DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2024 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.7. úterý

SHYBY NAŠIROKO NADHMAT ŽEBŘÍK 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6-8-10 s 35kg

fyzická náročnost tréningu: 3/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 87 kg
trénink trval: ? minut

Veelmi pozdě večer. Doplazil jsem se do sklepa a půl minuty jen tak zíral do stěny. Už po cestě po schodech jsem zavrhl že bych jel něco na spodek těla. Nicméně u shybů prakticky stojíte a jen se hýbe vršek těla .o)) Takže lehčí shyby vyhrály. Pak přítahy. Nic víc jsem nedával abych nedráždil nové tetování, které se ale hojí úžasně. Vůbec čím více jich mám, tím lépe se hojí.
Nicméně ruce jsem nejel, ať to není tak pumplé, ale asi by to bylo jedno. To jen z principu.
Dneska snad nohy a kozy či něco na ramena. Tak uvidíme jestli dětičky usnou dřív než v 21.30-22.00 a já budu živý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2024 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3.7.. streda

SWINGY - 3x10
VÝSTUPY NA LAVICI - 3x6
SLDL - 3x10

FRONT BOX SQUAT WITH STRAPS - 4x5 s 70
superset
DIPS - 4x8

BENČ S JEDNORUČKAMA - 15x27, 15x27, 20x35 (johoo ) , 20x27

fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 8/10

21.10 na značkách a to šlo. Byla chuť, byla radost, prostě dobré.
Dal jsem i výstupy na lavici. Musím dávat občas unilateral kousky. Všude píšou jaký to má obrovský benefit když jste +40 a jako rozcvička je to vlastně super. Chci častěji jako rozcvičku na spodek jezdit různé kulišárny (lunges, sidelunges atd.) spíš v rámci toho aby tělo lépe spolupracovalo s BJJ.
Na front box squat jsem osedlal dva kousky "provazu" a rozjel front box squat with straps. Což se opravdu lépe drží díky čemuž mám pak u toho lepší pozici. Vůbec ty front box squat byly fakt dobrý. Stehna byly pěkně cítit a jinak nic jiného. Pěkné, budu jezdit teď místo normálních dřepů zase nějakou dobu, než to opět změním. Po cca měsíci a půl jsem skončil u Box squatu prakticky na stejné váze jako jsem začal, ale subjektivně se teď cítím silnější. Takže byl čas na změnu. Neměl jsem pocit, že by mělo nějaký benefit tam zkoušet rvát vyšší váhy.
Benče s jednoručkama jsem šel na max a 20x35kg potěšilo. Rameno neprotestovalo, takže zkusím tyhle old school nakládačky předělat a narvat tam víc kilo, díky čemuž nebudu muset jezdit pět tisíc opáček, protože jsem celý život jezdil na benč rozpětí opakování 3-5 a najednou jsem to musel na stará kolena změnit .o)
Dnes opět bez doplňků, nechávám ještě nové tetování odpočinout...

https://www.instagram.com/p/C8-Rh7fCeSt/
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5.7. pátek

GRAPPLING/WRESTLING

fyzická náročnost tréningu: 6/10
trénink trval: 70 minut

Ranní trénink, ale od 08.00 s klukama z MMA.
-rozcvička skákání, panáky, boxerský běh
-dorozcvička každý sám dle potřeby
-jsme v halfguardu, odstrčíme soupeře nohou a vlítneme do jeho boku, kde chytneme koleno a kotník a "zavalíme ho"
-práce na stěně. Soupeř vás chce hodit, vy jste u stěny, roznožíte se, kopírujete stěnu a přechytáváte ho a najednou je on na stěně .o)
-podobné, lae přechytneme na nohu a otáčíme ho na zem či zase ke zdi
-angličáky 3 minuty
-sparingy 5x3 ale začínali jsme u zdi.

Byla možnost jít ráno s klukama MMA tak jsem neváhal. Grappling samozřejmě uzpůsobený na MMA. Dobré. Měl jsem skoro samé soupeře co jsem neznal a netušil co od nich čekat. Rozdal jsem pár škrcení a lámaček, ale jel sem v klidu a šetřil se. Jel jsem s chlapíkem +200cm a cca 140kg. Naštěstí začátečník co to dělá pár měsíců, tam jsme se ani nedostali na zem. Bohužel u takhle vysokého a těžkého člověka nejsem schopen udělat hod, aniž by nehrozilo riziko toho, že ho u toho zkurvím a to jsem nechtěl, tak jsem aspoň odpočíval.

7.7. neděle

SWINGY - 3x10
FRONT BOX SQUAT - 5x70, 3x5 s 75
PRESSY SE SWISS BAR - 2x10 s 30, 2x6 s 40, 6x45, 2x5 s 50kg
GOBLET SQUAT - 3x5 s 24ktb
GORILA ROWS 16+24 kt - 3x10
SHYBY - 3x5

+triset pazoury
+plank

trénink trval: 70 minut

Odpoledne Ó to je tak boží jít odpolko. Drive, chuť, no prostě skvělé. Všechno supersety. Né že bych to chtěl nějak stěžovat, běžně jedu hodně věcí v superesetech a ani to nezapisuji, je to prostě jen kvuli úspoře času a taky faktu, že pokud nepočítám opravdu těžké cviky jako variace dřepů či mrtvola, jsou na mě normální pauzy moc dlouhé kvuli bojovým sportům kde jsou prostě kratší pauzy běžné a taky nejedu na doraz...
FSBOXSQUAT docela těžký, hlavně poslední opáčko vždycky.
Swisbar - super, akorát u 50kg mi lehce vypovídá službu pravá ruka a mám podezření, že tlačí méně (ať žije asymetrie). Takže dlouhodobě raději s 40kg, ale ramena nebolí a můžu konečně trochu i pressovat, takže radost.
Gorila rows dobré. Né že by to bylo tolik na záda, ale jak se tou jednou rukou člověk opírá, tak mám pocit, že druhou je pak o kousek větší rozsah pohybu plus se člověk musí držet ve zvláštní pozici a za mě tedy fajn "zdravotní" cvik.
Goblet squat - taky budu zařazovat. Mám z toho fakt dobrý pocit. Samozřejmě teď opravdu lehounce...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2024 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.7. streda

BJJ GI

fyzická náročnost tréningu: 8/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: nedá se hodnotit
trénink trval: 80 minut

V neděli na vodě mě něco štíplo a otekla mi noha+svědění, tak jsem už netrénoval a nechal to odpočívat. Docela nepříjemné. Byl jsem i malátný atd. Zvažoval jsem jestli BJJ je dobrý nápad, ale už jsem se cítil dobře (až na svědění) tak jsem šel.

-rovinky
-rozcvičení krku a vlastní dorozcvička
-teorie hodu (variace suplexu) na kterou nikdo neměl .o))
-nepovede se nám double, ale skončíme v téčku, tam vyhrneme kimono zabalíme ruku, knee on belly, provlíkneme a sjedeme dolu kde máme baseballbat choke a škrtíme.
-to samé ale variace s kotrmelcem
-to samé, ale jdeme si pro armbar
-sparingy 5x4 minuty.

Techniky fajn, kimono je hravé. Škrtíte se v pyžamkách. Co víc by si člověk na prahu středního věku mohl přát. Některé věci z toho samozřejmě převedete i do NO GI bez kimona, což jedu většinou a vždy jsem jel.
Sparingy - Trénink v kimonu je ve sparinzích víc judo a daleko méně zápas. Je to enormně o úchopu a je to prostě jiné než když nemáte soupeře za co chytit. Dá se to hodně urvat úchopem, ale takticky je to zajímavé. Nicméně už jsem zažil i schopné judisty co byly bez kimona poměrně v pytli. Samozřejmě byli furt silní, stabilní, ale nebylo to ono.
Po sparinzích - absolutně přetažené ruce. Tohle se mi moc nepovedlo. Měl jsem problém si udělat protein. Nicméně dnes ráno dobré, ale lehce přetažený jsem.
POZITIVA:
1) Už si na kimono trošku zvykám a začíná se to více podobat mému stylu boje.
2) Asi dvakrát se mi povedlo utéct hrobníkovi z lopaty. Instinkty pracují a často už vím na jakou stranu se točit atd.
NEGATIVA:
1) I když vím kam se točit, občas je mi to k prdu
2) Když jsem unavený, přebírá to autopilot a začnu být pasivní

S rodinkou teď mizíme na pár dní do Londýna, tak uvidíme jestli stihnu ještě jeden trénink (nebo zápis).
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2024 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18.7. čtvrtek

DIPS - 5-6-7-8
SHYBY 5-6-7-8
PRESSY VE STOJE S JEDNORUČKAMA - 3x12 s 17
SHYBY PODHMAT - 3x5
BENČ S JEDNORUČKAMA NA ÚZKO - 2x10
+biceps, triceps, zadky ramen

fyzická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 40 minut

Několik dní v Londýně s rodinkou. Trošku jsme se obávali jak to půjde když s sebou bereme děti 1,5+3,9 let staré, ale byly skvělé. Samozřejmě jsme jim to co nejvíc uzpůsobovali. Kotvili jsme na hřištích, v Hydeparku... Mají to tam na tohle skvělé. Všude mají vodu, fontáky a děti se můžou na hřištích pěkně zmáčet. Začne pršet a děti klidně vyběhnou do fontánek a jezírek a hrají si v dešti. Také jsou na hřištích ty věci víc free. Respektive pro čecha a slováka rozumějte "nebezpečné" ale super. Takže jsme s ženou zjistili, že nejsme divní, jen jsme londýnští rodiče .o)) Samozřejmě byly i krizovky, ale to jinak s malými dětmi nejde. Samozřejmě můžou vyšlapovat jako hodinky, ale to by pak člověk musel jet stylem trestů nebo dávání přes ruce a to nejedeme .o)

Naposled bylo minulý týden ve středu BJJ. Takže krásný týden (tenhle zápis je ze čtvrtka) pauzička. Cítil jsem se odpočatý a těšil se. Samozřejmě po Londýně jsme denně nachodili několik km s dětmi různě v nosítkách+kočárek nebo s baťohama a večer končili totálně KO, ale necvičil jsem, takže alespoň hlava je krásně odpočatá.

Trénink lehce, ale vlastně jsem ani neměl pocit, že je to třeba, ale z principu...Dnes měl být spodek, ale možná naskočí zpět BJJ co nemělo být (a pak si to mám plánovat) tak uvidíme...
PS: U cvičení po pauze se u mě projeví vždy toto: Zádům a bicepsům pauza nevadí. Mohl bych to odjet klidně tvrdě. Nohy a kozy jsou vždycky KO a musím je po pauze dát lehce. Klidně si u nohou a koz dopřeju i 2-3 lehké tréninky...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2024 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.7. patek

Dosedy - 2x5 s 40, 3x5 s 70
vystupy na lavicku - 2x10
goblet squat - 2x6

pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 30 minut

Děti usnuli až v půl 11. takže byl problém se dokopat jít cvičit, Ale naštěstí to byl srovnávací trénink bez ambicí. lehce. minimum...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2024 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20. sobota

SHYBY PODHMAT - 1-2-3-4-5
SHYBY PODHMAT - 5x BW+10kg, 3-3-5-3 BW+24 kg
POMALÉ SHYBY NA ÚZKO - 6-5-4-3-2-1
BICEPS O STEHNO - 3x8 s 16
BICEPS GUMA - 3x10
BŘICHO - 3x

trénink trval: 30 minut

Děti usnuly v luxusní hodinu (rozuměj, před devátou ) a já měl celý den chuť na shyby podhmatem, které jsem nedávno oprášil. Roky mě u nich bolela bicepsová šlacha a před pár týdny zázraky nic...+10kg jsem necítil nic, tak jsem na sebe uvázal kettlebell 24kg a šlo to, ale pak už jsem v dálce o bicepsu věděl. Musím si prostě pořád říkat, že zhruba před 3lety jsem nemohl dát prakticky ani shyb bez bolesti a teď můžu občas zablbnout. Takže dobré. Samozřejmě síla moc není, ale nějaký základ tam je.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2024 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22. pondělí

BJJ

fyzická náročnost tréningu: 8/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 100 minut

Večer opušťák na trénink.
-rovinky
-prokroužení těla a krk
-z guardu soupeře přitlačíte k sobě a rukama zajedete pod jeho jednu čímž vám vznikne arm triangl neboli škrcení o ruku
-arm triangl ale z mountu
-jste v Z guardu a chytnete soupeři kimuru, ten si zapře ruku a nechce si jí nechat zlomit, narvete mu koleno k břichu, druhou se odrazíte a přehazujete ho, než dopadne tak mu bloknete nohu a přelézáte do kneebaru.
-detaily k kneebaru
-sparingy cca 40 minut. Vždy 4 minuty v kuse (2 soupeři 2+2 minuty a pár sekund na výměnu) a pak 2 minuty pauza.
Techniky zupa. Cokoliv k mému stylu boje vždycky uvítám a tohle všechno dělám či věci tomu podobné.
Sparingy tuhé. Byl jen trenér a další týpek co je velmi šikovný a dost silový. Víceméně jsem dostával 40 minut bídu. Nicméně se mi povedlo pár fajn porazů či hodů nebo někdy alespon pokusů. Pár úniků a jedna páka na nohu. Týpka jsem ještě nikdy nedal, takže radost. Chvilinku nedával pozor, tak jsem si sebral, lehnul a už když jsem lehal tak jsem to cítil. Dokonale nasazené. Zabral jsem na cca 40 procent a už klepal. Vzít na 100 noha je urvaná. Achilles lock je totiž často dost silový a občas jen velmi bolestivý, ale tohle bylo více nasazené na špičku a tak by to hned lámalo. Niiice
POZITIVA: Páka na nohu, pár úniků a hodů. Na to že jsem skoro 14 dní nebyl jsem měl pocit, že se vše jakoby usadilo a šlo to
NEGATIVA: Starý, zatuhlý, pomalý, ale dnes ne pasivní...

Po tréninku absolutní přesílenost rukou a ramen. Tohle byl brutal. S těma pazourama jsem měl problém si nakrájet rajče.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2024 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23. středa

rozcvička: plank, břicho, protahovačka

BOX SQUAT - 5x70, 5x70, 5x80, 5x100
GOBLET SQUAT - 3x6 s 24ktb
BENČ JEDNORUČKY - 2x10, 2x12 s 27,5kg

trénink trval: 40 minut

Ty srandy na začátek bych si měl dávat pořád. Je to fajn rozhýbání. Dosedy do 5x100 tak akorát. Bolelo mě rameno, tak jednoručky jen lehce. Obnovil se mi můj roztomilý impingement. Do toho mě z víkendu bolí bicepsová šlacha ze shybů. No, teď na pár dní jedeme zase na dovču, tak si odpočinu no. Zkusím to nějak protahovat nebo tak něco.

Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne čt červenec 25, 2024 9:55 am, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2024 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:

BOX SQUAT - 5x100

Ježííííš, mne než došlo, že to nie je 5 sérií po 100 reps Načisto vydesený som hľadal váhu, s ktorou si to robil, než mi docvaklo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 25, 2024 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:

BOX SQUAT - 5x100

Ježííííš, mne než došlo, že to nie je 5 sérií po 100 reps Načisto vydesený som hľadal váhu, s ktorou si to robil, než mi docvaklo
Když si představím už i jen 5 sérií po 20 opakování tak se mi zvedá žaludek.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2024 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30. středa

BJJ PYŽAMA

fyzická náročnost tréningu: 6,5/10
váha: 88 kg
trénink trval: 90 minut

Týden zase pauzička. Tentokrát spodek Slovenska, kousek maďarů atd. Super. K snídani hurky, slanina a jiné speciality. To jsem chtěl vždycky zažít. Starý sen byla kachna k snídani, ale to se mi už dáávno splnilo .o) Samozřejmě jak se cestovalo tak bylo tradičně méně bílkovin, ale beru to tak, že si tělo odpočine a pak by mohlo lépe reagovat a nebo si prostě jen odpočine .o)
Samozřejmě se necvičilo. Teď mám měsíc do Chorvatska tak můžu makat a tam bych chtěl jet něco jako decarabas a využít ty mraky volna i když s dětma. Malilinko přemýšlím nad BJJ závody co pár dní po té dovolené budou, ale to bych musel o dovolené dost drtit železné kardio ve stylu crossfit. Uvidíme.

- lehká rozcvička
- různé movementy na protažení kyčlí
- přelézání guardu ze stoje+kontrola nohou a vlez do boku+přelez do mountu+kontrola rukou a armbar či triangl nebo armtriangl. Tady jeden pěkný detail na drcení obličeje, respektive čelisti a zubů. Techniky tentokrát asi hodinu (což bylo super). Spousta detailů...
-sparingy 6x3 minuty. 30 sekund pauza.

Teď mi párkrát vyšlo kimono jak nejsou ranní tréninky a celkem jsem si už na něj zvykl. Mám raději NOGI (bez kimona) ale na zpestření s tím problém nemám. Navíc jakmile si nandám kimono, mám pocit, že jsem ninja a zapne se beast mode.o)

Sparingy - Všichni lepší, ale nevadilo. Soustředil jsem na to abych jim to jentak nedal, abych utekl atd. Za celou dobu se mi snad povedl jen jeden singl leg, ale zase krásný. Skočil jsem po soupeři, ale on to stihl a tu nohu jakoby ohnul a dal do strany, takže nešlo jentak hodit, tak jsem se malinko otočil, zatlačil pořádně ramenem na koleno a podrhnul ji a voilá, padal .o)
Ale jinak jsem spíš přežíval. Ale super trénink. Teď jak jsou prázdniny a všichni jsou rozlítaní a odpadají tréninky je toho BJJ méně, ale něco furt probíhá a má to kontinuitu o což mi jde.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2024 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.8. pátek ráno

SWINGY - 3x10
SHYBY - 1-2-3-4-5-6
BOX SQUAT - 2x5 s 40, 4x5 s 70kg
VÝSTUPY NA LAVICI - 3x10
SHYBY PODHMAT - 2x5
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 2x6 s 35
BENČ JEDNORUČKY - 2x15 s 17kg ručkama rameno řeklo fuck off!
TRICEPS GUMA - 3x
ZADKY RAMEN GUMA - 3x

trénink trval: 35 minut

Už jsem měl jít včera večer, ale děti usínají teď déle a déle jak je léto a je to masakr. Skoro v deset jsme s ženou odplazili do obýváku polomrtví. Tak jsem raději nařídil budíka a dal ráno
víceméně srovnávací trénink. Týden jsem nebyl a pak "jen" BJJ které sice aktivuje všechny svaly v těle, ale přeci jen to není cílená pumpa.
Rameno zlé. Tuze, tuze, převelice. Nevím co se mi s ním stalo a kdy, ale to je asi jedno. Za poslední týden se vůbec nezlepšilo. Začal jsem mazat voltarenem a budu i chladit. Jakmile se dostanu do bazénu a jsem ve studené vodě, je to jako balzám. Jednoručky se vůbec nedaly přes bolest jet. Zkusím to nějak poladit a uvidíme za pár dní. Budu se modlit aby to byl jenom zánět, který se vyžene voltarenem. No, neumírám. Cvičit pořád zbytek těla můžu a BJJ mi vlastně taky nevadilo. Musím si vždycky říkat že jsou tu lidé s vyhřezlou ploténkou, po kompletních operacích, lidé na vozíku atd. takže jedno trapné rameno ještě není konec světa. Poladíme, uvidíme!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2024 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.8. neděle

SLDL - 3x10 s 24ktb
SHYBY PODHMAT - 1-2-3-4-5-6-10-10-10-8
PENDLAY ROWS - 4x5 s 70
ONE ARM PRESS S GUMOU - 4x15
+biceps, triceps

Dostal jsem se před uspáváním dětí. V klídku si cvičím, rozcvičuji se na shyby a najednou slyším jako když něco spadlo. Zbystřím a čekám na dětský pláč. Ticho. Řikám si "ok, asi spadla dětská židle nebo tak něco" tak cvičím dál a najednou mi začnou pípat zprávy od ženy
"přijď"
"kurva"
"shithole"
tak běžím a ikea police, respektive naše zeď neunesla nápor vloček, mouky a ořechů a vytrhla se ze zdi. Samozřejmě všude saigon, tak jsem musel uklízet sklo, mouku, špagety, zatímco žena držela děti aby nežraly střepy a připravovala je na večer. Takže pokaždé když jsem šel s košem a střepy, tak jsem skočil do sklepa na sérku shybů a pak to dokončil, tak nějak. Na nohy už nebyla chuť nebo čas. Ale vzhledem k tomu, že jsem se vrátil z dovči, tak se pomalu hezky srovnávám a cítím se (až na rameno) dobře.
Jinak pressy s gumou jsou pro mé rameno ok. Rameno lepší. Leduji a mažu. Budu pokračovat.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2024 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.8. úterý

VÝSTUPY NA LAVICI - 3x12
PENDLAY ROWS - 5x70, 3x5 s 80
BOX SQUAT - 5x70, 3x5 s 80
SHYBY - 4x5
KLOKOV PRESS - hromada sérií á 15 opáček

+biceps, břicho

trénink trval: 60 minut

Výstupy hezky pálily a jsou z toho dobře cítit nohy. Navíc je to unilateralní cvik, což je vždy dobré. Pendlay docela makačka. Box squat lehký. Klokovy mě napadli, když jsem je tuhle zahlédl u decarabase. Rameno bolí, ale je o něco lepší. Pokoušet se o jakýkoliv tlakový cvik na prsa by byla čirá zhovadilost, ale klokovy šly. Spousta sérií s tyčí a postupně jsem opatrně přidával a vylezl asi na 25-30kg a odjel s tím pár 15. Hezky to pumplo a aspoň mi neatrofuje půlka těla .o)
Dobrý trénink. Na to, že se začalo docela pozdě jsem se musel kopat abych šel už domu, abych mohl jít spát v rozumnou dobu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: