|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 20, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
20 září trénink - váha 85kg
mobilita +zdvihání pánve, sideplank, svíčky,sit-ups a další břicho
PUSH PRESS - 5x5 s 55kg+5kg od minule (65%)
WOD:
100 SWINGŮ s 24ktb
50 REST PUSH UPS
50 SQUATS
50 PULL UPS
(čas: 10:55)
Nebavilo...o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne září 20, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
fuhh ten cas je nejako podozrivo dobry. Skusal si fran niekedy? To by mohol byt dost zaujimavy cas. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 21, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | fuhh ten cas je nejako podozrivo dobry. Skusal si fran niekedy? To by mohol byt dost zaujimavy cas. | Ha! Díky, šlo by to tak o minutku ještě dolu, kdybych nebyl línej u swingů. Fran jsem zkoušel s naprosto dětským časem 11 minut. Ale měl jsem tam omylem 50kg místo 45, ale chystám se to velmi brzo vyzkoušet znova...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 22, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
22 září trénink
mobilita +zdvihání pánve, L-SIT a další srandy
POVERCLEAN - 6x3 s 70kg +5kg (75%)
WOD FRAN:
21-15-9 THRUSTERS 45kg a STRICT PULL UPS
(čas: 07:30)
Nebavilo. Řešim teď nějaký osobní srandy a má to dopad i na trénink. Ale tak nějak to vždy odcvičim.
Fran rekord na přání seeya :o). Minule to bylo ale s 50kg činkou, nicméně o 3,5 minut lepší. Zajímavý. Silově se prakticky nezlepšuju, ale ve vytrvalosti jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 22, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
3 a pol minuty dole by sa malo pocitat podla mna :D keby si sa naucil tu kippngovu lambadu co tam vsetci davaju tak dalsie 2 minuty by sli dole. Mne sa tiez moc do kippingu nechce inak hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 23, 2015 7:50 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | 3 a pol minuty dole by sa malo pocitat podla mna :D keby si sa naucil tu kippngovu lambadu co tam vsetci davaju tak dalsie 2 minuty by sli dole. Mne sa tiez moc do kippingu nechce inak hehe | Já cejtim, že u mě jsou ten největší problém Thrustery. Prostě jsou moc těžký. Mám slabší ramena a nohy. JJ Kipping chci rozjet až v daleké budoucnosti, ale zatím netřeba...
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 23, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
FRAN vyzera, ze si pri tom ludia mozu akurat tak ublizit :D Ked chcete skusit ci je vasa silova vytrvalost v norme, treba zobrat 24kg bell a dat si snatch test. 100ks za 5 minut, technika sa odrbkat velmi neda. :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 23, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | FRAN vyzera, ze si pri tom ludia mozu akurat tak ublizit :D Ked chcete skusit ci je vasa silova vytrvalost v norme, treba zobrat 24kg bell a dat si snatch test. 100ks za 5 minut, technika sa odrbkat velmi neda. :D | No podle mě zrovna u snatchů s kettlebellem se dá technika kurvit moc pěkně .o) navíc to ani úplně neumim, tak to jezdit nebudu :o) ale tohle ani neni tak o tom jestli je moje silová vytrvalost v normě. Troufnu si říct, že moje je rozhodně v normě, ale já chci víc než je norma ačkoliv nevim co je norma.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 23, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | cohen999 napsal: | | FRAN vyzera, ze si pri tom ludia mozu akurat tak ublizit :D Ked chcete skusit ci je vasa silova vytrvalost v norme, treba zobrat 24kg bell a dat si snatch test. 100ks za 5 minut, technika sa odrbkat velmi neda. :D | No podle mě zrovna u snatchů s kettlebellem se dá technika kurvit moc pěkně .o) navíc to ani úplně neumim, tak to jezdit nebudu :o) ale tohle ani neni tak o tom jestli je moje silová vytrvalost v normě. Troufnu si říct, že moje je rozhodně v normě, ale já chci víc než je norma ačkoliv nevim co je norma. |
Jasne ze sa da cvicit snatch aj uplne zle, ale ked sa ho naucis (mne to trvalo dva treningy) a obcas precvicis, no problem.
Tiez som si myslel po takmer piatich rokoch cvicenia s kb´s ze moja silova vytrvalost je v norme. Potom som sa pred par mesiacmi testol a ledva som tu stovku opakovani za 5 minut dal. A to uz povazujem snatch s 28kg za pomerne lahky. Kym nevyskusas, nevies. ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 23, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | cohen999 napsal: | | FRAN vyzera, ze si pri tom ludia mozu akurat tak ublizit :D Ked chcete skusit ci je vasa silova vytrvalost v norme, treba zobrat 24kg bell a dat si snatch test. 100ks za 5 minut, technika sa odrbkat velmi neda. :D | No podle mě zrovna u snatchů s kettlebellem se dá technika kurvit moc pěkně .o) navíc to ani úplně neumim, tak to jezdit nebudu :o) ale tohle ani neni tak o tom jestli je moje silová vytrvalost v normě. Troufnu si říct, že moje je rozhodně v normě, ale já chci víc než je norma ačkoliv nevim co je norma. |
Jasne ze sa da cvicit snatch aj uplne zle, ale ked sa ho naucis (mne to trvalo dva treningy) a obcas precvicis, no problem.
Tiez som si myslel po takmer piatich rokoch cvicenia s kb´s ze moja silova vytrvalost je v norme. Potom som sa pred par mesiacmi testol a ledva som tu stovku opakovani za 5 minut dal. A to uz povazujem snatch s 28kg za pomerne lahky. Kym nevyskusas, nevies. ;) | Rozumim, ale snatch test je stejně hodnotnej asi jako další testy...Je to test na snatch. Tzn. ukazuje to určitou úroveň silové vytrvalosti. Stejně jako hromady dalších věcí. Můžu si dát hromady testů. U snatch testu se bojim prostě o záda lehce...Dávám si na ně dost bacha...Ale chápu, jen mě Snatch test absolutně neláká...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 23, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
23 září trénink
warm up GOBLETY
FRONT SQUAT - 5x5 s 65kg +5 od minula (65%)
PISTOLS s protizávažím i bez - 4x
BŘICHO - 4x
Pistole se lepší ačkoliv tomu moc nedávám i mobilita...Jinak příjemně lehké
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne září 27, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
25 září trénink
mobilita + L-SIT
PUSH PRESS - 6x3 s 60kg +5kg ( 75%)
BENČ - 3x5 s 90, 1x110, 5x90
nácvik PUSH JERK - 4X
10 MINUT ŠVIHADLO - za chybu 5 KLIKŮ
TRICEPS, ZADNÍ RAMENA - 5x
Push Pressy lehounké. Benč ne :o)
26 září trénink
FRONT SQUATY - 6x3 s 80kg +10 (80%)
BĚH - 3-4km
Měl jsem jet PC, ale jelikož jsem byl v posce tak jsem to vyměnil za FS a PC dám doma.Moc mi teď nevycházelo jídlo, tak se to projevilo. Někdo čórnul 2,5kg kotouče tak jsem si mohl vybrat jestli jet na Front Squaty - 6x3 s 70 (což už jsem jel) nebo přihodit 10 a odjet to.Tak jsem přihodil 10. Těžké bez energie. Na crossfit blbnutí taky nebyla chuť, tak aspoň velice příjemný běh.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:55 am Předmět: |
|
|
Včera nějaké pokusy o větší čísla na FS a PC, ale bez zlepšení. Což není překvapení. Moc dobře jsem ani posledních 14 dní nejedl. Pak nějakej pumping ala Pull ups a Dips. o víkendu jsem byl nemocnej a pak pauzíroval. Nicméně je to tady. Rozhodnutí. Končim s procentama. Tréninky mě neskutečně nebaví. Dřív jsem miloval plnit papírek, ale teď miluju tu svobodu se podle chuti před tréninkem rozhodnout co budu dělat. Jestli pořádně makat, nebo se jen protáhnout, zaswingovat atd. Tzn. od příštího týdne halabala, restart, ale hlavně zpátky k tomu co mě baví nejvíc a to je rozličné tréninky...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
5 září trénink
mobilita +L-SIT
EMOM 5 ROUNDS:
20 SWINGŮ s 24ktb.
BENČ - 6x70, 6x80, 2x6 s 90kg
REST PUSH UPS - 3x12
Po týdnu skoro flákání paráda. Krátkej trénink. Dal jsem na co byla chuť a užil si to. Lehké, příjemné. Za půl hodky i s mobilitou konec .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
6 září trénink
mobilita +L-SIT
STRICT PULL UPS - 6x10
BICEPS - 4x
BĚH - 20 minut
Příjemně lehounké. Opět zábava. Beh po golfovem hřišti s pořadem Breakbeat Conference. Mňam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|