoucích plachet. Šlacha a rameno se za poslendích pár let lehce zregenerovaly a najednou zase můžu přidávat. Samozřejmě jsem ale opatrný. Nicméně těžké to nebylo. Asi svalová pamět kdy jsem při 100kg tahal ještě na pásku dalších 30kg a jezdil 4x6. Takže postupně zkusím přidávat.
Dosedy celkem těžké. Hlavně core dostává neskutečně zabrat. Můj pásek je mi totiž volný Jsem totiž z těch lidí, co jim pásek na dřepu přidá neskutečně hodně.
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2024 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Můj pásek je mi totiž volný Jsem totiž z těch lidí, co jim pásek na dřepu přidá neskutečně hodně.

Stotoznujem sa, bojujem s tym rovnako

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2024 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dosedy nejsou cviky tam zahoď pásek a klidně posiluj core
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. úterý

ZADKY RAMEN - 3x12
SWISS BAR STOP BENČ NEUTRÁLNÍ ÚCHOP - 4x
PULLOVER SE SWISS BAR - 4x12 s 30kg

+triset: břicho, středy ramen, triceps

fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: ? minut

Podařilo se mi na chvilku dostat do sklepa a pěkně se pumpnout.

to vlk: no já to mám paralel... Dosednu, počkám a zvednu se z mrtvého bodu. Čili je to pro mě stejně těžké jako dřepy, možná i malinko těžší, ale nebolí mě tam záda, nebolí mě tam kolena. Nemusím mít bandáže... Prostě za mě top cvik pro lidi zrasené prací u počítače. Znovu už dřepovat asi nebudu. Nevidím reálně důvod...Opasek jelikož je mi volný je spíš kvuli pocitu bezpečí. V reálném životě ho nepotřebuji. Můžu zápasit, zvedat lidi ze země, házet a nic nebolí. o)) Občas k tomu dám pár bulharů, možná jednou za čas dřepy a paráda! o)
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Prostě za mě top cvik pro lidi zrasené prací u počítače. Znovu už dřepovat asi nebudu. Nevidím reálně důvod...

já se budu snažit dřepovat, co to půjde... ale možná taky skončím na boxech, legpressech, hack squatech a podobně
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2024 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Prostě za mě top cvik pro lidi zrasené prací u počítače. Znovu už dřepovat asi nebudu. Nevidím reálně důvod...

já se budu snažit dřepovat, co to půjde... ale možná taky skončím na boxech, legpressech, hack squatech a podobně
Já kdybych nedělal BJJ tak bych také asi dřepoval, ale my tam jezdíme i zápasnickou chůzi při rozcvičce a další věci, takže se u sebe nebojím zakrnění nějakých svalů nebo tak něco a občas lehčí dřepy dám aby se neřeklo, ale dosedy jsou pro mě opravdu zázrak...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červen 10, 2024 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7. pátek

SWINGY - 10-12-14 s 24
SLDL - 3x8 s 24
HIP THRUSTER - 4x
DOSEDY - 4x4 s 85
SHYBY - 6xBW, 6xBW, 6xBW +10kg, 6xBW+10kg, 6xBW +16kg, 6xBW+16kg
BICEPSOVÉ SHYBY - 3x
BICEPS SWIS BAR - 3x
BICEPS O STEHNO - 3x

fyzická náročnost tréningu: 4/10
váha: 85-86 kg
trénink trval: 50 minut

Dobré. Shyby taky fajn. Akorát se lehounce u tohodle bojím o ruku, tak se na chvilku vrátím asi k 10kg na opasku než si pocitově zvyknu. Nebo dám víc sérií po méně opáčkách. Uvidíme.

9 neděle

BENČ S JEDNORUČKAMA - 12-12-12-15 s 27,5kg
ARNOLDOVY TLAKY - 2x6
TLAKY S JEDNORUČKAMA VE STOJE - 2x6
PULLOVER - 4x
OBRÁCENÉ KLIKY - 3x
TRICEPS GUMA - 3x
SHYBY NAŠIROKO 10 SEKUND PAUZY ŽEBŘÍK - 1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3-4-1-2-3

váha: 85-86 kg
trénink trval: 20 minut

Velmi pozdě večer. Z postele jsem se vykotil po uspávání přesně v 22.00 ale co naplat. Na benči s jednoručkama jsem ubral pauzy mezi sériema a trošku to zpomalil aby ztěžkly, když už nemůžu dávat o moc více kvuli ramenu a ruce. Neměl jsem chuť na 15 a více opáček.
Žebřík dobré doťuknutí na konec.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2024 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. úterý

ranní BJJ

fyzická náročnost tréningu: 6/10
váha: 86 kg

-rozcvička
-rovinky
-armbar,triangl,kimura, ashi garami
-sparingy cca 6x2 minuty. Byli jsme tři tak člověk šel vždy 4 minuty v kuse a pak 2 minuty pauza. Držel jsem se zpátky, ale bylo to fajn.
Zhruba týden jsem vynechal. Přece jenom jsem stále hlídal dceru, protože manželka byla se synem v nemocnici (zase, ale snad už je to dobré), tak byly rána pasé, ale stíhal jsem docela cvičit a odhadem nabral 2 kila zpět. 84 kilo mi prostě nesedí. Stejně jsem vždy tlustý a vyrýsovaný bych byl odhadem tak při 70 kilech a to fakt mít nechci. Se svým somatotypem skinyfat endomorf jsem už roky smířený .o) To budu raději namakaný fotr s pupkem. Takže cíl je dostat je na cca 88-89, ale rozumně samozřejmě...
V noci teď spánek horší. Musíme do syna cpát antibiotika a je to obrovská stříkačka a on to nechce, takže to vyflusává a střídavě se s tim dusí. Dneska probudil dceru a ta šla kakat. Kakání jí trvalo cca 20 minut. Je u toho sice hrozně sladká, protože mi vypráví různé věci, ale ten spánek vám to prostě vezme .o) Ale tak aspoň 6 hodek jsem naspal a s tím už se žít dá.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2024 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. středa

DOSEDY PARALEL - 2x5 s 30, 3x70, 4x8 s 85
SHYBY NA ÚZKO - 3x5
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x6 s 35
MILITARY SE SWISS BAREM - 8-12-14 s 30kg
PLANK

pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 35 minut

Dostal jsem se do sklepa odpoledne. Samozřejmě jsem měl omezený čas a v přestávkách mezi jsem opravoval brzdu na kole.
Dosedy těžké jako prase. Příště stáhnu opáčka.
Military se swissem byl takový pokus a proběhl na jedničku. Vůbec mě tam nebolelo rameno a obě ruce pracovaly stejně. Zkusím to občas jezdit, pomaličku přihazovat a uvidíme. Vlastně až na dosedy všechno lehce. Zbytek byl jen tak aby se neřeklo a něco se odjelo i na vršek.
Byl jsem rád, že jsem se dostal odpoledne, protože jít večer před spaním a pak ráno zase BJJ je poměrně náročné. Takhle jsem se docela i vyspal.

13 čtvrtek ráno

ranní BJJ

-lehká rozcvička
-rovinky (kotrmelce dopředu, kotrmelce dozadu, pády dopředu, pády do boku, pády vzad a technické vstávání, zápasnická chůze z kleku, zápasnická chůze ze stoje, sprawl a zápasnická chůze, carousoly, mytí oken)
-kimura, armbar, triangl, ashi garami
-srandy - jste v želvě a člověk vás chytne podhmatem, přeskočí a ze stejné pozice skočí zpět. Další sranda - člověk vám skočí na záda a pak vás musí celého oblézt. To mě bavilo. o)
-sparingy 1x5 minut

Zase lehčí trénink a já byl rád. Vyhrává želva, ne zajíc. Konzistence je klíč!
Nicméně teď sedím v práci a jsem solidně zničený. úterý bjj, středa poska, čtvrtek bjj. Zítra dám asi volno o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2024 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. pátek

SHYBY NA ŠIROKO ŽEBŘÍK 10 sec. - 1-2-3-4-1-2-3-4
SHYBY NA ÚZKO - 5x5 BW+10kg
SHYBY PODHMAT - 3x8
BICEPS S JENODRUČKOU O KOLENO - 3x10 s 16kg
ZADKY RAMEN GUMA - 2x20

trénink trval: ?minut

Zkoušel jsem dceři ve sklepě opravit brzdy u kola. Neúspěšně. Tak jsem u toho aspoň shyboval. Ruka nebolala, šlachy byly ok...U 10 kg závaží zůstanu asi delší dobu. Možná občas na jednu sérku přihodím, ale raději veeelmi pomalu než abych si zase něco zkurvil.

16 neděle

SLDL - 3x8 s 24
SWING - 3x10 s 24
BOX SQUAT aka DOSEDY - 4x4 s 90kg
DIPS - 4x8
BENČ S JEDNORUČKAMI - 2x15 s 27,5kg, 15x35kg , 8x35kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 2x10 s 35kg
+guma triceps a zadky ramen

pocitová radost z tréningu: 8/10

Odpoledne na fathers day. Ono teda bylo asi půl osmé, ale to beru ještě jako odpoledne, protože nejdu trénovat po tom, co jsem půl hodiny s ženou uspával děti a měl u toho deset mikrospánků.
Box squat celkem ok. Minulý cyklus jsem končil na 5x6 s 95 tak by teď mohlo jít více. Samozřejmě jsem absolutně mimo normálních vah a jsem na úrovni dítěte, ale baví, furt mě to baví.
Benč s jednoručkami jedno velké wtf jak říkají teenguys and girls. 15x35kg na benč s jednoručkama není úplně nejhorší. Většinou zvládnu maximálně 8-10 opáček, ale teď to prostě lítalo. Rameno nebolelo a bylo to prostě dobré. Je možné že jsem nějakou šťastnou náhodou trefil dobře dráhu a nebo že tam rukolopatka pustila na chvilu pár nervů a krve a nechala mě normálně tlačit nebo se mi to malinko zlepšilo samo od sebe? Nooo. Uvidíme příště. Budu zkoušet. Každopádně kdybych mohl častěji cvičit s 35kg ručkama tak už bych měl pocit, že i cvičím kozy...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: