DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2024 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.8 čtvrtek ráno

ranní BJJ

fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: 88 kg
trénink trval: 60 minut

-rozcvička
-rovinky
-armbar,triangl, kimura
-smash pass. přelez knee shieldu až do mountu
-sparingy 2x3 minuty

Teď přes prázdniny vychází tréninky spíš 1xtýdně a je to znát. Není to úplně ono, ale jsem rád aspoň za to.
Sparingy jsem vzal na pohodu. Spíš jsem soupeře různě oblejzal a snažil se hýbat. Nesoustředil jsem se na utahování a vše pouštěl. Pozice...
PS: Rameno mi u BJJ nevadí. Klasika. Nemůžu benčovat, pressovat, ale jakmile se rozjedu na fightu je to jedno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2024 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.8. patek odpo

BJJ

fyzická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 80 minut

-rozcvička
- chytnete hlavu, vychylite, ruku na biceps k ramenu, hlavu do obliceje a kintrolujete. pak vxchylujete a se souperem chodite. pak ho strhnete. wrestling...Veelmi dobre.
-sparingy 8x2 minuty.
Pozitiva - Povedlo se mi párkrát použit věci co děláme poslední měsíc...
negativa - dnes se moc nedarily hody az na jeden ci dva...

BJJ dva dny po sobe, ale co uz...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 09, 2024 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
chytnete hlavu, vychylite, ruku na biceps k ramenu, hlavu do obliceje a kintrolujete. pak vxchylujete...

Super, ja som mal tiež dnes s manželkou sex

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2024 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.8. odpo s dětmi na hřišti

SHYBY NADHMAT - 1-2-3-4-5-6-7-8
SHYBY NADHMAT s dítětem na zádech 20kg - 2-4
SHYBY PODHMAT - 8-7-6-5

fyzická náročnost tréningu: 2/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: ? minut

https://www.instagram.com/p/C-fgcXZCC2A/

Na dětském hřišti vypadala jedna atrakce že snese dospělého nebo tlusté dítě, tak jsem neodolal a začal shybovat. Žebřík používám abych se nemusel rozcvičovat. Při poslední sérii mi dcera skočila na záda, tak jsem ji využil .o) Akorát pak vždycky padala a musel sem si dávat bacha, ale sranda to byla .o)

11.8. neděle

BOX SQUAT - 2x5 s 70, 2x5 s 90
GOBLET SQUAT - 2x8 s 24ktb
BENČ S JEDNORUČKAMA - 2x20 s 16kg, 12-15 s 27,5kg
KLOKOV PRESS - zběsilá pumpovačka

+triceps, zadky ramen, středy ramen

Večer, ale čerstvý. Box squat nádherně drtil core, jak si nemůžu úplně zapnout opasek. Což je vlastně ideal, protože mi jen lehce drží záda, ale nepřidává kila.
Benč s jednoručkami pecka! Rameno drželo. Cítil jsem ho jen lehounce. Dal jsem samozřejmě raději lehce abych si to rameno hned nezkurvil znova. Pravděpodobně mi ho ofoukla klimatizace a jelikož není 100 zdravé, tak ho to rozhodilo. Momentálně jsem tak na 80% zdravosti ramene. Zkouším viset, cítim, že mi to na něj dělá dobře...

ČT-bjj
PÁ-bjj
SO-shyby (záda)
NE-zbytek tela
4 dny po sobe, ale stridani lehci a tezsi (náhoda) vyhovuje. Cítím se skvěle. Jelikož si nikdy nejsem moc jistý dopředu jak to vyjde, tak beru vše .o)

decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
chytnete hlavu, vychylite, ruku na biceps k ramenu, hlavu do obliceje a kintrolujete. pak vxchylujete...

Bylo mi blbý to napsat rovnou, tak jsem použil jinotaje.
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2024 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Zaujimave, spestrit si radovanky zopar hodmi v ramci predohry, do toho trosku klinca a lahkeho zapasu... to mi zatial nenapadlo.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2024 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.8. pondělí

PENDLAY ROWS - 2x5 s 40, 2x6 s 70, 2x6 s 80, 6x90
BICEPS S GUMOU - 3x20
BICEPS O STEHNO - 2x6 s 16kg
BŘICHO ZVEDÁNÍ NOHOU VE VISU - 4x10

fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 30 minut

Né tak pozdě večer. Děti usnuly kolem 20.00. Tohle bych si nechal líbit pravidelně.
Pendlay rows naprosto adoruji. Cítím z toho krásně hamstringy a laty. 6x90 už bylo nicméně docela těžkých. Nicméně už to není tak zlá váha.
Pak už jen břicho, biceps s gumou abych si protáhl ruce a rychlé jednoručky. Hotovo. Dobré. Velmi. Úterý pauza a středa večer tahání v pyžamech.

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Zaujimave, spestrit si radovanky zopar hodmi v ramci predohry, do toho trosku klinca a lahkeho zapasu... to mi zatial nenapadlo.

Trik je nechat ji vyhrát.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2024 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14.8 - středa

BOX SQUAT - 2x5 s 40, 4x5 s 70, 3x3 s 90
PRESSY S GUMOU - 4x15
BENČ S JEDNORUČKAMI - 2x15 s 17kg, 15-15-10 s 27,5kg ručkami
PRESSY JEDNORUČ S GUMOU - 3x12
TRICEPS S GUMOU - 3x

fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 40 minut

MilanT v logu u nikkona a moje přemýšlení jak na sebe více vyzrát mě přivedli na jednu věc a to jest více lehčích sérií. Jelikož cvičím většinou večer, unavený jak hovado, nemám nadbytek to drtit. Nicméně spousta lehčích až středních sérií mi nevadí. Tzn. na nohy zkusím aplikovat 3-5 středních sérií, které odpovídají tak 55-60% maxima a pak dle pocitu tam narvat 1-3 těžsí jako při tomto zápisu. Asi to budu chtít aplikovat na nohy,kozy,záda, ale u zad jsem lehoulince limitován bicepsovou šlachou a u koz zase ramenem a rukou co nefachá na 100%
Benč s jednoručkami - Před několika týdny jsem byl tak na 90% zdraví ramene a ruky, pak jsem si to nějak dodrbkal a teď jsem tak na 70% ramene a 60-70% vypínací ruky. Nějak se to ale zlepšuje. Bolí to o dost méně a už můžu lehčeji cvičit kozy, takže vlastně dobré. Život pokračuje a nejsem na vozíku, takže jedeme dál .o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2024 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.8. pátek odpolko

BJJ

fyzická náročnost tréningu: 8/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 1-8/10
trénink trval: 90 minut

-rozcvička
-rovinky
-nácvik wrestling, kontrola jako minula a pak hod.
-sparingy cca 8x4 minuty

Těžké, těžké, tuze tuze těžké. Něco na mě už asi lezlo, ale neodhalil jsem to a šel na trénink. Mám zkušenost, že lehké činky občas pomůžou, ale tohle ne.
Sparingy - Šel jsem s týpkem co byl typ defenzivního wrestlera. Není nic horšího. Dvě minuty se strkáte a chytáte si ruce a hlavu a oba čekáte na chybu toho druhého, pak jeden něco zkusí a co se nestane, ten druhý ho samozřejmě nachytá. Šel jsem s ním dvakrát a dvakrát jsem měl pocit, že je lepší než já, ale dvakrát to končilo remízou s tím, že oba jsme měli pár šancí. Dobré. Málem se mi podařilo dostat trenéra na calf slicer neboli drtič lýtkového svalu. Chybělo mi propojist si ruce a už by se z toho hnusu nedostal. Byl to lítý boj, který samozřejmě končil tím, že mi začal lámat něco jiného. Nicméně na konci kola se usmíval. Nevím jestli tím, jak moc jsem se snažil mu to urvat a nebo tím, že jsem měl malinkou šanci.
Z celého tréninku jsem měl nicméně ambivalentní pocity. Na jedné straně skoro euforie, že se mi ho povedlo málem dostat a na druhou stranu pocity že můj wrestling stojí za hovno a že za ty roky co dělám bojové sporty bych toho měl umět více. Ale jedeme dál. Je lepší to více neanalyzovat. Možná až strávím dalších 1000 hodin na žíněnkách tak to bude lepší
Další den bolebřich a zvracení. Nic těžkého, ale spojilo se to s únavou z těžkého BJJ a nebylo to příjemné. Neděle už dobré, ale radši jsem necvičil. Samozřejmě se to přehnalo celou rodinou a já vydržel na drsňáka jako poslední, ale stejně mě to skolilo .o)
PS: Rameno normál, brachialis normál. Dnes snad činky. V noci vzbuzen dětmi na cca 2 hodiny tak jsem toho moc nenaspal...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2024 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.8. pondeli večer

BOX SQUAT - 3x6 s 70, 2x4 s 70, 3x3 s 95
SHYBY - 1-2-3-4-5-6-6-6-6-6-6-6
KLOKOV PRESS - mnogo ale lehce kvuli ramenu

pocitová radost z tréningu: 6/10

Dobrý večerní trénink. Končil jsem cca 22.20. Ty lehké box squaty mě fakt ani večer psychicky nezatěžují, ale je to 60% maxima a to je prostě málo, ale budu počítat, že se to časem nasbírá...
Shyby jen lehce a to samé klokov, ale zase relativně hodně...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21. 8. středa

TRX
(záda, zadky ramen, biceps)

fyzická náročnost tréningu: 2/10

S dcerou na hřišti. Na starost jen jedno dítě. To jsem využil a vytáhl TRX a gumu. Hromady sérií, různé úchopy+nějaké shyby a srandy. Protáhlo skvěle. Měl bych to jezdit častěji. Fyzicky z toho mám naprosto skvělý pocit.

22. 8. čtvrtek

VÝSTUPY NA LAVICI - 3x10
SLDL - 2x10
SWINGY - 15-20
GOBLET SQUAT - 2x10
BOX SQUAT - 3x70, 5x70, 5x80
HIGH BAR SQUAT - 3x80, 3x90, 1x110
BENČ S JEDNORUČKAMA - 12-12-15-20 s 27,5kg ručkama
PULLOVER S V.Č. + TRICEPS - 2x8
DIPS - 2x10
PLANK - 3x

Odpoledne se objevilo okénko tak jsem neváhal. Šlo to skvěle a byla energie. Holt odpoledne.
Dal jsem hodně sranda cviků na nohy jako určitou kompenzaci a jak jsem slíbil, dal jsem i dřepy (nedávno jsem sliboval že je občas dám) Dřepy do 110 fajn. Nicméně jak jezdím highbar a nemůžu se moc předklonit, tak jsou zadní dřepy skoro na úrovni čelních, což je sranda, protože když jsem kdysi dřepl kolem 200 tak jsem na čelní dal asi 3x110
Rameno taky dobré. Brzo zase přidáme. Není to ještě 100% ale je to o moc lepší.
seeya

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moja skusenost s high bar uplne rovnaka.. Z toho mi vyplyva ze low bar je dominantne skor cvik na chrbat
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
moja skusenost s high bar uplne rovnaka.. Z toho mi vyplyva ze low bar je dominantne skor cvik na chrbat

Na celý zadný reťazec, vrátane hamstringov a prdele, áno. Lowbar je fajn, lebo dáva možnosť zapojiť strašne veľa svalov a tým zdvihnúť väčšiu váhu. Ale má strašné nároky na mobilitu zápästí, na silu bokov, zadku a spodného chrbta a je to úplné peklo na vyšší počet opakovaní, lebo sa v ňom debilne dýcha

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
seeya napsal:

Na celý zadný reťazec, vrátane hamstringov a prdele, áno. Lowbar je fajn, lebo dáva možnosť zapojiť strašne veľa svalov a tým zdvihnúť väčšiu váhu. Ale má strašné nároky na mobilitu zápästí, na silu bokov, zadku a spodného chrbta a je to úplné peklo na vyšší počet opakovaní, lebo sa v ňom debilne dýcha

Pravda je, že když jsem ještě normálně zvedal, tak jsem z dřepů skoro nikdy necítil nohy, ale spíš zadek, hamy a tak nějak celé tělo (i když nohy tak nějak rostly). Teď sice zvednu prd, ale ty nohy cítím skvěle a vůbec nám pocit, jako kdybych je měl neskutečně nabité a silné, což vzhledem k vahám, není moc pravda.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
decarabas napsal:
seeya napsal:

Pravda je, že když jsem ještě normálně zvedal, tak jsem z dřepů skoro nikdy necítil nohy, ale spíš zadek, hamy a tak nějak celé tělo (i když nohy tak nějak rostly). Teď sice zvednu prd, ale ty nohy cítím skvěle a vůbec nám pocit, jako kdybych je měl neskutečně nabité a silné, což vzhledem k vahám, není moc pravda.

No to je ako som písal Vlkovi v logu: Lowbar som robil dlhé roky a na moje možnosti som v tom dával pekné váhy. Lenže nohy som mal aj tak malé, prdel ako mustang a večne presilený spodný chrbát. Teraz dávam na highbar úplne detské váhy, prípadne s podloženými pätami tam cvičím ako baletka a stehná vyzerajú oveľa lepšie Asi si treba vybrať podľa cieľov a potrieb, no.

MilanT

PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2024 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teda vždycky nohy ze zadních dřepů šli dobře, ale spíš globálně - aduktory, kvadricepsy, prdel. Jezdím lowbar, ale zase ho jezdím až na zem a pohyb mi vychází z kolen, tzn. není to ten klasický powerlifterský na paralel. Vím, že po zadních i čelních dřepech mě bolí nohy, ale mám vždycky jinou svalovku, tak to asi zapojuje trochu jiné vlákna nebo jiné hlavy ve větším/menším měřítku :D A co se týče lowbaru na vysoké opáčka, to mě vždycky přišlo jednodušší a dýchá se v tom docela komfortně, o čelních dřepech se to třeba říct nedá :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: