|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: po únor 23, 2026 9:25 am Předmět: |
|
|
frontlever je jeden z mala gymnastickych kuskov dosiahnutelny aj pre smrtelnikov, drzim palce, chce to len pravidelne to skusat :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út únor 24, 2026 6:05 am Předmět: |
|
|
pondělí
SPRINTY
DŘEPY HIGH BAR - 4x60, 2x4 s 80
BRADLA - up to 2x8 s BW+22,5kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 2x6 s 50kg
+biceps, nácvik front lever, upažování, lýtka
fyzická náročnost tréningu v rámci činek: stednětěžké
psychická náročnost tréningu: 7
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 75
Dřepy těžké, přetěžké, dal jsem lehce opasek, respektive bandáž. Opasek je mi už moc velký. Vypadá to, že jak jsem shodil tak na vršku se to projevilo daleko méně než na spodku. Nohy určitě zeslábly.
Mám trošku problém to stihnout v rozumném čase, dost mi vezmou sprinty a třeba na dřepy mám pocit, že bych se potřeboval rozcvičovat ještě déle, ale dal jsem to. Doplňky jsem tam už jen nastřílel v nějaké pološílené gigasérie...
Ale super trénink. Bradla se ještě dala, přítahy jednoručky už šly ztuha, ale také. Za posledních deset let jsem tam neměl tolik kilo, takže vlastně veliká spokojenost. Ještě o trošku těžší jednoručku si můžu naložit, ale o moc už ne. Ať žinou disproporce, zadřepne 100kg a na přítahy jednoručky dává 50 v sérii .o))
to seeya: díky, snad to půjde. Tyhle skillovky jsem nikdy nedotáhl ještě do konce, tak snad poprvé. Váhu mám na tyhle srandy taky příznivou, tak by to mohlo jít .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt únor 26, 2026 6:16 am Předmět: |
|
|
středa
BJJ PYŽAMO
fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ: dost těžké
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 75-76
-rozcvička
-rovinky
-krk
-techniky - škrcení s kimonem a tlačení na tepnu - fajné, z toho jsme různě dál přecházeli do trianglu.
-sparingy 9x4 minuty. Tohle bylo tuhé, ale zase moje váha a fyzička tomuhle fakt přeje. Daleko dřív mám z kimona utavené předloktí a bicáky...
Takže bylo GI neboli pyžamo. Boj se mění a já se učím a jiný způsob boje. Jak řikají chlapci, na boj v zimě v zimních bundách.  Samozřejmě střídám s klasikou, prostě jak mi to vyjde na dny. Beru vše.
Hodil jsem jednu krásnou seionage a goshi gurumu. Tyhle hody se prostě fakt lépe dělají v kimonu. Pokud nejste profík, pak je vám to jedno, ale měl jsem z toho radost. Jinak to vůbec šlo pěkně. Od nového roku jsem byl v lednu 3x a v únoru 2x. Zdaleka to není co bych chtěl, ale je to lepší než druhá polovina minulého roku. Užívám si to co je. Jinak to nejde.
Druhý den ráno jsem zničený jako pes. Masakr, ale co bych čekal. Intenzita sparingů byla 5000 a poslední dva dny jsem toho moc nenaspal. Překvapivě ráno funguje v práci naprosto v pohodě, ale během dne mě spánkový deficit začne dohánět. Tak snad dneska to vyjde a půjdu spát normálně a nebude mě jedno z dětí kopat v noci do obličeje .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá únor 27, 2026 5:29 pm Předmět: |
|
|
Patek
SPRINTY
BENČ - up to 4x81, 4x88 (rpe 9)
HRAZDA - BW+15kg 2x5
PRESSY V SEDĚ S KTB - 2x9 s 16kg
RDL - up to 2x4 s 95kg
+biceps, nácvik front lever, sldl, triceps
VÁHA - 75
Z bjj stale bolavy. Nevyspaly a hladovy, alw hecl jsem to. Benc teeezky, rdl pomerne take. Prejdu na klasiku...
Mam problem to odcvicit v danem case. Potreboval bych vic casu, ale neni, tak se s tim musim poprat...
Doplnkove cviky vylozene jako gigaset. Mimo doplnku pridavam stale vahu ci opacka. Na bjj obcas zazni, ze na avoji vahu jsem setsakra silny, tak treba vylezou i vykony...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 02, 2026 4:28 pm Předmět: |
|
|
neděle
SPRINTY
DŘEPY HIGH BAR - 4x60, 2x70, 2x4 s 82
BRADLA - up to 2x5 s 25kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 2x5 s 51kg
+biceps, nácvik front lever, upažování, lýtka
VÁHA - 74,7
Den předtím krásný den venku a jelikož tam byla tyč, tak mraky nácviků front leveru.
Dřepy těžké přetěžké, ale přidal jsem víc rozcvičovacích sérií a rozhodně to pomohlo. Taky si hraju s postojem. V dobách kdy jsem dřepoval hodně byl postoj šiřší, ale taky lowbar.
Jednoručka snesitelná. Nevim ale kolik ještě přidám na váze, už takhle mi to z toho skoro padá, ale spokojenost. Kdyžtak přidám opáčka.
Bradla už nebyl čas a tak malé pauzy, takže to bylo těžké. Přidám opáčka.
PS: Pobolívají mě šlašky pod kolínkama zezadu. Mám podezření že za to může jedna sranda na BJJ. Zkusim to nějakou dobu nedávat a uvidíme.
Váha - 74,7 zase dolu, tak jsem o víkendu více jedl. Je vidět, že dlouhodobě jdu pořád dolu, ale při mém somatotypu to vidim na čtvercena břiše tak u 68kg a to nevim jestli chci mít.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 03, 2026 3:18 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | ...a to nevim jestli chci mít. |
ty čtverce?
já to s tou váhou nechápu, vážil jsi o 10+ kilo více a občas si psal, jak se tam mydlíš s nějakýma stokilovýma borcema, ale to je teď asi pasé nebo si to nějak nedokážu představit, sílu jsi vždycky měl a máš, ale pokud neděláš nějaký styl, který využívá hybnost soupeře, tak by ses musel extrémně nadřít :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 03, 2026 3:56 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | ...a to nevim jestli chci mít. |
ty čtverce?
já to s tou váhou nechápu, vážil jsi o 10+ kilo více a občas si psal, jak se tam mydlíš s nějakýma stokilovýma borcema, ale to je teď asi pasé nebo si to nějak nedokážu představit, sílu jsi vždycky měl a máš, ale pokud neděláš nějaký styl, který využívá hybnost soupeře, tak by ses musel extrémně nadřít :D | Zajímavá otázka. .o)
No vlastně ty co jsem byl schopen dát s 90kg jsem teď schopen dát i se 75kg. Je to něco za něco. Extrémně se mi v boji zlepšila fyzička, takže je o dost těžší mě utahat a utavit, ale zároveň mi dolů šla síla, nebo nejméně váha toho když na někoho tlačim. Zároveň jsem zase ale pohyblivější. Nejhorší soupeři (když nepočítám skilly) jsou ty dynamičtí. Rychlost a síla je tam strašně znát. Pokud je soupeř jenom silný, tak v nějakých pozicích toho samozřejmě využije, ale zase se rychle unaví, ale pokud je dynamický tak je to smrt. Chvilinka nepozornosti a už je člověk v pytli...A jestli se nadřu? No, nadřu. Ale vždycky jsem se nadřel. Ale je mi v této váze setsakra dobře..Dal jsem si psychologickou hranici, že přes 80kg už nikdy v životě nechci...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 04, 2026 12:31 pm Předmět: |
|
|
úterý
BENČ - up to 4x82, 3x88 (rpe 10)
HRAZDA - BW+15kg 6-5
PRESSY V SEDĚ S KTB - 2x10 s 16kg
DL DEFICIT 5CM - up to 2x3 s 100kg
+nácvik front lever, sldl, triceps
fyzická náročnost tréningu v rámci činek: těžké
psychická náročnost tréningu: 9
pocitová radost z tréningu: 4
trénink trval: 33 minut
VÁHA - 75
Dokodrcal jsem se z odpolední směny a přesčasu do sklepa asi v půl dvanácté. Vážně jsem zvažoval nejít, ale dal jsem to, ale stálo mě to hodně sil. Přecijenom se poslední noci spí méně a hůře a je to samozřejmě znát. Děti.
Benč absolutně na krev. Tady už nic nevyždímu. Dl relativně ok, přešel jsem z RDL na DL deficit, ale málo jsem se rozcvičil a trošku cítím něco pod kolenem. Občas mě tam zabolí. Většinou z DL, ale ne moc často.
Hrazda - tam zase pobolívá lehce šlacha, takže víc nevytáhnu, protože si nechci urvat ruku. Přejdu na horizontal pull ups
Dnes asi BJJ jelikož jdu z práce dříve. Možná se dnes konečně vyspím po pár dnech. Docela bych to už uvítal.
Nicméně příští týden v úterý mizím s rodinkou do Tater a tam si vždy odpočinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 05, 2026 3:53 pm Předmět: |
|
|
středa
BJJ PYŽAMA
+nácvik front lever
fyzická náročnost tréningu v BJJ - těžké
psychická náročnost tréningu: 9
pocitová radost z tréningu: 1
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 75
Pár dní s méně spánkem se na mě podepsalo. Už u rozcvičky byl problém udělat korektně kotrmelec, protože se tělu nechtělo, ale nějak jsem to přežil. Sparingy peklo. Kimono mi moc nejde. Absolutně v něm nedokážu útočit. Obrana je daleko lepší. Párkrát se mi povedlo utéct slušně hrobníkovi z lopaty, ale útočil jsem jak pětiletý kluk. Tak nevim, možná si to hubnutí vybralo svoji idaň.  Nicméně jsem na trénink dorazil a ojdel ho a to se počítá. Jedeme dál.
PS: Mám něco s palcem, krapet chlapec natekl, takže do příštího týdne kdy jedu do Tater to ještě nějak omezeně odbouchám a pak bude dost času na hojení. Stejně pak budu měnit trénink.
POPIS KOUSKU BOJE: Začínáme z postoje, snažím se něco chytit, ale při kimonu se moc soustředím na úchop a uniká mi celý obrázek. Soupeř mě chytá a háže, podaří se mi utéct, ale končím v trianglu, nechci to dát a jelikož mi soupeř dává sekundu nebo dvě, nabíhá mi jak utéct (v ideálním případě už nepřemýšlíte, ale děláte to) trochu se zvedám ale nestačí to, vzpomínám si na old school prasárnu a narvu mu nohu do podpaždí a začnu tlačit. Vidím jak křiví tvář bolestí, přemýšlím jestli nejsem moc surový, ale vždy to může pustit. Stále to drží, ale získal jsem drahocenné centimetry, jdu zase dolu a zase vstávám, pomaličku pouští a my pokračujeme dál...Uff.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 09, 2026 11:22 am Předmět: |
|
|
Nemocňák. Zase. Jedno z dětí mi fluslo moribundus do obličeje.  TAakže od středy pauza. Zítra přesun do Tater. Tak z toho udělám takový kvazideload.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 09, 2026 11:25 am Předmět: |
|
|
Jaj, pech! Ale neboj, keď už všetky deti budú cez 5 rokov, bude to lepšie. Moji chalani boli posledný rok chorí minimálne. Tak si v pľúcnych kúpeľoch oddýchni! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 09, 2026 11:27 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Jaj, pech! Ale neboj, keď už všetky deti budú cez 5 rokov, bude to lepšie. Moji chalani boli posledný rok chorí minimálne. Tak si v pľúcnych kúpeľoch oddýchni! | Díky. Mám pocit, že vlastně nemám šanci, protože ty děti mi prostě zakašlou do obličeje i se slinama a další pecky. Malej teďka chodí, jednu ruku zaraženou v nose a pak mi nabízí ochutnávku, prý jestli nechci dobrůtku a pak mám být zdravý.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 09, 2026 11:35 am Předmět: |
|
|
Jo, jo, krutá realita všetkých rodičov. Včera som jedol, Pavlík sa naklonil presne nad môj tanier, povedal "Čo ješ?" a potom si kychol _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|