|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 10, 2026 7:14 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Jo, jo, krutá realita všetkých rodičov. Včera som jedol, Pavlík sa naklonil presne nad môj tanier, povedal "Čo ješ?" a potom si kychol | A samozřejmě to dojíš, že jo? Já si totiž vždycky říkám, že v té záplavě bacilů se tohle už ztratí. o))
PS: Jinak to vypadá, že mám sedmou nemoc, ale to je pohodička, jen ta bolest v krku a hlas, takže za pár dní už zase jedu .o)
to cohen: my doma mít destiláty nemůžeme, žena je slovenka .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 10, 2026 7:52 am Předmět: |
|
|
@david . áno, presne viem, čo je to mať doma ženu zo slovenského Severu _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 16, 2026 6:08 pm Předmět: |
|
|
středa až neděle
TATRY - TRX, SPRINTY, SRANDY SE ZÁTĚŽOVOU VESTOU A DELOAD
fyzická náročnost tréningu - lehké
psychická náročnost tréningu: 0
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: minut
VÁHA - 75-77
Tatry. Děti byly nemocné a tak to neproběhlo úplně ideálně, ale nějaký čas jsme se ženou pro sebe měli a deload tréninky taky proběhly, takže vlastně cajk.
Před odjezdem jsem přes měsíc drtil jeden napsaný trénink. Dlouho jsem o tom přemýšlel a resume je: Trénink mě bavil a je tam pár věcí co z toho budu využívat, ale v životě jsem se nezlepšil v síle (fomin, ivanov atd. nic), pokud jsem nepřibral nějaké kg na váze a to se vlastně opakovalo i tady. Možná lehce přítahy jednoručky, ale otázka je, jestli bych to nevyrval i tak a nebyl jen líný. Nicméně sprinty před tréninky - paráda. Budu často jezdit. Teď se ale vrátím k halabala tréninku, protože potřebuji víc svobody jak časové tak psychické. Tréninky se začaly natahovat a už jsem to přestával časově stíhat. Potřeboval jsem i víc času na rozcvičku a to vždy nebylo...Začalo mě všechno bolet a to víceméně rychle. Holt z bojových sportů jsem malinko dodrbkaný .o)
Takže teď nějakou dobu halabala a pak asi něco s variací topsetu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 17, 2026 4:55 pm Předmět: |
|
|
pondělí a úterý
lehce vršek - pondělí
lehce spodek - úterý
fyzická náročnost tréningu - lehké
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 5
trénink trval: minut
VÁHA - 75-77
Nestíhačka, tak jsem vždycky jen zaběhl a v pondělí dal lehký vršek (benče, přítahy) a dneska lehký spodek na dětském hřišti (výpady s dětma ala zercher výpady, pistole s přidržováním). Chtěl jsem najet už na normal trénink, ale jak jsem nestíhal tak bylo jasno. Ještě deloadové tréninky. Ono to neuškodí. Tělo je odpočaté a hlava taky. Těším se na solidní trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 20, 2026 4:34 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
3 rounds of this:
6 DIPS¨
6 PULL UPS
10 HINDU SQUATS
BOX SQUAT PARALEL - 5x60, 5x70, 5x80
BENČ - 5x60, 2x5 s 75
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6x35, 2x6 s 40kg
ONE ARM KB PRESS - 2x8 s 16 ktb
+nácvik front lever, plank, srandičky na břicho
fyzická náročnost tréningu - lehko střední
psychická náročnost tréningu: 5
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 20 minut
VÁHA - 75,6
Nestíhačka ve stylu nemocná žena, nemocné děti, fotr má odpoledky a chcípá, ale odběhl jsem aspoň na rychlovečku .o)
Mělo to být lehké, ale jelikož byly pauzy po rozcvičení kolem jedné minuty a byl jsem po pauze a nemoci, tak nebylo.
Občas mě pobolívají kolínka a mám pocit, že se nohy potřebují extra rozcvičit, ale na to nemám čas, takže zvažuji dávat nohy jednou týdně v kulturistickém stylu, kdy na ně prostě budu mít dost času a budu se moci pořádně roczvičit a zbytek pofrčím vršek celý nebo vršek A+B. Jelikož jsou nohy silově mrtvé, tak je to stejně jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so březen 21, 2026 10:36 pm Předmět: |
|
|
Sob Ota
Dips - 2x8 BW, 8x BW+10kg, 2x6 BW+20kg
Benc - up to 3x85
Horizontal pull ups - up to 2x5 s BW+20kg
Pritahy rucky - 2x8 s 40kg
+benc s jednoruckou, tricak, bicak, nacvik ftont lever
fyzická náročnost tréningu - střední
psychická náročnost tréningu: 2
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 75,6
35 minut na trenink byl luxus. Krasne sem si dal vrsek, ke konci uz teda bylo dost veci v supersetech, ale uzil jsem si to.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 23, 2026 8:57 am Předmět: |
|
|
Neděle
SPRINTY
HINDU SQUATS - 3x12
DŘEPY HIGH BAR - 4x4 s 60kg, 2x4 s 70kg
+nacvik ftont lever
pocitová radost z tréningu: 6
trénink trval: 32 minut
VÁHA - 75,6
Chtěl jsem dát masivní spodek a dát pořádně nažrat nohoum, ale časově se to tradičně nedalo. Měl jsem kolem 30 minut na trénink a potřeboval bych tak hodinu, ale nevadí. Sprinty jsem dával s malým tvorem po chodbě, kde jsem ho honil a on se mi tam krásně pletl s koloběžkou, ale neběhám závodně, ale jen pro radost a jelikož je vztah s dětmi pro mě důležitější než činky, tak jsou tyhle chvíle pro mě důležitější víc, než výkon, ale něco se odsprintovalo.
Dřepy po cca 14 dní nedřepování samozřejmě smrtelně těžké. Nicméně se mi podařilo se více rozcvičit a bylo to příjemnější. Takže plán lehounce pozměním protože to časově nedám a bude to víceméně toto: variace fullbody, či vršek, či spodek. Pokud pojedu fullbody nacpu tam na nohy hromady cviků ala bulhary, výpady a uvidíme jak stihnu rozcvičku. Pokud pojedu samostatně spodek bude to těžší DL či DŘEPY.
PS: Žena furt nemocná a děti nejsou ve školce. Nouzový mód už pár dní běží, ale dávám to, dávám to .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 24, 2026 6:23 am Předmět: |
|
|
Pondělí
KLIKY NA ÚZKO - 3x10
ÚZKÝ BENČ - 3x5 s 60, 2x3 s 70
SHYBY - 10, 10, 2x8 BW+10kg, 2x5 BW+10kg,
ONE ARM KB PRESS - 5-6-7 s 16ktb
UPAŽOVÁNÍ VE STOJE - 3x8
trénink trval: 20minut
VÁHA - 75,6
Při ranních šichtách vstávám do práce v 05.00, ale jelikož jsem se dnes probral v 04.25 a věděl jsem, že celý den zase pofrčím jako blázen a nebude čas, tak jsem se rozhodl, že dám trénink. Samozřejmě než jsem se vyprdelil z postele a připravil jídlo a další věci tak mi to ukradlo dost času, ale i tak jsem si těch 20 minutek užil po ránu jako blázen.
Všechno na pohodku, krátké pauzy, luxusní pumpa.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 24, 2026 7:57 am Předmět: |
|
|
Časový stres býva niekedy dobrý, musíš byť efektívny a krátky tréning vie byť dokonale "nabíjací". Tiež som mal kedysi také obdobie, keď sa fakt nedalo viac a dlhšie, ale s kettlebells som sa vedel parádne vyzúriť do pol hoďky. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 27, 2026 7:46 am Předmět: |
|
|
čtvrtek
SPRINTY
DŘEPY HIGH BAR - 5x4 s 60kg, 2x4 s 72 kg
RUMUNY S JEDNORUČKAMA - 4x10 s 22kg ručkama
SPRINTY
trénink trval: 30minut
VÁHA - 75,6
Zase se synem, super. Na dřepy prostě zkusím to, že to nepoženu do vah, ale zkusím nahnat objem sérií. To mě za a) psychicky nevyčerpává, alespon ne tolik b) dá se to udělat i když bude málo času. Prostě tam budu střílet minutové pauzy, plus nepotřebuji tolik rozcvičit, protože ty série fungují i jako rozcvička c) na jakoby hlavní "golden" ala beer budu přihazovat podle chuti, nebo bude jeden top set, ale zkusím to takto.
Pojedu dál vršek, spodek s tím, že pokud bude mega málo času, dám dva vršky po sobě či tam občas vložím s blížícím se létem trénink s TRX či různé ktb srandy. Protože pokud to jde, chtěl bych spíš cvičit klidně každý den, ale né do mrtva.
| cohen999 napsal: | Časový stres býva niekedy dobrý, musíš byť efektívny a krátky tréning vie byť dokonale "nabíjací". Tiež som mal kedysi také obdobie, keď sa fakt nedalo viac a dlhšie, ale s kettlebells som sa vedel parádne vyzúriť do pol hoďky. | Já už to mám tak dlouho, že už možná ani neumím jinak trénovat. Ale zase je to díky tomu i trošku kardio .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so březen 28, 2026 4:50 pm Předmět: |
|
|
Patek
Benc - 2x5 s 60, 5x75, 3x80, 4x85
4 rounds of this:
5 dips BW+10kg az dolu strec ala turek
8 benc s ruckama s pidrzenim dole - 22kg rucky
pocitová radost z tréningu: 10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 77
Extremni pumpa. Pocitove bozi!
Sobota
Pritahy rucky - 2x5 s 35, 2x5 s 40, 5x50
Horizontal pull ups podhmat - 2x8, 3x5 BW+10kg
Shyby podhmatem s gumou - 2x
Biceps - 3x
Nacvik front lever
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 77
Extremni pumpa. Pocitove bozi! Zase super. 3 dny po sobe. Priste fullbody...tohle me neskutecne bavi...
Budu to obcas delit. Ta radost z treninku je uplne jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 30, 2026 7:47 pm Předmět: |
|
|
Pondělí
2 rounds of this:
12 HINDU SQUATS
8 PULL UPS
8 DIPS
BENČ - up to 2x4 s 70
BULHARY - 2x6, 2x6 s 16kg, 2x6 s 24kg
SHYBY - 3X5 BW+10KG
PRESSY S JEDNORUČKOU - 2x8, 2x12
UPAŽOVÁNÍ VE STOJE - 3x9
+nácvik front lever, plank a triceps
fyzická náročnost tréningu - lehko-střední
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 32 minut
VÁHA - 76-77
Tento týden odpoledky. Ráno jsem se probudil dříve než házím dítě či děti do školky a šel cvičit. Lehko střední fullbody. Slušná pumpa. Fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 01, 2026 3:51 pm Předmět: |
|
|
středa
DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 3x12 BW
DŘEPY HIGH BAR - 6x4 s 60, 4x75, 3x75
RUMUNI DL JEDNORUČKY - 3x10 s 22kg ručkama
fyzická náročnost tréningu - lehko-střední
pocitová radost z tréningu: 3
trénink trval: 20 minut
VÁHA - 76-77
Málo spánku a navíc přerušovaného. Na trénink nebyl čas, ale proběhlo víc než minule. Přidal jsem sérku na dřepy a mírně přidal váhu na "golden" sériích. Budu navíc potřebovat víc rozcvičky a taky času .o) Mám pocit, že čím více sérek, tím lehčí to je a to mám poměrně krátké pauzy. Nicméně vždycky jsem to měl prakticky tak, že na nohy a kozy se musim brutal rozcvičit, kdežto na záda můžu vlítnout prakticky bez rozcvičky...Budu dál pokračovat v přidávání sérií...
U poslední sérky dřepů mě lehce zabolelo na levé straně zad, tak jsem 4 opáčko nedával a tak nějak dojel dl s jednoručkama. Teď po pár hodinách relativně dobré, ale je to tam lehce přetažené. Pravděpodobně s práce. Manipuluji s těžkými rolemi při tisku a i když k tomu mám jeřáb, často to rvu rukama.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so duben 04, 2026 2:25 pm Předmět: |
|
|
Ctvrtek
Benc - 2x5 s 60, 4x75, 3x80, 4x85
4 rounds of this:
6 dips BW+10kg az dolu strec ala turek
9 benc s ruckama s podrzenim dole - 22kg rucky
Pullover+pumpa tricaku - 2x
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 77
Extremni pumpa. Pocitove bozi! Krasojizda pokracuje.
Sobota
Shyby na siroko - 3x8
Pritahy rucky - 5x30, 5x40, 5x50, 5x53
Horizontal pull ups podhmat - 3x6 BW+10kg
Shyby podhmatem s gumou - 2x
Biceps - 2x
Nacvik front lever
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 77
Bavi. Pritahy rucky. Tezke. Hlavne uchop u prave ruky. Nicmene to furt davam. Malounko pridavam...zada jsou oproti zbytku tela relativne silne a ubytek se moc neprojevil...
Ps: obcss se me nekdo zepta jestli nemsm rakovinu a tuhle mi rekl kamarad, ze na to cviceni pekne seru, zejsem vychciplej. 😂 stavam se obeti bodyshamingu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|