|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 09, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
DEN 15 (10trénink) FIGHTER PULL UP :
FIGHTER PULL UP - 18-16-15-13-11
ONE ARM KETTLEBELL PRESS - 4x8 s 16ktb, 4x4 s 24ktb
3 ROUND OF THIS:
8x40kg PŘÍTAHY V.Č. K BRADĚ NAŠIROKO
8x24 ktb PŘÍTAHY K BRADĚ NA ÚZKO
6x8kg UPAŽOVÁNÍ STŘEDY RAMEN
BĚH 3200 METRŮ
TABATA SPRINTY - 8x60-80metrů
BĚH 1700 METRŮ
dohromady cirka (5,5 km)
trénink trval 80 minut
Slovy Borata "very nice" až na hrazdu. Ta tradičně nebyla moc very nice, ale byl jsem schopen splnit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 11, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
DEN 17 (11trénink poslední) FIGHTER PULL UP :
FIGHTER PULL UP - 20-14-13-11-11 FAIL
LEGPRESS - 4x8
PISTOL SQUAT ASSIST TRX - 3x5
PŘEDKOPÁVÁNÍ - 3x10
ZAKOPÁVNÍ - 3x10
LÝTKA V SEDĚ - 5x
ZADKY RAMEN DELT DECK - 3x10
PLANK - 4x
REHAB SPODKY ZAD - 3x
PUMPOVÁNÍ PRSOU STROJ - 4x
5 min. běh na pásu
trénink trval 60 minut
Konečná. Dneska nesplněno. Měl jsem jet 20-16-15-12-12 a byl jsem schopen splnit jen první sérii která byla 100% max. Teoreticky by se dalo splnit kdybych tam ty opakování vykopal, ale to jsem nechtěl.
RESUME FIGHTER PULL UP -
Ok, je to trénink od velkého gurua, ale upřímně mi to spíš přijde jako trénink pro začátečníky či lidi se slušně vrozenou vytrvalostí (což já nejsem). Tam chápu, že se můžou enormně zlepšit prostě proto, že budou 4x-6xtýdně shybovat. Nicměně já už shybuju pravidelně 15 let a vlastními metodami jsem schopen své max. zlepšit lépe. Tzn. zdvojnásobte maximum svých shybů se nekoná :o))
Nicméně se mi zlepšila o trochu vytrvalost, což je poznat v posledních sériích. Tzn. své max jsem nezvedl, ale vytrvalost šla lehce nahoru. Minulých 16 bylo stejně těžkých jako když jsem to zkoušel poprvé 20 (stejná rezerva u 16 opáčka) a dnešních 20 na chlup stejných jako na začátku když jsem program nastavoval. Tzn. nešel jsem nahoru ani o jedno opakování v maximálce, ale poslední série byly o dost lehčí než na začátku programu. Začínají se taky lehce ozývat lokty z toho jak to každý trénink tavim skoro na 100%. Pokud se chci zlepšit ve shybech potřebuju holt častěji lehčí tréninky ve více sériích.
Shybovací forma ale momentálně asi nebude úplně nejhorší a za posledních 17 dní mám nashybovaný celkem slušný objem (660 shybů), takže do konce týdne shyby lehce a od nového týdne shyby 3x-4x týdně ale variace tak jak mi to sedí a jak tuším, že bych se mohl zlepšit-střídání vysokého objemu, intenzity, cyklování lehkých-těžších a různých variací-minulý rok jsem svým plánem poskočil z 360 na 520 shybů na hodinu-takže se ho budu držet, ale ještě malinko ho vyšperkuju, protože své tělo znám zase o trochu lépe.... Staré maximum cirka 520 shybů za hodinu doufám pokořím a udělám si radost 600 shybama za hodku a pěkně to zakulatim...
Díky za pozornost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 11, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Klobouk dolů vydržels to dýl jak já, ale výsledek nakonec stejný Mě ten fighter's pull up taky nesedl a přijde mi, že když shybuju tak nějak intuitivně je to mnohem lepší, o loktech nemluvě | Jj máme to stejně. Intuitivnost mi prostě na shyby sedí. Když mám třeba slabší den, dám víc lehčích sérií a udržím aspoň objem, ale tady člověk musí furt otrocky jet na doraz a to úplně nedávám...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červen 11, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Podle mě jsi přidával po moc velkých skocích, v posledním týdnu bys v posledních sériích měl dělat kolem 8 - 10 opakování.
Dej si 2 - 3 dny oraz od hrazdy, testni max a postni ho sem ;-) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 11, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Podle mě jsi přidával po moc velkých skocích, v posledním týdnu bys v posledních sériích měl dělat kolem 8 - 10 opakování.
Dej si 2 - 3 dny oraz od hrazdy, testni max a postni ho sem ;-) | Ok. V sobotu testnu maxko, třeba se stane zázrak :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so červen 14, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Váha 87,5 DEN 20 FIGHTER PULL UP-fáze konec - test maxima :
PULL UP - 23 - 5- 5- 5- 5- 5- 5- 5
ÚZKÝ BENČ - 3x6
SWING - 3x8
BICEPS O KOLENO - 3x7
BICEPS V SEDĚ - 3x12
trénink trval 30 minut
Celý den mě bolí hlava, takže jen fakt zlehka.
Dneska text maxka u Fighter pull up - 23 opakování. Na začátku jsem dal 20. Tzn. maxko šlo lehce nahoru. Nicméně 23 shybů jsem již dal. Staré max je 25 docela pěkných shybů. Tušim při váze 98-99kg. Holt se mi líp shybuje když jsem těžší (protože jsem i silnější-já vim, jsem divnej .o) Takže trošku mi to nahoru vylezlo. Nicméně jsem je dělal o trochu rychleji, takže reálně by to byly tak 2navíc. Takže maxko trochu nahoru šlo, ale best forma to není. Pak jsem dal pár sérek jen tak do pohody. V pondělí začínáme shybovat. Už se těšim na tu rozmanitost. V hlavě mám velké plány a hraje mi u toho Eye of the tiger
Celkově mám ale pocit, že se to podepsalo trochu na shybové vytrvalosti, přecejenom jsem si zvykl mít pauzy 4minuty (jinak bych nebyl schopen dokončit další sérii), ale to vyshybujeme a je to logické, protože to byl program na zvýšení maximálky a né vytrvalosti. Takže je všechno vpořádku.
CESTA K 600ti SHYBŮM ZA HODINU
Tak a plán dál - spočítal jsem totaly shybů za týden od té doby co si tu vedu log- nijak jsem se na to mimo fighter pull up nezaměřoval a tak jsou čísla taková jaká jsou
týden 1- 164
týden 2- 240
týden 3- 65
týden 4- 230
týden 5- 90
týden 6- 20 (deloadový týden)
týden 7-260 PROGRAM FIGHTER PULL UP
týden 8-263 PROGRAM FIGHTER PULL UP
týden 9-200 PROGRAM FIGHTER PULL UP - tento týden - lehčí
tzn. poslední tři týdny shybuju celkově víc-což je dobře.
Plán je tedy překonat starý rekord což je 515 shybů za hodinu (dal jsem při váze 95-myslel jsem, že to je 520-jak stárnu tak si přidávám, ale mám tréninkové deníky :o))). Jakékoliv překonání je super, protože tuhle srandu jedu od tak třetího roku co cvičím. Poprvé to bylo v roce 2001 - 120 shybů za hodinu (cirka po 3letech tréninku odkoukáno od Jongiho ještě na serve IFBB či jak to bylo). Nicméně rád bych to zaokrouhlil na 600. Jestli se mi to povede nemám tušení, ale své tělo znám za poslední dobu zase o něco lépe, tak se necháme překvapit.
Plán budu různě obměnovat podle toho jak budu regenerovat, ale v základu budu každý týden přidávat celkově o 50-70 shybů. Příští týden začnu na 250-300 pak 350 400 a pak se uvidí. Jestli budu mít dobrou formu poznám podle drobných testů, které si budu dávat.Základem bude rozmanitost. Ani jeden trénink shybů stejný a různé formy obtížnosti... Různé úchopy, různé počty sérií, objem, intenzita, žebříky, různé pauzy atd. Pojedu podle mustru který mě minulý rok posunul o 155 shybů za hodinu. Okoukal jsem ho napůl od horolezců a šplhařů a opravdu jsem koukal jak moc mi fungoval. Mám ho dokonce ještě zapsaný, takže ho s malými změnami obšlehnu. Shybovat se bude zhruba 4xtýdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so červen 14, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
Načo je dobré spraviť 600 zhybov za hodinu? U nejakého horolezca by som to pochopil, ale inak v tom nevidím žiaden úžitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Načo je dobré spraviť 600 zhybov za hodinu? U nejakého horolezca by som to pochopil, ale inak v tom nevidím žiaden úžitok. | Stejnej jako zvednout 150 na benč, 200 na mrtvolu. Či mít 50cm biceps nebo six pack. Je to o překonávání sebe sama. Poznávání svého těla, jak funguje. Učení se. Taktice, ale hlavně o zábavě. Jako většinu lidí tady na fóru, mě to prostě baví. Rád si dělám rekordy a překonávám se. Jelikož už nechci vážit přes 90kg a už vůbec ne +100, tak můžu na rekordy v benči, millitary pressu a dalších silových cvicích (MT a dřep zase nedovolí záda) zapomenout, ale přesto si rád zablbnu a tohle je cesta jak si udělat radost rekordem a nemuset kvuli tomu přibírat nebo sypat. Mám ještě tak měsíc času, pak mám nějaký akce a přípravu na nový zéland kam za 2 měsíce a něco odletám, takže je to udělání si radosti před cestou. Pak bude na nějakou dobu míň času na činky a budu rád za zvládání 2x-3x týdně (třeba ani to ne, netušim)+mám ještě jednu fyzickou aktivitu které se chci víc věnovat na nějakou dobu (nebudu rozepisovati) a tak jsou prostě teď ideální podmínky. Od března docela makám, tak je to takový zhodnocení párměsíčního snažení. Budu dávat i Chelsea, chci zlepšit Angie a kouknout jak na tom jsem. Nic víc nic míň. Je to jako všechny rekordy o které se snažíme. Pro někoho je to velký Millitary press, pro někoho dřep, pro někoho 100 kliků či udělání vlajky...
EDIT: je to prostě silový výkon jako každý jiný. Ono to třeba není vidět, ale pokud se zlepšuje ve shybech a jedu k tomu fyzičku, tak mi ta fyzička leze solidně nahoru. Jinak je to samozřejmě naprosto zbytečný...Taky to dost možná jedu naposled v životě. Takže prostě tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 16, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
16. 6.
BENČ - 4x90, 4x100, 4x105
superserie s PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x35, 8x40, 8x40
HRAZDA NADHMAT - 6x10 (60 sekund pauzy)
HRAZDA NADHMAT UŽŠÍ - 6x5 (starty každých 30 sekund)
ÚZKÝ BENČ - 3x5 s 80kg
BĚH - 6KM
TABATA SIT-UPS
trénink trval 80 minut
Příjemné. Na hrazdě je vytrvalost o trošku horší, ale v základu vše fajn. Pěkný napumpování a bavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
19. 6.
HANDSTAND PUSH UPS - 6x4
WOD CHELSEA: 30 MINUT
starty každou minutu (30 kol - dohromady 150 pull ups, 300 push ups, 450 squats):
5 PULL UPS
10 PUSH UPS
15 SQUATS
5 minut KOLO
trénink trval 52 minut
Měl jsem jít včera, ale nestíhačka. Takže 2 dny pauzy. Na pár hodek do ciziny, pak zase zpět. Málo spánku a hodně srandy :o) Příště se dostanu asi zase až v neděli. Neva.
Chelsea - Na papíře to vypadá hrozně snadně. Uděláte každou minutu 5shybů, 10 kliků a 15dřepů. Jenže mně tohle udělat zabere zhruba 36-38 vteřin. Tudíž na odpočinek zbývá 22-24 vteřin. Shyby jsou v tomhle opravdu easy. Kliky celkem taky. Dřepy jsou peklo. Přecejenom 15opáček je pro mě už čirá vytrvalost a chcípám u toho .o) Zadýchávání se zhoršuje a tak největší problém neni svalová vytrvalost, ale to, že to mám problémy to udýchat. Poslední kolo už mi trvalo 50vteřin. Pár kol bych z donucení ještě zvládl, ale to už by nade mnou musel stát někdo s bičem a kyblíkem.o)
Nicméně teď se cítím božsky!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
20. 6.
4 rounds of this:
3 BENČ s 100KG
20 SWINGŮ S 24 KETTLEBELL
HRAZDA ŽEBŘÍK 3x 1-2-3-4-5 opáček (10 sekund pauzy mezi-na konci kola 30-45vteřin)
BICEPS V SEDĚ JEDNORUČKY- 15x9kg, 3x10 s 16kg, 15x9kg
TGU - 3XKAŽDÁ STRANA S 16KTB
TABATA BŘICHO ZVEDÁNÍ NOHOU
TABATA KETTLEBELL BOTTOM UP
TABATA ŠVIHADLO
trénink trval 41 minut
Nakonec jsem se dostal na cvičení i dnes. Chtěl jsem dát i nohy, ale po včerejší Chelsea ani náhodou. Slušná svalovka. Nicméně o dost lepší než před pár týdny po Cindy. Všechno lehce, ale únava byla znát.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
22. 6. (tento týden zhruba 300 shybů-total splněn)
ONE ARM KETTLEBELL PRESS - 4x10 s 16ktb
HRAZDA UŽŠÍ - 6BW, 5xBW+16kg, 5xBW+24kg, 3xBW+40kg
starty každých 30 vteřin
3x3BW+24kg
4x3BW+16kg
UPAŽOVÁNÍ STŘEDY RAMEN - 4x
PŘÍTAHY K BRADĚ NAŠIROKO- 3x
PŘÍTAHY K BRADĚ NA ÚZKO- 3x
ZADKY RAMEN V SEDĚ - 3x
trénink trval 40 minut
Svalovka ze čtvrtka z Chelsea ještě podpořena včerejšíma fyzickýma aktivitama=dnes pořád nohy brutal bolest. V pátek jsem se radoval jak to nebolí a ono to začlo přicházet k sobě až večer.  Trochu jsem to přepísk. Svaly nohou na tuhle aerobku nebyly holt zvyklý.
Nicméně dneska vše lehce. Konečně jsem vymyslel jak doma lehce přidávat závaží na tělo a konečně můžu blbnout i s trošku většíma vahama. Po zhruba měsíci neshybování se závažím a párměsíčním s lehkým - 3x40. Celkem fajn. Všechno lehce...
Zítra pauza a v úterý konečně nožky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 24, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
24. 6.
BENČ - 3x80, 3x90, 3x100, 2x110, 2x115
u lehčích sérií mezitím HRAZDA NAŠIROKO - 3x12
HRAZDA STŘEDNÍ ÚCHOP
(starty každých 30 sekund)
10x3 BW+16kg
6x5 BW
TYPEWRITTER PULL UP - 3x5
WOD:
PUSHPRESS 50KG + TOES TO BAR
3-3-6-6-9-9-15-15-21-21
(13:50)
BRING SALLY UP PUSH UPS TO 02:00 s pauzama
trénink trval 48 minut
Hrazda celkem lehká.
Ten WOD mě zabil. Těžký jako prase. Push press je pro mě takhle možná těžší než militarry press. Toes to bar jsem pak jel už po 2 opáčkách a push press po 3. Čerstvej bych dal těch 21x50 skoro najednou, ale po sto shybech v rychlém sledu-parodie  Trénink jsem si užil jak malej kluk co objevil pindíka. Akorát jsem si u toes to bar rozsekl nohu o roh odpadkáče, ale dojel jsem to.
Do posky až zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 25, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
25. 6.
LEGPRESS - 10x100, 5x120, 5x140, 5x140
SQUAT - 5x50, 5x70, 5x70
PŘEDKOPÁVÁNÍ - 4x10
ZAKOPÁVNÍ - 4x10
LÝTKA V SEDĚ - 4x12
VESLICE - 3x
STROJ TLAKY NA PRSA NA ÚZKO - 3x
TRICEPS KLADKA - 5x
50 BURPEES - pauzy dle chuti
+mezitím když jsem jel nohy 10x10 SHYBY různé úchopy
trénink trval 56 minut
Příjemné. Lokty trochu cítit. Jinak jsem vypozoroval že na záda mi nedělá dobře hyperextenze, tudíž jsem jí nedávno vyhodil a záda přestaly komplet bolet. Tzn. zařazuji zatím lehce dřepy. Budu to tak oťukávat a zkusím jak to půjde. Taky jsem vypozoroval že mi pokusy o pistole nedělají dobře na kolena. Zatím půjdou z kola ven. Kolena mám jen jedna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|