|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
29.8. trénink
mobilita a L-SIT
FRONT SQUAT - 5x50, 5x70, 3x80, 1x100, 5x70
BOX JUMP BEZ POMOCI RUKOU - 6-10-10-10
TABATA PLANK - 8 KOL
BĚH 3 KM
Po opravdu hodně dlouhé době zkouška nějakých dřepů. 1x100 momentálně maximum. Ale dobrá zpráva je, že je můžu jet úplně v klidu, záda u toho vůbec necítím, vše je ok. Zařadím je místo BULGARIAN SPLIT SQUAT.
30.8. trénink
PUSH PRESS - 5x50, 3x60, 3x70, 3x70
BENČ - 5x50, 5x70, 5x90
ZADNÍ DELTY - 5x
TRICEPS - 5x
TABATA SIT-UPS - 8 kol
V sobotu dopoledne jsem po tréninku slavil to, že jsem konečně udělal dřep na jedné noze. Poslal jsem tam tatarák a nějak mi neudělal dobře.  Dneska jsme byli po ránu a sotva jsem se plazil (plus ještě dvě noci nevypsání kvuli kňučícímu psovi kamaráda).
No pěkné, ale sobota boží. Dnes tudíž lehooounce (i když to bylo těžký jako prase) Žaludek na vodě půl dne, ale lepší se to. Zejtra pauza takže pohoda...
Přemýšlím o změně konceptu, jelikož můžu front squaty a už jsem se jakštakš naučil přemístovat, tak bych jel
A-mobilita a L-SIT + POVERCLEAN
B-mobilita a L-SIT + PUSHPRESS/ BENČ (pro radost)
C-mobilita a L-SIT + FRONT SQUAT
po každym hlavnim cviku by byl nácvik něčeho a pak
+ bych i kardio jel ve stylu:
-delší kardio-tzn nějaký běh
-železný kardio-něco těžkého do deseti minut nebo WOD
-EMOM
+občas nějakej pumping dle chuti
A,B,C - bych jel ve stylu 5x5 podseknuto lehčeji a 6x3 těžší, na začátek bych taky podsekl.
Je to proto, že A,B,C většinou odjedu do 4-5 ti dnů a nechtěl bych znova přihazovat abych nebyl rychle na stropu...
Co myslíte?
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út září 01, 2015 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Neviem, ja sa do toho nerozumiem, ale kedysi ma tvoje logy bavili viac
Hlavne ked si zacal so sambom
Aj z vyssie postovanej foto vidno, ze si taky tuleni typ , skratka mi k tebe
nejako viac pasuju silovky a objem, co zas clovka nebavi stale...Tak cakam, ze az ta
toto omrzi, tak do toho dupnes
PS: Teraz som objavil tvoj kuchynsky pristup k treningu lytok, dobre
Hovori sa, ze lytka bez genetiky su najtvrdohlavejsou partiou, tak drzim palce,
snad sa ti pohnu, popripade si ich aj pomeraj, ci neposkocia o nejaky ten centak... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: |
Neviem, ja sa do toho nerozumiem, ale kedysi ma tvoje logy bavili viac
Hlavne ked si zacal so sambom
Aj z vyssie postovanej foto vidno, ze si taky tuleni typ , skratka mi k tebe
nejako viac pasuju silovky a objem, co zas clovka nebavi stale...Tak cakam, ze az ta
toto omrzi, tak do toho dupnes
PS: Teraz som objavil tvoj kuchynsky pristup k treningu lytok, dobre
Hovori sa, ze lytka bez genetiky su najtvrdohlavejsou partiou, tak drzim palce,
snad sa ti pohnu, popripade si ich aj pomeraj, ci neposkocia o nejaky ten centak... | jojo jsem tulení typ a vždy budu. Nemám s tim ale problém. Je to tak odjakživa. Proto i nechci mít méňě jak 80. Jen pak mi pak komplet odejdou svaly... Nedělám ale Crossfit kvuli postavě (ta vypadá úplně stejně-i když za poslední dobu šli nahoru podtrénované nohy a ramena) ale kvuli tomu, že mě naprosto fasnicuje mix fyzičky, dovedností a síly a to mi nabízí Crossfit.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po srpen 31, 2015 7:27 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Takže dneska průlom. První pokus s protizávažím. Dole padám dozadu nebo me to tahne na spicku, ale jinak je to silove strasne jednouchy. Na treti pokus jsem zahodil protizávaží a byly tam první pistolky. Problémy s rovnováhou a přepadávání dozadu, ale silově sranda. Překvapení roku! Spokojenost. Díky za tipy! Tedka musim zamakat asi na mobilite a na tom, abych neprepadaval dozaadu, coz neni úplne easy. Tri mesice driny a je to doma...Nejake tipy jak neprepadavat dozadu a nejit na spicku? Co protáhnout a tak?
|
Zopar tipov:
Musis vzdy tlacit na patu a pocitovo odtlacat zem od seba.
Pistole odporucam cvicit naboso na stabilnom povrchu.
Ak prepadavas dozadu, moze byt problem v mobilite, napr. ja mam problem s clenkom. Podloz si pod patu nejake drevo/knihu. Casom podlozku znizuj.
Zavazie do ruk uprednostnujem jednorucne, lebo mozes viac vyvazovat do stran. Ked zoberiem len jedno zavazie a drzim ho obojrucne, je to tazsie.
Ked mi este nieco napadne, napisem. Dobre ty! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 01, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
31 volno, 1.9. trénink easy
mobilita a L-SIT
PISTOLS s PROTIZAVAZIM 5KG - 4x1
POVERCLEAN - 5x40, 3x50, 3x60, 3x60
TABATA 24 KB SWING - 8 KOL
BICEPS - 4x
L-SIT se skokově zlepšil. Pár tréninků jsem ho zkoušel na bradlech a né na zemi a dneska už nohy nebyly lehce nad zemí ale pár sekund tak cca 30 cm nad ní. Spokojenost.
Dřep na jedné noze šel pouze s 5kg a né moc dobře, ale jsou to začátky. Víc a víc protahovat.
Zbytek jen total lehce, přecejenom jsem měl v neděli a včera ráno ještě lehounkou teplotu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 02, 2015 4:00 pm Předmět: |
|
|
2.9. trénink easy
mobilita a L-SIT
FRONT SQUAT - 6x50, 2x5 s 60
3 rounds of:
12 PULL UPS
12 OVERHEAD LUNGES WITH PLATE
12 HR PUSH UPS
Dnes opět lehce. Zítra až neděle bude pauza. Pak nový cyklus.
Zhodnocení toho starého-Silové výsledky skoro nic, ale naučil jsem se lépe Poverclean a Pushpress. Dále si oťukal Thrustery, Front squaty-nemám s nima problém. Čili mobilita zabírá. Zlepšil jsem L-SIT, udělal poprvé pár dřepů na jedné noze, zlepšil kliky na jedné ruce, poprvé si oťukal Clean, Pushjerk a zlepšil fyzičku, záda nebolí a core je silnější. A hlavně jsem si to celý zatraceně užil a nezranil se. Dalo se z toho určo vytřískat víc, ale je to jenom koníček.
Další fáze bude víc implementovat vzěpračský věci do crossfitu. Naučit se pár dalších srand. Zlepšit fýzu, sílu, nezranit se a opět si ty tréninky užívat...Příští týden začínáme.
5x5 začnu na 60 procentech maxima
a 6x3 na 70 z maxima a budeme vesele přihazovat a drtit fyzičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 07, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
pár dní volno, 7. září trénink
mobilita a L-SIT
warm up ŠVIHADLO
POVERCLEAN - 5x5 s 55kg (60%)
nácvik CLEAN, STOJKA
EMOM 8 ROUNDS OF THIS:
3 POVERCLEAN s 50kg
3 DEADLIFT s 50kg
3 BURPEES
HAND RELEASE PUSH UPS - 3x10
Dnes už jsem tedy začal podle nového schématu. 5x5 PC nebylo tak lehké jak jsem si představoval, ale lehké na začátek tak akorát. Budu moci přihazovat pár týdnů.
Zbytek tak akorát na první trénink po pauze.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 08, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
8 září trénink
mobilita a L-SIT
warm up ŠVIHADLO
FRONT SQUAT - 6x3 s 70kg (70%)
nácvik PISTOLS s protizávažím
WOD:
2-4-6-8-10-12-14-16 (dohromady 72 Pull ups a 72 HangPoverclean)
HANG POVERCLEAN 50kg
PULL UPS
(12:57)
ZADKY RAMEN -4x
BICEPS - 4x
Front squaty příjemně lehké. WOD nádherně pumpózní. :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá září 11, 2015 7:14 am Předmět: |
|
|
10 září trénink
mobilita a L-SIT
PUSH PRESS - 5x5 s 50kg (60%)
nácvik PUSH JERK
pumpička BENČ - 10x60, 10x70, 10x80, 10x90
TABATA 5X8 KOL:
ŠVIHADLO
SIT-UPS
ŠVIHADLO
ŠVIHADLO
ŠVIHADLO
Všechno lehounké na pohodu. Měli jsme jít dnes běhat, ale pršelo, tak jsme dali hodně švihadla. 5 tabat v kuse. Lehké, ale zapotil jsem se...
Push Jerky nakonec trochu šli, ale počkám než se to zlepší úplně než je začnu pravidelně zařazovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 13, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
11,12 volno, 13 září trénink
mobilita a L-SIT
warm up - GOBLETY, SWINGY
POVERCLEAN - 6x3 s 65kg (70%)
EMOM 8 ROUNDS SUDÁ A LICHÁ:
5 HSPU
5 OHS s 40kg
EMOM 6 ROUNDS:
10 PULL UPS
10 AIR SQUATS
Příjemné. OHS vlastně PR. V životě jsem tam 40 kg neudržel a teď 4x za sebou. Core se zlepšuje. Sílím. Krása.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 14, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
14 září trénink
FRONT SQUAT - 5x5 60kg (60%)
WOD:
60 DUMBELL HANG SQUAT CLEANS TO THRUSTER s 32kg
+ KAŽDOU MINUTU 5 BURPEES
(10:20)
Front squaty lehounké. Pak jsme začli Khalipův hotelový WOD, ale už u 50 mi bylo jasné, že na to nemám. Začala se zhoršovat technika a protože znám své limity, tak jsem to zapíchl, ale příjemné. Možná kdyby to nevzdal sparing, ale někdy až se ještě zlepším tak to dojedu celé do stovky.
PS: pokud vás zajímá jak to dal Khalipa tak napište Hotel Workout with Jason do youtube a máte to :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 16, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
16 září trénink
mobilita + L-SIT (mosty, zdvihani panve, kobry atd...)
warm up SWINGY 3x15
PUSH PRESS - 6x3 s 55 (70%)
PISTOLS + ONE ARM PUSH UPS
BĚH 15 cca 2750 metrů
Push pressy total easy. Dnes 4 pistole s protizávažím. Bez bohužel nic moc, ale lepší se to.
Běh 15 minut v rychlém tempu. Momentálně mě nebaví běhat dlouho, ale radši do toho relativně šlápnu. Easy train.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá září 18, 2015 7:23 am Předmět: |
|
|
17 září trénink - váha 85kg
warm up SWINGY 3x15
POVERCLEAN - 5x5 s 60kg (65% +5% od minula)
TABATA PLANK - 13 kol
TABATA SQUAT - 8 kol
ÚZKÝ BENČ - 5x60, 5x70, 5x80, 5x90
BENČ - 3x100, 3x105
mezitím ZADNÍ DELTY
Poverclean tak akorát. Na to, že benč jedu halabala a trochu jsem shodil se síla drží. Né že by mě to poslední dobou nějak extra zajímalo, ale špatné to není.
U Planku budu přecházet na nějakou těžší variantu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so září 19, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
18 září trénink - váha 85kg
FRONT SQUAT - 6x3 s 75kg+5kg od minule (75%)
nácvik PUSH JERK - 4x3 s 40kg
BEAR COMPLEX - UP TO 75
3 ROUNDS OF THIS:
15 STRICT PULL UPS
15 DIPS
5 TOES TO BAR
ZÁDA VESLICE - 4X
BICEPS - 3X
Front squaty tak akorát. Rezerva furt veliká. Bear complex-končil jsem raději na 75, protože mi začla odcházet technika. Samozřejmě je tam nejtěžší výrazová část, ale pochybuju že to má někdo jinak. Zbytek na pohodu. Na konci ale veliká únava...
PS: Asi začnu psát když ty shyby a HSPU budou strict. Oni jsou zatim vždy strict. Kipping zatim nedělám, ale jen pro pořádek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|